God Jul önskar Å/K IBS
2016-12-24 07:58
God Jul alla spelare, ledare, föräldrar, sponsorer och alla ni som hjälper till ideellt samt alla våra trogna supporters!

Önskar Styrelsen!
Å/K IBS Vi är stolta! Intervju med Anders "Nilon" Nilsson
2015-12-09 09:00
Anders "Nilon" Nilsson, styrelseledamot, tävlingsansvarig & lagledare
Nu är det åter dags för en riktig trotjänare i "Å/K IBS Vi är stolta!" nämligen ÅK-Legenden Anders "Nilon" Nilsson!

Kan du berätta lite om dig själv?
Anders "Nilon" Nilsson 43 år ung, bor med mina tre barn ett stenkast från Sporthallen. Jobbar som brevbärare (25 år). 
Å/K IBS, Vi är stolta! Intervju med Lennart Hultberg
2015-12-08 18:00
Lennart Hultberg, styrelseledamot, senioransvarig & lagledare

Vi fortsätter med "Å/K IBS, Vi är stolta" och nu är det dags att presentera Lennart Hultberg som sitter med i styrelsen för Å/K IBS.


Kan du berätta lite om dig själv?

Lennart Hultberg årsmodel -64 gift med Janet , två barn som båda spelar innebandy - Julia 19 år och Adam 17år. Jag arbetar på Mc Neil AB och har gjort detta i över 25 år.

Å/K IBS Vi är stolta! Intervju med Berit Camper
2015-12-07 09:03
Berit Camper, styrelseledamot & kioskansvarig
Nu är det dags för en riktig trotjänare i "Å/K IBS Vi är stolta!" nämligen Berit Camper!

Kan du berätta lite om mig själv?
Jag heter Berit Camper och jag bor i Kvidinge och är 61 år. Jag har jobbat i Åstorps kommun 25 år inom äldrevården. För tillfället är jag på backsippan som är ett äldreboende. Jag har fyra barn och sju barnbarn och nästan alla är inblandade i ÅKIBS, antingen spelar dom eller är tränare. På fritiden så umgås jag gärna med min familj, hjälper till med KIF loppis och på sommaren håller jag på med tennisbanan i Kvidinge. Jag sitter med i styrelsen för HSB där jag bor och sköter trädgården. Jag gillar att ha folk omkring mig och att hitta på roliga saker.
Å/K IBS Vi är stolta! Intrvju med Ulrika Svanberg
2015-12-06 09:00
Ulrika Svanberg, styrelseledamot & kassör
Vi fortsätter med "Å/K IBS, Vi är stolta" och nu är det dags att presentara Ulrika Svanberg som sitter med i styrelsen för Å/K IBS.

Kan du berätta lite om dig själv?
Ulrika Svanberg, ensamstående glad tvåbarns mamma och jobbar som Redovisningsekonom på Elopak Ab sedan drygt två år tillbaka och bor här i Åstorp. Är en sportälskande människa som gärna tittar på både fotboll, ishockey och naturligtvis innebandy så fort tid och möjlighet finnes till det. Frågade ni mina vänner skulle dom säkert beskriva mig som en social omtänksam människa som har lätt för att prata med människor.
Å/K IBS Vi är stolta! Intervju med Bertil "Bebben" Lindberg
2015-12-05 09:00
Bertil "Bebben" Lindberg, styrelseledamot & föreningsreporter

Vi fortsätter med "Å/K IBS, Vi är stolta" och nästa man är Bertil "Bebben" Lindberg som sitter med i styrelsen för Å/K IBS.

 

Kan du berätta lite om dig själv?

Jag heter Bertil Lindberg men kallas för Bebben. Jag är uppväxt i Karlshamn där jag har jobbat diverse rör och mekaniska arbeten i min ungdom och skolade om mig till fritidsledare. Jag jobbade på Karlshamns kommun på socialbyrån. Då satt jag i styrelsen i Mörrums hockey då jag blev tillfrågad om jag ville hoppa på jobbet som kanslichef i klubben. I Mörrums hockey så har jag jobbat med både sport, marknad och varit domaransvarig mm mm. Det har jag jobbat med tills jag gick i pension för sex år sedan. Jag har även efter min pension varit aktiv i föreningen inom marknad och varit lagledare för A-laget. Men ifjol så flyttade jag till Åstorp och då övertalade min son Bonny mig till att engagera mig i Å/K IBS och på den vägen är det.

Å/K IBS Vi är stolta! Intervju med Bonny Lindberg
2015-12-04 09:00
Bonny Lindberg, sekreterare, IT ansvarig & ungdomstränare.

Vi rullar vidare med "Å/K IBS, Vi är stolta" och nästa man är Bonny Lindberg som sitter med i styrelsen för Å/K IBS.

 

Kan du berätta lite om dig själv?

Jag heter Bonny Lindberg och är gift med Ditte och har tre barn som samtliga är innebandyspelare, Oliver, Alvina & Zachris. Jag jobbar på IKEA IT AB där jag just nu främst jobbar med hur vi ska sköta våra framtida Cloud baserade IT lösningar. På fritiden så är jag lite teknik geek och gillar att pilla med IT och teknik. Utöver detta så tränar jag nästan dagligen något som kallar Insanity Workout. Som ni säkert förstår så går mycket av den övriga tiden åt till just Innebandy vilket är fantastiskt roligt!

Å/K IBS, Vi är stolta! Intervju med Fredrik Johansson
2015-12-03 09:00
Fredrik Johansson, Styrelseledamot och Spelare
"Å/K IBS, Vi är stolta" tar pulsen på ytterligare en i styrelsen.

Kan du berätta lite om dig själv?
Japp, det är jag som Fredrik Johansson och är 25 år. Bor i Åstorp och är säljare på Intersport i Hyllinge. Intressen är att resa och helst till nya platser. Sen givetvis sport, kan titta på allting. När det är OS eller mästerskap då isolerar jag mig gärna hemma vid tv 24/7. Umgås mycket med vänner där det flesta spelar innebandy eller är aktiva inom idrott. Man dras ju till de. Många upplever mig som snäll och omtänksam person men vill ni veta mer som sånt får ni snacka med mig personligen när vi ses i hallarna.
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort