Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Fotografering 18 oktober klockan 1800 (Björnen)
2018-09-29 10:01

Hej,


Det är dags att ta lite nya bilder på vår trupp!

Blir lagbild och individuella foton.


Torsdag 18e oktober kl 1800 är det dags.

Plats: Kulturhuset Björnen

Ta på/med er matchställ, skor, klubba!


Kom gärna 10 min innan så att vi kan påbörja fotograferingen kl1800.


Kallelse kommer skickas ut som vi vill att ni svarar på.


//Ledarna

Inställd träning 1 oktober
2018-09-25 22:14
Träningen kommande måndag den 1 oktober ställs in då alla tränarna har förhinder.
/Ledarna
Förändring i ledarstaben
2018-09-20 20:42
Danne Kristiansson
Vi har ett par förändringar i ledarskapet i laget. Först och främst har vi en ny tränare nämligen Danne Kristiansson. Riktigt kul att Danne hakar på och hjälper till att lyfta våra grabbar!
Varmt välkommen!

Tyvärr har Leo valt att lägga av med innebandyn (eller ta en paus får vi hoppas på), och därmed kommer såklart inte Johan vara med som tränare framöver. Trist när det gäller både Johan och Leo, men vi hoppas på ett snabbt återseende....

Missa inte att vi tränar i Rågenhallen även måndagar framöver! Samma tid, annan hall.

//Ledarna
Föreningskick off den 23e aug. 1800!
2018-08-18 16:15

Hej,


Glöm inte kick offen den 23e aug. Börjar klockan 1800 i Kulturhuset Björnen.


På följande länk finns en presentation/information om kommande säsong som vi även kommer att diskutera på Kick offen. Skriv ut om ni vill ha den i utskrivet format till er själva.


Ses den 23 aug!


//Ledarna

Föräldrarmatch som säsongsavslutning
2018-04-10 22:25

Säsongens sista träning blev en spännande fight mellan P09 och dess föräldrar. Vi riggade upp för stor plan och 5 manna innebandy som killarna börjat träna på så smått under senare delen av säsongen och det visade sig att det hade inte föräldrarna gjort... stora ytor att täcka och springa på gjorde att våra killar ibland hittade vägar genom ett stillastående försvar av föräldrarna.


Detta är en av höjdpunkterna för killarna, att spela mot sina föräldrar och vi var i stort sätt alla på plats med många föräldrar som ville anta utmaningen. När slutsignalen gick hade killarna vunnit med 9-7 och alla var nöjda med säsongens sista insats.


Sista sammankomsten blir ungdomsavslutningen den 25 april. Parad och prisutdelning på innerplan och säkert lite korv med bröd efteråt står på schemat. Kallelse kommer i vanlig ordning.


Tack för en bra och rolig säsong!

//Ledarna

Påskcupen Bjärred 2 april
2018-04-02 20:24

Idag genomförde P09 sin första cup! Det blev Påskcupen i Bjärred som blev första cupen för laget där vi hade två lag med i gruppen Grön C.

Båda lagen visade upp stort register av 3 manna innebandyspel och vi fick se mycket bra spel och passningar mellan alla spelare på planen och det fina spelet resulterade i många mål idag.


Dagen började med samling 1000 och vi var klara 1700, så en lång dag med totalt 9 matcher med pauser där lek och skott mot hastighetsmätare även hanns med.


Vi hade laddat upp med frukt och dricka till laget och vi fixad så att alla spelare fick "lunch" i form av hamburgare av den lokal kiosken och det kändes som vi lyckades hålla energin upp i alla killar då vi inte märkte av någon större dipp i energien inför de sista matcherna.


En lång dag som sagt med super innebandy där vi känner att det är förmodligen dags att gå vidare från 3 manna innebandy till 5 manna innebandy till nästa säsong... kan bli lite tufft men vi tycker att killarna har så bra spel och om vi kan lyckas föra över detta spel till 5 manna innebandy så ska det fungera bra.


Tack för alla supportrar på plats och för en bra insats idag från hela laget!


Ses på måndag då det är föräldrarmatch! (som avslutning för säsongen)


Vi tar uppehåll efter den 9 april och återkommer när säsongen börjar till hösten igen.


//Ledarna

Sista sammandraget för säsongen gic super bra! (men lite rutiner att färbättra)
2018-03-17 11:53
Arkivfoto...

Jag glömde ta foto idag... vi får klara oss utan foto från dagens sammandrag och komma ihåg i minnet det vi fick uppleva idag. Nämligen bländande spel igen av killarna som tog fram allt de lärt sig under säsongen till detta sista sammandrag. Motståndarna idag var Bjuv och Ängelholm som visade upp bra och tufft spel stundvis och vi fick hjälpas åt att påminna att slag och lyftningar av klubbor inte är tillåtet... samt att vissa närkamper blev lite väl tuffa. Men våra två eminenta domare tog tag i detta och dömde väldigt bra och förklarade för killarna vad som var fel, snackade med dem och alla ledare var supernöjda med våra ungdomsdomare idag! Bra jobbat till er (som jag tyvärr inte kommer ihåg namnen på...)


Spelmässigt som sagt så visar våra killar upp ett bra spel och härlig kämpaglöd idag. Bollen gick runt bland alla spelare och våra motståndare fick ibland svårt att hänga med, då bollen oftast förlyttare sig snabbare än vad man kan springa... Killarna visade idag även ett bra försvarsspel där vi pratade mycket om att täcka upp för varandra och inte bara titta på bollen när man ska vinna tillbaka den, utan det är lika viktigt att markera spelare som står bakom än och på så sätt skära av spelmöjligheterna för motståndarna.


Alla ska vara supernöjda med dagens insatser och jag tror att killarna tyckte att det var rätt kul idag med när de märkte att många pusselbitar börjar falla på plats i spelet.


Som ni vet så tog vi på oss att arrangera detta sista sammandrag som inte hade någon arrangör från början vilket innebar att vi har gjort tre hemmaarrangemang. Det har ju gått bra och tack till alla som hjälper till både i kiosk och sekretariat, i hall och omklädningsrum. Vi börjar få bra rutin på det och ju fler som hjälper till desto roligare och snabbare är vi igång och därifrån. Det som inte fungerat så bra är hjälpen till Kiosk och Sekretariatet under andra och tredje sammandraget. De som har tagit på sig ansvaret för dessa områden ska ha stor eloge för att ni har gjort detta nästintill själva trots era uppmaningar till hjälp. Vi måste försöka hjälpas åt mer på dessa områden till nästa säsong, så att man inte är helt själv en helt sammandrag i kiosk och sekretariat.


Nu ser vi fram emot Påskcupen den 2 april som jag hoppas ni kan anmäla er till. Kallelse skickades ut igår kväll så kolla av era mail och svara så fort ni kan. Två lag är anmälda så minst 12 killar skulle behövas men gärna fler då det är 4 matcher per lag som spelas.


Och så glöm inte föredraget den 21 mars - även kallelse är utskickat till detta.


//LedarnaCup i Bjärred i påsk den 2 april! (och en del annan information)
2018-03-12 19:19
Bilder från dagens träning

Hej,


Vi har tänkt att vi skulle testa på att ta med laget till en cup i år som avslutning på säsongen. Vi har valt Påskcupen i Bjärred som går av stapeln måndagen den 2 april. Vi kommer anmäla två lag och det är garanterat 3 matcher per lag som är 3 manna innebandy 2x10 min. Vi hoppas att så många som möjligt har möjlighet att delta! Kallelse skickas ut inom kort när vi har fått ett spelschema från arrangören. Men preliminärboka hela dagen så länge tills vi vet något mer om spelschemat.


Måndagen efter cupen den 9e april tänkte vi att vi avsluta med den populära föräldramatchen! Även kallelse kommer till denna så klart, men det är alltså dax att börja träna nu så att ni kan ge killarna bra motstånd...


Efter föräldrarmatchen tar vi uppehåll och vilar från innebandyn tills att säsongen startar i höst igen.


Övriga aktiviteter:


- Föreläsning om Å/K IBS utveckling som förening den 21 mars - Kallelse kommer och vi vill gärna att minst 1 förälder från respektive spelare kommer till denna. Handlar om hur vi alla kan och behöver hjälpa till för att få föreningen att fungera och växa framöver för att säkra våra barns utveckling i klubben!


- Ungdomsavslutning den 25 april med sedvanlig prisutdelning mm.Mycket info på en gång, men svara på alla kallelser så vet vi vilka som kan till respektive event.


//Ledarna

Sammandrag på hemmaplan 11/2
2018-02-11 16:45

Idag hade vi vårt andra hemmaarrangemang för säsongen och vi hade för dagen 2 lag som vanligt men med lite färre spelare pga sjukdom. Motståndarna var Engelholm med två lag och Helsingborg med ett lag. Helsingborg skulle kommit med två lag men drog ur ett lag så matchschemat blev ändrat lite i sista sekund. Men båda lagen fick två matcher var trots allt och vi börjande med första omgången klockan 0900.


Morgonpigga killar var på plats i tid och vi kunde värma och och snacka taktik i god tid före matchstart. Som vanligt visade spelarna upp en fin innebandy med fint passningsspel som numera sitter väldigt bra och visst resulterar detta i en hel del fina mål med. Stundtals tappar vi spelet och killarna blir lite passiva och då kliver motståndarna fram och tar för sig istället. Men killarna genomförde två bra matcher.


Andra omgången fick ena laget köra sin match direkt efter första och ett lag fick vila en omgång. Något trötta killar spelade sin andra match, men motståndarna hade med spelat en match direkt före så vi hade lika förutsättningar. Vi mötte ett tekniskt kunnigt lag från Engeholm och vi gör dem bra genom att titta för mycket på bollen och inte markera upp spelarna och båda forwards jagar bollen samtidigt. Efter periodpausen blev det bättre och vi hittade tillbaka till vårt normala spel igen.


Sista matchen var mot Åstorp och Engelholms ändra lag och vi fick återigen se en tuff och jämn match mellan ett Engeholm med sina lite större spelare och tekniskt kunniga spelare mot ett hårt kämpande Åstorp som stod upp bra i matchen och lyckades med många fina spelsekvenser som resulterade i fina mål.


Ett bra genomfört sammandrag idag av killarna! Tack för er som ställde upp i seketeriatet och kiosken idag.


Ses på träningen imorgon, måndag.


//Ledarna


Imponerande spel av killarna
2018-01-21 21:50

Idag åkte vi till Helsingborg för årets första sammandrag och efter kort genomgång i omklädningsrummet körde vi uppvärmning inför första matchen idag. Dagens motstånd var två lag från FC Helsingborg och ett lag från Munka Ljungby. Lag som vi har delvis mött tidigare.

Våra killar var som vanligt uppdelade i två lag och båda lagen fick spela 2 matcher var. Och som de spelade. Vi tränare stod och njöt stundtals när bollen spelades/passades från en spelare till en annan, över plan och längs med sarger och så småningom började målen trilla in. Killarna spelade väldigt bra innebandy idag och kämpade som ett lag. Man gick in och krigade i närkamperna, man täckte upp för varandra när medspelare bytade positioner under matchen och de fick till ett suveränt passningspel. Vi kan väl sammanfatta dessa matcher med att allt som vi tränat på under säsongen började falla på plats idag. Bra jobbat killar! Som vanligt höll vi inte så noga reda på resultaten, men det kändes som att vi hade det spelmässiga övertaget i alla matcher och därmed trillade in en hel del mål idag.


Ses igen på träningarna framöver!


//Tränarna

Träning med Målvakt
2018-01-12 07:34

Så var vi igång med första träningen efter juluppehållet och vi passade på att börja träna med målvakter. Detta för att vi ska börja komma igång med att spela med målvakter då vi kommer att göra detta nästa säsong, antingen med 5 manna innebandy eller med 3 manna innebandy. Vi har inte beslutat än vilket av det det blir än.


Men killarna var ivriga att testa på att vara målvakt och denna gång blev det Elias och Mille som satte på sig målvaktskläderna och gjorde efter uppvärmnings bra insatser i övningarna och i matchspel. Bra jobbat!


I matchspelet blev det ju nu lite annorlunda med 3 utespelare som inte behöver skydda målet lika mycket som tidigare. Spelet tog sig men vi märkte att det var lite jultrötta killar som behövdes peppas igång för att komma igång med innebandyspelet igen.


Som vanligt hade vi våra supportrar på plats som hjälper till både före och efter med sarg mm vilket vi är tacksamma för.


Ses igen på nästa träning!


//Tränarna

Föräldrar match och juluppehåll
2017-12-19 07:22

Årets kanske viktigaste match avgjordes igår kväll i Rågenhallen. P09 killarna hade utmanat sina föräldrar i en innebandymatch och självförtroendet var på topp hos killarna: "vi kommer krossa dem" hördes det i samlingen innan matchen.

Både P09 och föräldrar saknade några spelare igår så föräldrarna fick ta hjälp av två av tränarna för att kunna ställa upp med ett lag som kunde matcha våra killar.


Föräldrarna ställde upp med två femmor med både rutinerade professionella spelare och motionärer och våra killar ställde upp med två femmor med en extra målvakt i form av en tränare (hjulbent) som kanske släppte in lite för många mål igår...


Matchen kördes igång efter en gemensam uppvärmning som killarna höll i och det var en hel del föräldrar som började slokna redan under uppvärmningen vilket bådade gott inför matchen!


Föräldrarna tog snabbt ledningen i matchen genom sin snabbhet och teknik men killarna kom igen snabbt och satt några mål i ett gapande tomt mål hos föräldrarna. Matchen höll högt temp och det blev många mål. En del frislag och kanske tveksamma bedömningar som skulle kunna ge både utvisningar och straffar skedde under matchen men vi klarade oss utan några skador igår.


Matchen slutade med ett segrande mål till P09 och slutställningen blev 10-9 efter en rafflande match där föräldrarna blev trötta i slutet och utspelade med fin fint passningsspel av killarna över den stora planen.


Bra jobbat alla involverade igår!


God Jul och Gott Nytt År!


ses den 8 januari igen.


//Ledarna

P09 har egen sida/länk till Sponsorhuset.se
2017-12-17 11:54

Hej,


Jag har fixat så att P09 har en egen sida på Sponsorhuset.se. All förtjänst går nu till P09 lagkassa om ni använder denna länk när ni ska handla på nätet eller boka hotell på nätet.


http://www.sponsorhuset.se/akibsp09


Läs mer om sponsorhuset här!


Använd alltså P09 adressen istället för den generella adressen framöver. Tack för ert stöd till laget!


Mvh

Thomas


Tillbaks till träningen igen
2017-12-04 20:31

Det var ett nästintill fullskaligt lag som träffades idag på träningen efter gårdagens matcher i Munka.

Dagens träning innehöll många moment med krabbfotboll som uppvärmningslek och sedan hade Per hittat på en del nya roliga övningar för att träna upp lite bollbehandling både vad gäller passningar, dribblingar och "fight" om bollen med reaktionsprövningar...   Vi ledare fick även jobba hårt idag och vara med på en del övningar där barnen skulle lära sig att titta upp och se att man passar till rätt tränare efter dribblingsövningar. De flesta passningar hamnade rätt men en och annan missade att titta upp vart tränarna hade förflyttat sig någonstans och passen hamnade fel. En kul och nyttig övning!


Vi avslutade med matchspel som vanligt där vi stannade upp spelet ibland för att diskutera vad som är bra eller mindre bra i vissa situationer som uppstår under matcherna.


Vi hade nästan glömt bort det viktigaste för säsongen, men tack vare en förälder som påminde oss så kör vi föräldrarmatch som avslutning den 18 dec, så värm upp och öva så mycket ni kan, för nu tror jag att ni får kämpa en del för att klara av tempot och passningsspelet som laget har övat upp sig på!


Bra jobbat idag killar!


//Ledarna

Sista sammandraget innan detta året
2017-12-04 10:32

Det var dags för det tredje sammandraget i helgen som gick och denna gången var det Munka Ljungby som var värd för sammandraget. Efter lite förvirring i sekreteriatet över vilka lag som faktiskt var anmälda så fick vi ihop ett kortare spelschema än väntat och båda våra lag ficka spela sina matcher parallellt.


Det var ett gäng killar som denna söndag visade upp vad de har lärt sig på des sista träningarna och vi såg härliga kämpainsatser, mycket kamp om bollen och bra passningsspel och självklart en hel del mål. När killarna får igång passningsspelet så är det motståndarna som får jaga boll och blir trötta istället för vi, och detta fick vi stundtals se bra exempel på. Vi mötte motståndare från Vv84 (Bjuv) och Munka Ljungby som båda visade upp moget spel med bra passningspel och kämpaglöd de med och stundtals blev de kanske lite väl hårda tag åt båda hållen och lite småskavanker uppstod i alla lagen tror jag.


Jag tror att många spelare fick sig en tankeställare när man skulle möta Vv84 - då många kanske tyckte att det skulle bli en lätt match att avverka, men där fick de ge sig. Små killar med mycket bra teknik och spelförståelse gjorde att vi fick kämpa lika mycket som vi fick göra mot de lite större killarna i Munka Ljungby. Så dagens "läxa" var att man ska aldrig undervärdera något lag man möte baserat på storlek på spelarna, oavsett om det är större eller mindre än en själv.


Bra jobbat killar!

//Ledarna


Tyvärr missade jag att ta flera foton...

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort