Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy
Flickor 09/10

Välkommen till F09/10!

Säsongen 22/23 tränar vi måndagar 18.30-20.00  och onsdagar 18.00-19.30 i Kvidingehallen.

 

 

Hälsningar ledarna:

Andreas Sandgren

Rickard Gran

Mikael Christiansen

Malin C Johansson

Linda-Marie Camper

 

 

 

Kiosk- och evenemangsansvarig: Tina Camper, Fredrik Bjärnor

 

 

Lotteri- och Ravelliansvarig: Sara Andreasson

 

 

 

3:a i Skånemästerskapen
2023-04-16 20:27

Dagens semifinal i Lerbäckshallen blev en fartfylld och tight match mot mycket duktiga Lund.  Vi har svårt att få igång vårt eget spel och blir stressade och hårt pressade av Lund över hela banan. Lund tar ledningen i matchen 7 minuter in i första perioden. I andra perioden får vi ett powerplay och chans att kvittera. Vi får till ett par avslut men får inte in bollen. Vi kämpar hårt hela matchen men när slutsignalen går så står Lund som vinnare med resultatet 1-0.

 

3:a i Skånemästerskapen för Flickor D är en mycket bra prestation! Tjejerna analyserade helgen i bilen hem och kom fram till att vi bara förlorade med 1-0 i år. Förra året blev det 4-1 till Lund. Nästa år tar vi dom. :)

 

Vi gratulerar Lunda-tjejerna till guldet i Skånemästerskapet. De vann finalen mot Gantofta med 3-0.

 

 

Skånemästerskap för Flickor D - Wow vilken dag!
2023-04-16 08:40

Första dagen på Skånemästerskapen för Flickor D, födda 2009, spelades i Genarps idrottshall.

Vi åkte ner med en stor trupp på 19 tjejer.

 

Första matchen stod Engelholm för motståndet. Det var en jämn match där vi ägde bollen något mer. Vi lyckades göra första målet vilket är viktigt för vårt lag. Extra roligt att det var Hala som fick göra första målet genom att sätta dit en retur efter ett skott från Wilma La. 1-0 ledningen står sig fram til pausvilan.

I andra perioden får vi en spelare utvisad för hands och våra tjejer äger bollen i boxplay- spelet. Riktigt bra jobbat av Lova, Selma, Klara och Ellen! Med ca 5 minuter kvar av matchen gör Julia en bra förflyttning med boll från sin backplats och gör 2-0 med ett lågt skott vid bortre stolpen. Julia assisteras av Lova GB. Minuten efter reducerar Engelholm och det blir lite oroligt i ÅK-lägret. Med två minter kvar passar Ellen Selma som sätter sitt skott, även detta lågt vid bortre stolpen, och vi har slutresultatet 3-1. 

Tjejerna i laget utser Hala till matchens lirare.

Målskyttar: Hala, Julia, Selma

 

I dagens andra match ställs vi mot Vv 84 från Bjuv. Vi tar kommandot i matchen och redan efter 2 minuter gör Ebba 1-0 efter pass från Lova B.  Halvminuten senare ökar Erica på ledningen til 2-0 efter fint skott från kanten. Erica assisteras av Nellie. Mia får göra 3-0 målet.  4-0 gör Klara som tar en fin löning och springer genom Vv- försvaret.  Vid halvtid har vi 4-0 på tavlan. 

Vi fortsätter att ta fina löpningar och låta bollen göra  jobbet i andra perioden och detta ger resultat. Nike gör 5-0 genom att vara framme och hugga på returen när Lowa jobbat fram bollen. Julia sätter dit 6-0 efter pass från Klara. 7-0 gör Selma på en finfin passning från Wilma La. Sista målet, 8-0, bjuder Selma tillbaka och ger Wilma La en passning där hon gör matchens sista mål.

Kanske lagets bäst spelade match? 

Tjejerna i laget ger matchens lirare till Owelia som håller 0:an.

Målskyttar: Ebba, Erica, Mia, Klara, Nike, Julia, Selma, Wilma La   

 

Sista matchen spelar vi mot Malmö. Vi är inte vakna i matchstarten och Malmö får ett skitmål direkt efter tekningen.  Det blir nervöst och stressigt i ÅK-lägret. Wilma bågar in snyggt från hörnan och kvitterar till 1-1. Två minuter senare tar Malmö åter ledningen, 2-1, efter slarv med markeringen i slottet av oss. Det märks på tjejerna att vi är trötta både i huvudet och i benen. Vi hinner inte riktigt med får en utvisning för slag emot oss efter 7,5 minuter. Boxen gör återigen ett kanonjobb! Med minuten kvar av första perioden kvitterar Emilia till 2-2 genom att vara framme på en retur från skott av Julia. 

Andra perioden blir inget skönspel utan mycket kamp och enmansarbete. Vi klarar återigen att hålla tätt i boxplay. Perioden blir mållös och slutar 2-2

Nike blir lagets lirare.

Målskyttar: Wilma, Emilia

 

Vi går obesegrade genom gruppspelet vilket tar oss till semifinal i A-slutspelet. Vi kommer att möta Lund. Vi tar med oss fint passningsspel från gruppspelet, många målskyttar och fantastiskt boxplay!

 

Forza ÅKIBS 

 

 

Skånemästerskapen Dag 1 - Flickor C och E
2023-03-25 20:31
Ladda album (+8 bilder) >>

Flickor C

Vi summerar vår speldag i Kirseberga Sporthall som började med två riktigt bra genomförda matcher och avslutades med två tunga förluster.

I första matchen mötte vi Engelholm och där spelade vi mycket bra och ledde matchen en bit in i andra perioden. Tyvärr räckte inte vår fina insats hela vägen utan Engelholm kunde till slut vinna med 4-3.

I andra matchen spelade tjejerna mycket bra vilket resulterade i en vinst med 3-0 mot Malmö FBC.

I vår tredje match mötte vi Häljarp som spelade mer fysiskt än vad vi är vana vid och luften gick lite ur oss.  Slutresultatet blev 9-0 till Häljarp.

I dagens sista match var det dags att möta Örkelljunga och vid vinst hade vi chans att ta en tredje plats i gruppen. Vi kommer aldrig riktigt igång med vårt spel utan det blir mycket enmansarbete och vi tittar mycket boll i försvarsspelet. Ikväll får vi ladda batterierna så vi är redo för nya utmaningar imorgon. Då blir det kvartsfinal mot Landskrona i Hemmaborgen i B-slutspelet för Flickor C. 

 

 

Flickor E 

Efter dagens besök i Kulladals sporthall kunde vi räkna in fyra fina vinster och sammantaget en mycket bra laginsats.

Vi började första matchen mot Häljarp med högt tempo rakt igenom hela matchen och vann med 2-0 med bud på några kassar till.

Andra matchen blev en storseger med 9-0 mot Lönsboda och under matchen visade tjejerna prov på riktigt fint passningsspel.

Tredje matchen och vår spelmässigt sämsta match blev en uddamålsseger med 3-2 mot Malmö FBC men vi kunde räkna in ytterligare en seger och hade vittring på gruppseger.

Fjärde matchen som var direkt avgörande för gruppvist vann vi med 2-0 mot Malmhaug efter en riktigt stabil laginsats och härlig kämparanda. Bra jobbat tjejer! Vi ses i Helsingborg imorgon för att spela kvartsfinal mot Skurup i A-slutsepelet för Flickor E!

Två förluster
2023-01-31 12:22

Det blev en tung helg för F09/10 med två förluster in på kontot.

 

Första matchen spelades i Flickor D och Gantofta stod för motståndet. Vi är inte riktigt vakna i första delen av matchen och Gantofta kunde ta ledningen i matchen med 4-0. Vi jobbar oss in i matchen och reducerar till 1-4 genom långskott från Alice i mitten av den andra perioden. Wilma La gör ett bra jobb med att täcka målvakten. Två minuter senare gör Tindra 2-4 på pass från Mia-Maria.  Vi tar en time-out 12.30 i tredje perioden och Julia sätter dit 3-4 med 1,5 minut kvar av matchen. I slutminuterna jobbar för vi för en kvittering  men når inte hela vägen fram

Det är jobbigt att vara laget som leder serien och därmed det lag som alla vill slå. Nu åkte vi på seriens första förlust och kanske kan det vara skönt och ta bort en del av pressen som finns i att vara serieledare. Varje match är en ny chans till 3 poäng och resultat fastställs inte förrän slutsignalen går!!  Vårt mål är fortfarande att vinna varje match och så får vi se hur långt det räcker. 

Målskyttar: Alice, Tindra, Julia

 

Helgens andra match var i Flickor C och spelades mot Gårdarike. I bortamötet lyckades vi ta poäng mot Gårdarike, men de var revanschsugna och tog kommandot i matchen. Gårdarike vinner matchen med med 7-0 och vi känns inte riktigt påkopplade i matchen. 

 

På måndagens eftersnack kring matcherna kom vi ledare överens med tjejerna om några förändringar i matchuppvärmningen som kanske kan få oss att tagga till så att vi är med från starten i matcherna på ett bättre sätt. Vi tackar för all support med sekretariat, musik/inspring och kiosk under helgens matcher och samlar nya krafter inför nästa helgs match mot Landskrona.

Vi ses i Arenan! Forza ÅKIBS!!

 

En grym laginsats
2023-01-26 07:42

En onsdag kväll i Kvidinge var det dags för oss att ta emot Landskrona i serie C. Som vanligt i denna serie var det tjejer födda 07-08 (undantag 3 spelare) som stod för motståndet. Då blir man extra stolt över våra tjejer som på ett riktigt bra vis står upp både fysiskt och spelmässigt. Vi viker inte ner oss i närkamperna och försöker hela tiden spela bra innebandy. Vi ledare är sjukt stolta över detta lag, för det är just det vi är. Ett lag! Ett lag där alla hela tiden ger allt och jobbar stenhårt för varandra. Där det är positiv stämning och go pepp från bänken. Idag var det HELA laget som var framgångsfaktorn. Matchen började lite trevande och det känns som vi blir lite chokade när de börjar smälla på i närkamperna. Men vi samlar oss och vågar sedan spela som vi ska. Ingen viker ner sig utan alla gör sitt yttersta. Efter nästan 10 min tar vi ledningen genom Mia-Maria som med fart trampar runt bakom mål och överraskar Landskronas försvar. I period 2 fortsätter vi vårt hårda jobb och efter 5 min är det återigen Mia-Maria som gör mål efter assist av Lova GB. I slutet av andra får Landskrona in två mål. Vi går bort oss lite i vår markering och det utnyttjar gästerna. I pausen pratar vi mycket om att fortsätta jobba, vara positiva och försöka ta fler avslut och in och jobba på returerna. I tredje börjar vi först lite passivt, men jobbar oss in i perioden. Efter nästan 5 min får Landskrona en utvisning för hårt spel. Vår powerplay-kedja försöker rulla bollen men vi kommer inte till någon riktiga målchans förrän en av Landskronas tjejer tar bollen med handen av ren reflex, såklart leder detta till ännu en utvisning för Landskrona. Tjejerna spelar nu 5-3 och trots att vi inte riktigt kommer igång med tempot på bollen gör Mia-Maria en diagonal pass till Erica som sätter 3-2 lågt i bortre hörnet. Såklart är glädjen stor hos ÅK-tjejerna. När det är 2,5 min kvar av matchen tar Landskrona timeout. Vi samlar tjejerna och förbereder dom för att nu kommer Landskrona satsa allt. Vi vill att tjejerna spelar smart och tänker lite extra på defensiven. Tjejerna sliter och jobbar hårt. Landskrona kommer till något litet läge men aldrig något superfarligt. När det är 40 sek kvar tar vi timeout för att låta tjejerna vila och ge instruktioner att nu försöker hålla i bollen och vinna tid. Detta gör tjejerna helt fantastiskt och Landskrona skapar ingenting på de sista 40 sek. Vi skulle kunna rabbla upp alla spelarna och berömma deras insats för så var det idag.Vi tycker vi hela tiden gör framsteg och mognar i vårt spel. Speciellt när det handlar om att hitta rätt i försvaret och markera på rätt sätt. Men även att hålla i bollen och försöka spela runt. Det vi behöver öva lite mer på är rörelsen på banan utan boll och att komma lite mer på avslut. Men som sagt en stor eloge till hela laget i dag. En rakt igenom lagvinst. Men tänker ändå slänga in en extra stjärna till våra backar idag som mer och mer vågar följa med upp och gå på fina avslut!! Vilken go onsdag! Härligt att se att Sveriges handbollskillar är nästan lika grymma som våra tjejer….. men bara nästan!! / Stolta ledare

Helgens matcher
2023-01-24 20:12

I lördags var det dubbla matcher  för 09/10.

Dagen startade i Flickor D-serien i Hjärnarps nya hall och ÅK-tjejerna tog kommandot i matchen redan efter 2.19 genom mål av Erica som spelades fram av Mia. 4 minuter senare ökade Ebba på ledningen till 2-0 på pass från Erica. Julia ökade på ledningen till 3-0 på passning av Ellen. Vi gör en bra period spelmässigt och jobbar bra över hela banan.

Andra perioden blir något jämnare. Vi ser ändå till att göra 4-0 genom Erica. Assisten görs av Hala.

5 minuter in i tredje perioden får Hjärnarp en tjej utvisad och Wilma Lu styr in 5-0 på skott från Erica i vårt powerplay. Vårt sista mål görs av Mia.  Hjärnap tar time-out och lyckas därefter reducera till 1-6.

Tjejerna dansar en härlig segerdans utanför hallen efter matchen. Har man ingen stereo så funkar det bra med bilstereon. :) Tjejerna utsåg Mika till matchens lirare. 

Målskyttar: Erica 2, Ebba, Julia, Wilma Lu, Mia

 

En del av gänget åkte vidare för att möta Höganäs i Flickor C- serien. Vi får ett powerplay efter ca 1 minut in i mtachen. Tyvärr blir det Höganäs som får utdelning i vårt powerplay och tar ledningen med 1-0. Vi är sjukt imponerade av våra tjejer som spelar bra och kämpar sig in i mathen. Nellie hittar nätet med ett skott utifrån sin vänsterkant.  Mia ökar på vår ledning till 2-1 utan assist. I slutet av första perioden gör Lowa B på en fin passning från Wilma La.  Andra perioden är mycket kamp och chanser åt båda hållen men den blir mållös.  I tredje perioden fortsätter vi att  jobba på bra. Sista fem minuterna lyckas Höganäs göra 3 mål och när slutsignalen ljuder är det 4-3 till Höganäs. Vi känner oss sjukt besvikna direkt efter matchen men efter lite tid att reflektera så 

tror jag att vi alla är överens att vi gör en riktigt bra match. Adina blev utsedd till matchens lirare av tjejerna i laget.

Målskyttar: Nellie, Mia, LowaB

 

Äntligen matchdags igen!
2023-01-18 15:25

Äntligen är matcherna igång igen så att vi vet vad vi ska syssla med på helgerna. :) Återigen vill vi ledare passa på att tacka alla föräldrar för all support kring laget med sarg, kiosk, sekretariat och hejande. Ni är guld värda!!!

 

Helgens första match var i Flickor C och FBC Engelholm stod för motståndet. Det märktes att Engelholms-tjejerna hade varit på Gothia-cup på att deras matchtempo var högt från redan första minuten av matchen. Vi förlorar matchen med 9-1. Stundtals spelar vi runt bollen bra, men har svårt i försvarsspelet och att hänga med i Engelholmstjejernas snabba vändningar. 

Nike lyckas till slut spräcka vår 0 på ett skott utifrån. Klara står för passningen till Nike.

Målskytt: Nike

 

Andra matchen var i Flickor D mot tabelltvåan Malmhaug. Det är en match som böljar fram och tillbaka med chanser på båda hållen där Malmhaugs chanser är lite vassare. Både Celine och Owelia storspelar i målet och ser till att det står 0-0 efter två perioder.

Vi drabbas av en utvisning i slutet av andra perioden som gör att vi startar period 3 i boxplay. Malmhaug lyckas på ett välplacerat skott ta ledningen i matchen efter 13 sekunder spelat av tredje perioden.  Efter ca 7 minuter kvitterar Klara till 1-1. Spelet i slutet av tredje perioden bjuder på många chanser.  Resultatet står sig perioden ut vilket betyder att ÅKIBS fortfarande är obesegrade i Flickor D.

Målskytt: Klara

 

 

 

Mixmatch
2022-12-19 22:13

Ikväll har det spelats en internmatch med mixlag från F09/10 och P09/10. Det blev en fartfylldmatch mellan två jämna lag.  Detta gör vi om!! :)

Mycket stolta tränare trots förlust
2022-12-19 21:53

I söndags var det dags för sista matchen innan juluppehållet. Vi åkte till Malmö för att möta serieledarna i Flickor C.

Vi startar matchen bra men Malmö lyckas ändå ta ledningen med 1-0 i första perioden.  Vi jobbar hårt, hittar bra passningar och vågar börja om hos backarna för att bygga upp nya anfall. Vi skapar många målchanser men lyckas inte kvittera.

 

I andra perioden blir vi lite tagna på sängen och Malmö kan öka på sin ledning till 2-0 efter bara 20 sekunder. Vi fortsätter att skapa lägen. 7.08 gör Wilma La mål på pass av Ellen och vi har 2-1 i matchen. Bara halvminuten senare gör Nike 2-2 på ett skott utifrån. Finns det något bättre sätt att fira sin födelsedag på än att göra mål?

Tyvärr tappar vi lite i markeringar framför mål och Malmö gör tre snabba mål i slutet av den andra perioden och ökar på sin ledning till 6-2. Period två slutar med att en av Malmö-tjejerna skjuter iväg bollen vid ett av våra frislag och får utvisning för fördröjande av spel. Vi får inte in bollen i PP.t och blir lite stillastående.

 

Tredje perioden börjar vi med en man mer på banan och får lite bättre fart på bollen, Vi fortsätter att skapa chanser framåt, men har lite svårt i försvarsspelet eftersom vi rusar på och säljer oss lite enkelt. Malmö kan öka på till 6-2 innan Adina gör en snygg framryckning på vänsterkanten där Nellie avslutar med att skjuta in 3-6. Malmö fastställer resultatet till 7-3 i den sista spelminuten

Vi vinner inte matchen men som tränare för detta lag så är vi oerhört stolta över kämparglöden, viljan att spela bollen och positiv pepp på bänken! Forza ÅKIBS F09/10 

 

Målskyttar: Wilma La, Nike, Nellie

 

2-2 mot VV-84
2022-12-12 08:44

Helgens match hemma mot VV84 började lite stressigt eftersom läktaren var utfälld och vi var tvungna att få in den och bygga sarg. Men tack vare alla fina föräldrar som hjälpte till löste sig allt och matchen kunde starta i tid. Tusen tack för all er hjälp idag!! Vi är väldigt tacksamma för att ni alltid ställer upp och hjälper till. Det känns som om att det är god stämning både bland tjejerna, men också bland er föräldrar och det gör ju allt mycket roligare.

 

Matchen börjar lite tafatt från vår sida och det är motståndarna som får första målet. I första pausen pratar vi om att vi kan bättre och måste jobba hårdare och ta kommandot i matchen. Vi tycker det blir bättre i andra och Mia-Maria kan göra 1-1 efter fin pass av Nellie. Vi har flera chanser men bollen vill inte riktigt in. Inför tredje uppmuntrar vi tjejerna till att jobbare ännu hårdare. Efter 7 min gör Julia en fin drivning hela vägen upp och placerar bollen lågt i bortre. Deta betyder att vi har ledningen med 2-1. Vi har flera chanser här efter men bollen vill inte riktigt gå in. När det är 3 min kvar går VV84 en möjlighet och kvitterar till 2-2. Vi satsar allt de sista 3 min och har konstant press mot deras mål men bollen vill tyvärr inte gå in. Slutresultat 2-2.

 

Även om detta kändes lite som en förlust är vi fortfarande obesegrade i D-serien så det är bara att kämpa vidare! Forza ÅK!

Mål: Mia-Maria, Julia

Vilken match!! 3-2 vinst i Bråhögshallen
2022-12-10 16:55

Idag stod Stanstad för motståndet i flickor C. Vi startade matchen stabilt och äger mycket boll. Vi har många målchanser och Stanstads målvakt storspelar. Selma ser till att vi tar ledningen i matchen med 1-0. Tindra står för assisten. Stanstad lyckas kvittera och vi går till pausvila med 1-1 på tavlan.

I andra perioden ökar Stanstad tempot och lyckas ta ledningen med 2-1. Vi kvitterar, 2-2,  genom Erica som får passningen från Selma. 

I tredje perioden fortsätter vi att pressa hårt och detta leder till 3-2 som görs av Mia, assisterad av Madde.

I matchens sista minut får Stanstad en spelare utvisad och vi avslutar matchen med powerplay på ett säkert sätt. 

Vi gör en riktigt bra match där vi arbetar hårt, håller i bollen och ser till att hitta adress på våra passningar. Våra backar spelar stabilt och kommer till flera skott från backposition. Målisarna får till mycket bra utkast som leder fram till bra kontringssituationer. Det är en härlig stämning, både på banan och i båset, med tjejer som peppar och manar på varandra.  Forza ÅK <3

 

Målskyttar: Selma, Erica, Mia

ÅKIBS F09/10 på Kvidinges julmarknad = Lyckat!!
2022-12-04 17:09
 
Spännande match mot Malmö
2022-12-04 16:49

Tjejerna bjöd på ännu en nervkittlande match där vi återigen lyckas få till det i matchens slutskede och få med oss tre poäng.

Helgens motstånadare var Malmö FBC.

Vi lyckas ta ledningen i matchen 8.56 in i första perioden. Wilma La passar fram Lowa B som säkert sätter dit 1-0. Lyckan varade inte länge för 14 sekunder efter kvitterade Malmö till 1-1.

Andra perioden blir mållös.

I den tredje perioden skapar båda lagen målchanser och det blir till slut ÅKIBS som får in 2-1 genom Wilma La. Lowa B står för assisten. Vi behåller ledningen tills det är 5 minuter kvar av matchen och Malmö kvitterar, 2-2. Denna gången är det vi som replikerar snabbt, efter 18 sekunder skjuter Klara in 3-2 på pass från Ellen.

De är otroligt nervöst i matchens slutskede.  Med 1,5 minut kvar ökar Mia på vår ledning till 4-2 på pass från Nellie. 

När slutsignalen råder är vi ett lyckligt lag som jobbat till oss 3 poäng i en jämn match!!

Extra plus till Klara och Lova GB som har bra fart under fötterna hela matchen.:)

 

Line-up https://youtube.com/shorts/ZTJef08w3M8?feature=share

 

 

 

5-0 i Tygelsjö
2022-11-28 15:43

Helgens andra match spelades i Tygelsjö, flickor D-serien.

Vi startar matchen stabilt och tar kommandot direkt i matchen.  För en gångs skull är det vi som gör mål i första matchminuten. Kanske har allt snack innan matcherna om att vara med i matchen från början gjort nytta? Målet göra av Lowa Bjärnor som  får dit returen på Mias skott. Efter ca 10 minuter får Mia bollen i mitten och vänder och vrider och skjuter in 2-0.

Andra perioden fortsätter vi att vara aktiva och jobba för fler mål. 6.09 gör Erica mål framspelad av Tindra och vi har 3-0 på tavlan. 11.54 bryter Wilma på mittplan och gör en snygg soloprestation där hon sätter skottet lågt vid bortre stolpen. Wilmas mål betyder 4-0.

I slutet på sista perioden drar Tygelsjö på sig en utvisning och vi får spela PP. Efter ca 30 sekunder hittar Julia nätet med ett lågt skott och fastställer därmed matchresultatet till 5-0.

Vi är mycket nöjda med matchen och resultatet.  Bra av båda våra målvakter som håller nollan. :)

Målskyttar: Lowa, Mia, Erica, Wilma och Julia
Forza ÅK

 

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Åstorp/Kvidinge IBS, 17/05 16:15 
Åstorp/Kvidinge IBS, 26/04 20:55 
Åstorp/Kvidinge IBS, 16/04 04-16 
Åstorp/Kvidinge IBS, 03/04 21:25 
Åstorp/Kvidinge IBS, 22/03 14:50 
Åstorp/Kvidinge IBS, 21/03 17:15 
Åstorp/Kvidinge IBS, 18/03 10:15 
Åstorp/Kvidinge IBS, 15/03 19:50 
Åstorp/Kvidinge IBS, 13/03 03-13 
Åstorp/Kvidinge IBS, 08/03 08:00 
Åstorp/Kvidinge IBS, 01/03 03-01 
Åstorp/Kvidinge IBS, 26/02 20:05 
Åstorp/Kvidinge IBS, 15/02 14:00 
Åstorp/Kvidinge IBS, 11/02 18:00 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort