Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy
Marknadsavdelningen

Hur kan man bidra till Å/K IBS?

Som samarbetspartner, medlem eller supporter finns det olika många alternativa sätt att stötta Å/K IBS som förening:

 

  • Kom till våra matcher och stötta våra lag! En stor publik till hemmamatcherna är alltid något extra. Innebandy är en fantastisk rolig sport att titta på live! Upplev tempo, känn stämningen, se svetten lacka och närvara 2 meter från plan via läktarna och var med och stötta i motgång och i medgång!
  • Engagera er i någon av föreningens kommittéer eller arbetsgrupper. Föreningen behöver fler engagerade för att klara av tillväxt och i de olika delarna i vår förening.
  • Registrera er på någon av de sidor som kan ge Å/K IBS indirekta intäkter. Varför inte se till att stötta er favoritförening när ni till exempel handlar på nätet där ni till och med kan tjäna pengar på det själva! Klicka på underrubrikerna på denna sida för att registrera er på Sponsorhuset.
  • Nyttja Å/K IBS streckkod vid köp på ICA MAXI i Hyllinge. Kontakta ledare eller marknad@akibs.se för att få streckkoden.

 

 

 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort