Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Sponsorhuset nu med egen App!


Nu blir det ännu lättare för dig att handla på nätet via Sponsorhuset och stödja Åstorp/Kvidinge IBS
Ladda ner deras app från Appstore eller Google Play här:
App Store: https://itunes.apple.com/se/app/sponsorhuset/id1359200687?mt=8
Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sponsorhuset


Välj sedan vilket lag du vill stötta och börja handla på nätet via Sponsorhuset!


Ditt stöd gör skillnad!Handla på Sponsorhuset - både du och Åstorp/Kvidinge IBS tjänar på det!

Nu kan du stötta Åstorp/Kvidinge IBS när du ska boka hotell eller handla på nätet.

Går du via vår sida på Sponsorhuset får du tillbaka riktiga pengar, som sedan delas mellan Åstorp/Kvidinge IBS och du som är medlem hos Sponsorhuset!

Exempel på butiker: Hotels.com, Byggmax, Lets Deal, InkClub, Booking.com, CDON, Bokus, Animail och Lyko!

Börja med att bli medlem här:
http://www.sponsorhuset.se/astorpkvidingeibs/blimedlem/


Hur fungerar Sponsorhuset? Se filmen som förklarar!


Om du redan är medlem och vill börja handla: https://www.sponsorhuset.se/astorpkvidingeibs/

Spelar du på Svenska Spel - ett extraklick kan vara värt mycket för Åstorp/Kvidinge IBS!

Många av er har era spelkort kopplade till oss, det tackar vi för!

Här kommer ett sätt hur du kan ge 3% av alla dina spel till Åstorp/Kvidinge IBS, utöver din koppling via Gräsroten. Lär dig att alltid gå via Sponsorhuset när du ska lägga ett spel. Genom att du klickar dig vidare därifrån går automatiskt 3% Åstorp/Kvidinge IBS för alla dina spel! Spara länken och sprid den till flera! Tack

http://www.sponsorhuset.se/astorpkvidingeibs/butik/svenskaspel

Boka alltid dina hotell via Sponsorhuset - stöd Åstorp/Kvidinge IBS.

Dina hotellnätter kan bli guld värda för Åstorp/Kvidinge IBS! Hotels.com är den butiken som flest bokar genom. Går du via Sponsorhuset så får du tillbaka 6% av din bokning och du får dina bonusnätter precis som vanligt! Tänk vad ett extra klick kan betyda, glöm inte tipsa dina vänner och din familj:  https://www.sponsorhuset.se/astorpkvidingeibs/huvudkategori/resor-hotell-hyrbil/underkategori/93

Ladda ner Sponsorhuset automatiskt på din dator!

Läser du detta meddelande från en dator och använder Chrome som webbläsare? Grattis, då kan du med några knapptryck se till att du aldrig mer glömmer att handla genom Sponsorhuset. När du aktivera Handla Smart på din dator får du en påminnelse varje gång du besöker en butik som kan ge pengar till både dig och Åstorp/Kvidinge IBS. När du laddat ner programmet får du en påminnelse varje gång du besöker en butik som kan ge pengar till Åstorp/Kvidinge IBS:
http://www.sponsorhuset.se/astorpkvidingeibs/tips-till-foreningen/ladda-ner-sponsorhuset/

Fyll på lagkassan med hjälp av Sponsorhuset

Som ni kanske har sett så har vi kommit igång med Sponsorhuset hos Å/K IBS. Nu vill vi ge alla ungdomslag möjligheten att använda detta som ett sätt att fylla på sina lagkassor. Här är en förklaring hur det går till från Sponsorhuset:

 

____________________

 

Nu har ditt lag möjlighet att få en helt egen sida på Sponsorhuset. Det innebär att ditt lag kommer tjäna otroligt enkla pengar när föräldrar och ledare ändå ska handla eller till exempel boka hotell på nätet. Det enda man behöver göra är att gå till butiken från er sida på Sponsorhuset. Det blir en portal att alltid gå via innan man handlar.

 

Den som handlar och är gratis medlem på Sponsorhuset får också pengar tillbaka. Huvudföreningen finns redan ansluten på Sponsorhuset. 

Se filmen hur Sponsorhuset fungerar här: https://www.youtube.com/watch?v=99uPMEnDZiM&t=3s

 

Det bästa av allt är att det är helt gratis vilket innebär att den som handlar och ditt lag enbart tjäna pengar. Jag hoppas ni tar denna chans att enkelt få in pengar till lagkassan.

 

_______________________

 

 

Hur kommer man igång?

Utse en ansvarig, lämpligast er lagkasseansvarig i ert lag, att kontakta Sponsorhuset för att ansluta ert lag till Sponsorhuset. Kontakta då Christoffer på Sponsorhuset. Han nås på tel: 072-150 55 21 eller christoffer.wollner@sponsorhuset.se. Säg att ni vill ha en lagsida under Åstorp/Kvidinge IBS så kommer ni få en sida som är kopplad till ert lag. Er ansvarige blir då även Administratör för ert lags sida.

 

När ni fått länken till er sida är det "bara" att börja informera lagets föräldrar och andra supporters att de ska börja handla via er länk.

Ert lag  får 100% av intjänade pengar, personerna som registrerar sig tjänar pengar via egen kickback från Sponsorhuset!

 

Kolla gärna mer på www.sponsorhuset.se om ni vill söka upp mer information.

All administration, support och kontakt tar ni direkt med Christoffer på Sponsorhuset. Se det som ett alternativ till kakförsäljning, Newbody eller andra lagaktiviteter där laget tar fullt ansvar själva.

 

Mvh

Thomas Bladh, Sponsorgruppen/Marknadsavdelningen.

 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort