Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy
Styrelsen

 
Årsredovisning 23/24
2024-06-26 12:36

För er som är intresserade av att läsa Årsredovisningen 23/24.

Till alla våra medlemmar och målsmän till yngre utövare.
2024-06-04 11:25

Vi vill informera er om en av de senaste händelserna, som kommer att ha stor påverkan på vår förening framöver. Saken gäller hur tjänstemän på Kultur- och fritidsförvaltningen, tillsammans med den politiska ledningen hanterar hyreshöjning av kommunens faciliteter (dvs hyra av lokaler och anläggningar).

 

 

Två nya Hedersmedlemar!
2021-06-17 21:50

Idag så utsågs Anders "Nilon" Nilsson och Berit Camper till Hedersmedlemar i Å/K IBS. Både Anders och Berit är riktiga trotjänare som har varit med i klubben sedan den startades 1998!

Årsmötet för säsongen 2019/2020
2020-06-18 00:20
Det blev lite utspritt på dagens möte. Det gäller att hålla avståndet i dessa Corona tider.
Årsmötet för 2019/2020 är avklarat.
Åter så levererade föreningen ett positivt resultat. Ordförande Lennart Hultberg låter meddela att i Styrelsen har vi jobbat hårt med den finansiella biten under säsongen och genom hårt arbete så har föreningen åter lyckats. Ja vi har verkligen jobbat på den biten säger kassören Ulrika Svanberg.
På den sportsliga sidan är vi också nöjda då samtliga seniorlag har lyckats ligga kvar i sina serier. Värt att nämna är att Herrarna gjorde sin bästa säsong någonsin tillägger senioransvarig Ola Svensson Rolf. Även på ungdomssidan så har vi skördat framgångar fortsätter Fredrik Udd. Vi har en fantastisk ungdomssektion med duktiga spelare på både flick- och pojksidan till detta en massa duktiga ungdomsledare.
På Marknadssidan så har det funkat bra för oss säger Niclas Olsson som har dragit in flera nya sponsorer. Tobias Axelsson säger att det finns en risk för en uppförsbacke i dessa Corona tider men är ändå positiv inför nästa säsong. Vi ska göra vad vi kan för att få in ännu flera samarbetspartners.
Berit Camper rapporterar att kiosken har gått bra under säsongen och att kioskpersonalen i lagen har gjort ett bra jobb.
Peter Tibemo, Materialansvarig är nöjd med säsongen och jobbar just nu med att få till en bra Kickoff. Det mycket som ska fixas med inför den kommande säsongen men det kommer att vara på plats till säsongsstarten lovar Peter.
Sekreterare och IT Ansvarig Bonny Lindberg är nöjd med säsongen. IT biten har funkat bra, de flesta lagen använder Sportadmin på ett effektivt sätt. Vi kommer dock att titta på att piffa till hemsidan inför nästa säsong. Håll ögonen öppna!
Avslutningsvis sticker Anders "Nilon" Nilsson in att vi har gjort ett fantastiskt uppsving på lotteribiten med en rejäl ökning på försäljningen av Bingolotter. Detta hoppas vi att vi kan lyckas med under den kommande säsongen också.

Det blev inga förändringar i styrelsens bemanning så samtliga har valt att stanna kvar.
Årsmötet avklarat
2019-06-19 20:17
Foto: Bertil Bebben Lindberg
Årsmötet för 2018/2019 är avklarat.
Åter så levererade föreningen ett positivt resultat.

Vi tackar avgående Ordförande Markus Bergdal, Stipendieansvarig Roland Pfeiffer samt Marknadsansvarig Thomas Bladh för deras kämparinsatser i styrelsen.

Vi välkomnar våra nya styrelsemedlemmar Niclas Olsson, Tobias Axelsson och Peter Tibemo.
Å/K IBS Vi är stolta! Intervju med Anders "Nilon" Nilsson
2015-12-09 09:00
Anders "Nilon" Nilsson, styrelseledamot, tävlingsansvarig & lagledare
Nu är det åter dags för en riktig trotjänare i "Å/K IBS Vi är stolta!" nämligen ÅK-Legenden Anders "Nilon" Nilsson!

Kan du berätta lite om dig själv?
Anders "Nilon" Nilsson 43 år ung, bor med mina tre barn ett stenkast från Sporthallen. Jobbar som brevbärare (25 år). 
Å/K IBS, Vi är stolta! Intervju med Lennart Hultberg
2015-12-08 18:00
Lennart Hultberg, styrelseledamot, senioransvarig & lagledare

Vi fortsätter med "Å/K IBS, Vi är stolta" och nu är det dags att presentera Lennart Hultberg som sitter med i styrelsen för Å/K IBS.


Kan du berätta lite om dig själv?

Lennart Hultberg årsmodel -64 gift med Janet , två barn som båda spelar innebandy - Julia 19 år och Adam 17år. Jag arbetar på Mc Neil AB och har gjort detta i över 25 år.

Å/K IBS Vi är stolta! Intervju med Berit Camper
2015-12-07 09:03
Berit Camper, styrelseledamot & kioskansvarig
Nu är det dags för en riktig trotjänare i "Å/K IBS Vi är stolta!" nämligen Berit Camper!

Kan du berätta lite om mig själv?
Jag heter Berit Camper och jag bor i Kvidinge och är 61 år. Jag har jobbat i Åstorps kommun 25 år inom äldrevården. För tillfället är jag på backsippan som är ett äldreboende. Jag har fyra barn och sju barnbarn och nästan alla är inblandade i ÅKIBS, antingen spelar dom eller är tränare. På fritiden så umgås jag gärna med min familj, hjälper till med KIF loppis och på sommaren håller jag på med tennisbanan i Kvidinge. Jag sitter med i styrelsen för HSB där jag bor och sköter trädgården. Jag gillar att ha folk omkring mig och att hitta på roliga saker.
Å/K IBS Vi är stolta! Intrvju med Ulrika Svanberg
2015-12-06 09:00
Ulrika Svanberg, styrelseledamot & kassör
Vi fortsätter med "Å/K IBS, Vi är stolta" och nu är det dags att presentara Ulrika Svanberg som sitter med i styrelsen för Å/K IBS.

Kan du berätta lite om dig själv?
Ulrika Svanberg, ensamstående glad tvåbarns mamma och jobbar som Redovisningsekonom på Elopak Ab sedan drygt två år tillbaka och bor här i Åstorp. Är en sportälskande människa som gärna tittar på både fotboll, ishockey och naturligtvis innebandy så fort tid och möjlighet finnes till det. Frågade ni mina vänner skulle dom säkert beskriva mig som en social omtänksam människa som har lätt för att prata med människor.
Å/K IBS Vi är stolta! Intervju med Bonny Lindberg
2015-12-04 09:00
Bonny Lindberg, sekreterare, IT ansvarig & ungdomstränare.

Vi rullar vidare med "Å/K IBS, Vi är stolta" och nästa man är Bonny Lindberg som sitter med i styrelsen för Å/K IBS.

 

Kan du berätta lite om dig själv?

Jag heter Bonny Lindberg och är gift med Ditte och har tre barn som samtliga är innebandyspelare, Oliver, Alvina & Zachris. Jag jobbar på IKEA IT AB där jag just nu främst jobbar med hur vi ska sköta våra framtida Cloud baserade IT lösningar. På fritiden så är jag lite teknik geek och gillar att pilla med IT och teknik. Utöver detta så tränar jag nästan dagligen något som kallar Insanity Workout. Som ni säkert förstår så går mycket av den övriga tiden åt till just Innebandy vilket är fantastiskt roligt!

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Åstorp/Kvidinge IBS, 25/06 22:00 
Åstorp/Kvidinge IBS, 07/05 05-07 
Åstorp/Kvidinge IBS, 02/05 18:21 
Åstorp/Kvidinge IBS, 22/04 16:30 
Åstorp/Kvidinge IBS, 18/04 22:10 
Åstorp/Kvidinge IBS, 31/03 19:45 
Åstorp/Kvidinge IBS, 12/03 03-12 
Åstorp/Kvidinge IBS, 05/03 08:00 
Åstorp/Kvidinge IBS, 28/02 17:00 
Åstorp/Kvidinge IBS, 19/02 02-19 
Åstorp/Kvidinge IBS, 13/02 21:00 
Åstorp/Kvidinge IBS, 10/02 12:30 
Åstorp/Kvidinge IBS, 09/02 02-09 
Åstorp/Kvidinge IBS, 01/02 22:10 
Åstorp/Kvidinge IBS, 30/01 21:50 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort