Välkomen till P09!
Delar av P09-laget

Träning (september - april)


Måndagar 17-18 Rågenhallen

Träningsstart September


Match

Laget spelar matcher i Poolspel Skåne på nivå Grön B (3-manna utan målvakt).

Vi har anmält två lag och matcher kommer att spelas vid 6 tillfällen varav 2 på hemmaplan i Åstorps Sporthall.


För spelprogram Pojkar B Nordvästra Grön Nivå Knatteligan: Klicka här + se kalendern för P09.

Seriedirektiv för Knatteligen Grån nivå: Klicka här


Ni når oss enklast på: p09.akibs@gmail.com


Säsongens första sammandrag
2017-10-22 20:07

Idag var det dags för säsongens första sammandrag. Alla i laget deltog denna premiär vilket var väldigt kul. För några av spelarna var det första gången som man var med på ett sammandrag så det var kanske lite extra nervöst för dessa killar.


Värd för sammandraget var FBC Engelholm som ställde upp med 3 lag då FC Helsingborg kom med ett lag istället för 2 som planerat.


Våra killar var delade i två lag så alla fick mycket speltid och alla fick spela på olika positioner under matcherna.


Denna säsong spelar vi i Grön B, vilket är en nivå upp i grupperingarna kring knattesammandragen. Det finns Grön A,B,C där B nivån är för oss som spelat ett tag och inte är nybörjare längre, medan A är för de lite mer erfarna. 


Det blev tuffa matcher idag för båda lagen, motståndarna på denna nivå är något tuffare och snabbare än nivå C som vi var med ifjol så det hade vi räknat med. Killarna kämpade otroligt bra idag trots det tuffa motståndet och vi hade kul på och utanför planen idag, vilket vi hade lovat varandra i försnacket i omklädningsrummet innan matcherna. Vi fick se spel bra spel av killarna med väldigt bra spelidéer och fina avslut på mål.


Det har tillkommit en del förändringar i spelreglerna i år som vi får jobba vidare med och träna på och vi förstår nu att det finns en del olika tolkningar av dessa regler. Men det blir säkert mer harmoniserat ju längre säsongen går.


Bra jobbat idag killar! Ses på nästa träning!


//Tränarna


Måndagsträning - Dopp-boll och teknik
2017-10-11 09:00

I måndags var det dags igen med träning. Vi var nästan fullt lag och träningen startade med dropp boll som uppvärmning. Efter uppvärmningen var det mycket teknikträning med slalom, dribblingar av olika slag. Bland annat övningar att ta hand om bollen utan att titta på bollen... detta är svårt men killarna lyckades riktigt bra med detta med.

Efter teknik övningar blev det matchspel och dragskott övningar utanför planen för den grupp som inte spelade match.


Bra jobbat killar! ses nästa måndag

//Tränarna


Sluten FB grupp till P09
2017-10-06 14:57

Hej,


Peter (Felix pappa) har fixat en facebook grupp till vårt lag som kan underlätta kommunikation mellan föräldrar framöver.

Länk till gruppen: https://www.facebook.com/groups/172823243293400/

eller sök på ÅKIBS P-09 för att gå med.


Vi kommer fortsättningvis uppdatera med nyheter på truppens hemsida.


Mvh

Thomas

Dags att fylla på lagkassan - kakförsäljning
2017-10-02 19:40
Så här ser broschyren ut som ni ska hämta

Hej,


Peter (Felix pappa) har redan kommit fram till hur vi ska fylla på lagkassan. Kakförsäljning är det som gäller under hösten.


Peter har beställningsbroschyrer som alla föräldrar kan ta del av som han har med sig till träningarna.


Processen är som följer:


1) Hämta beställningsbroschyr av Peter

2) Ta upp beställningar

3) Lämna in beställning till Peter måndag v45

4) Peter beställer enligt underlag och få leveransen hem till sig

5) Utdelning av beställda kakor och få in pengar/betalningar från kunder

6) Redovisning av pengar till Peter


Peter får klura lite kring detaljerna och kommer att skicka ut mer info under hösten kring framförallt steg 5 och 6.


Mvh

ThomasTräningskläder och uppdaterad lagorganisation
2017-09-26 08:17

Igår var det träning igen och när vi nu har hela Rågenhallen för oss själva gör det möjlighet till att även lägga övningar utanför sargen. Utanför sargen/planen kan vi genomföra skott, teknik, passningsövningar mm med mindre antal spelare vilket gör att vi kan hinna med att snacka med alla som gör övningarna.


Vi har även fått nygamla och nya spelare till truppen vilket är kul. Välkomna tillbaka Max och Mio och välkommen Elian. Vår trupp består nu av 15 spelare.


Nu i uppstarten av säsongen så är det även mycket administrativt som ni märkt och igår kunde vi dela ut träningssetet som beställdes vid kick offen. Som vanligt är det shorts, strumpor och vit tröja som får användas fritt, men ska även tas med till matcherna då shorts och strumpor är tillsammans med den svarta matchtröjan är vårt matchställ. Den vita tröjan ska också med dels som uppvärmningströja och dels som bortamatchställ ifall båda lagen har svarta tröjor.


För nytillkomna spelare så läggs beställning av träningsset så fort som möjligt och förhoppningsvis kommer dessa inna första sammandraget/matchtillfället. Om de inte har kommit så fixar vi så att ni får låna shorts, strumpor och vit tröja.Vi har även fått ett namn till Lagkassa-ansvarig, Felix pappa Peter. Så om ni har några bra idéer till hur vi kan fylla på lagkassen för framtida äventyr, kontakta Felix.


Lagledare

Thomas Bladh
TränarePer Käck
Ass Tränare Emil Ström
Ass Tränare Johan Strid
Mtrl ansvThomas Bladh
Webb ansvThomas Bladh
KioskenJonatan Weberg
SekreteriatFredrik Boo
LotterPer Käck

Lagkassa

Peter Håkansson

Första träningen för säsongen avklarad
2017-09-11 20:03
Första samlingen för säsongen och uppvärmnigsövning Vargen.

Då var vi igång igen!


Det var ett laddat lag som samlades efter ett långt sommaruppehåll. Killarna var verkligen sugna på att komma igång igen och efter en gemensam samling där gemensamma regler sattes upp för laget och säsongen så var vi igång uppvärmning som var ledarledd idag, sen "vargen" för att få igång kluborna lite och sedan några välkända övningar som "hörnorna" och passningar. Träningen avslutades med mycket matchspel som alltid uppskattas.


Ses igen nästa måndag!


//Ledarna


PS Exakta matchtider och dagar för kommande sammandrag är nu uppdaterat i truppens kalender. Tipps är att ni prenumerera på kalendern till era smartphones för att alla uppdateringar direkt i era telefoners kalendrar.

Kick off 2017/2018 avklarad
2017-08-24 21:40

Hej,


Tack för dagens kick off. Presentationsmaterial som jag delade ut till er som var där finns även på denna länk; http://www.akibs.se/docs/445/13757/P09%20ÅKIBS%20kick%20off%202017_2018.pptxVi beslutade även följande roller till denna säsong:


LagledareThomas Bladh
TränarePer Käck
Ass Tränare 1Emil Ström
Ass Tränare 2Johan Strid
Mtrl ansvThomas Bladh
Webb ansvThomas Bladh
KioskenJonatan Weberg
SekreteriatFredrik Boo
LotterPer Käck
Lagkassa?


Vad gäller lagkassa så diskuterade vi alternatativa sätt att fylla på denna. Men vi ledare skulle vilja att någon "annan" tar på sig att försöka leda detta arbete. Ju mer vi kan få in via ex försäljning av diverse saker eller annat fiffigt, desto roligare aktiviteter kan vi göra under säsongen och kommande säsonger. Alt till att inte arbeta upp en lagkassa är att vid varje aktivitet så får man betala för detta istället.

Så om någon är sugen på att hjälpa till och ta denna rollen är det bara att meddela mig.


Ses och hörs framöver!


Thomas

Välkommen till kick off 24 aug!
2017-08-09 10:23

OBS ny tid! 1800!!


Hej,


Säsongen 2017/2018 startar med en kick off den 24:e augusti kl 1800. Samling i kulturhuset Björnen där information ges till både föräldrar och spelare i en gemensam session och sedan kommer vi att ha en kort egen genomgång med laget inför säsongen och kläder skall delas ut och beställas.

Som vanligt finns det möjlighet att köpa på sig klubbor, skor, glasögon mm under kick offen till rabbatterade priser.


Ses!

TränarnaBeställning av kläder! - Påminnelse
2017-05-01 21:37

Efter det nya samarbetet med Klubbhuset så kommer dom att designa en tröja som alla spelare kommer få gratis inom den närmsta tiden. Men för att göra detta möjligt så önskar klubben att ni fyller i detta formulär omgående för att få information om vilka storlekar som behövs. 

Vi behöver även information om shorts och strumpor då detta kommer att ligga till grund för höstens klädbeställningar.


Alla ska redan ha fått detta på mail sedan tidigare så detta är en påminnelse för er som inte har lagt beställning.

Följande länk leder er till formuläret: Klicka här!


Fyll i detta snarast!

Föräldrarmatch som säsongsavslutning
2017-04-08 07:21

Då var säsongen 2016/2017 slut och som traditionen är så avslutade vi med föräldrarmatch där barnen utmanade sina föräldrar i en rafflande match.

För varje år som går får föräldrarna det lite tuffare och denna gången spelade vi på stor plan där båda lagen fick springa mycket.

Men innan matchen värmde vi upp som vanligt och föräldrarna ficka hänga på och jag tror att Erik och Jakobs taktik som höll i uppvärmningen, var att trötta ut föräldrarna från början med en tuff uppvärmning!


Matchen spelades sedan i 2x16 min med 2 min byten. Föräldrarna visade upp bländade spel stundtals men vacklade i sitt försvarsspel vilket våra killar utnyttjade med fint passningspel och en del långskott som var otagbara för föräldrarna försvarare. Efter rafflande och böljande spel slutade matchen 7-5 till barnens fördel och vi kunde ställa upp och tacka föräldrarna för en bra och välspelad match.

Highlits från matchen finns i länken till youtube, vår föreningsreporter Bebben har varit snäll och gjort en liten film åt oss.


Vi ledare passade även på att tacka för säsongen som varit väldigt rolig och utvecklande med knattesammandrag både på borta och hemmaplan som vi för första gången arrangerat med allas goda deltagande och engagemang.


Nu tar vi sommar uppehåll, så att alla får samla krafter och energi inför nästa säsong. Vi ledare tackar för de fina presenterna från laget, väldigt uppskattat!


Ungdomsavslutningen är den 25 april kl 1800 i Sporthallen. Ni kommer få kallelse som vanligt så att vi vet hur många som kommer. Det blir uppställning i hallen, intervjuer, prisutdelningar, korv med bröd mm så detta får ni inte missa. (alla får pris)


Vi återkommer när säsongen börjar igen. Vi har inte bestämt några träningstider, hallar mm än i klubben utan detta kommer göras inför säsongsstart när vi vet vilka lag som kommer bildas och vilka hallar och tider som klubben får tillgång till av kommunen.


Tack än en gång för denns säsong, ses till nästa!


//Tränarna
Sista vanliga träningen idag - nästa fredag föräldrarmatch + inlämning av matchtröja
2017-03-31 18:05

Idag körde vi träning som vanligt.  Uppvärmning som killarna numera klarar av galant själva följdes upp av populära "prickboll". Lite passningsövningar och skottövningar nötades med innan det var dags för matchspel.


Killarna kämpar på bra som vanligt och det är kul att se det fina passningsspelet som gänget har fått upp under säsongen!


Vi tog även beslut om att vi kortar ner säsongen och görs sista träningen nästa fredag den 7e. Och som vanligt avslutar vi med en föräldrar match! Klubbor finns att låna för de som behöver detta...


Vi behöver även samla in matchtröjorna- de svarta - denna fredag. Så ta med dem, tvättade, så avsynar vi dem och bockar av i listan. Om allt ser ok ut, rivs lånekontraktet av tröjan och tröjorna kommer att gå i arv till nästa säsong till andra spelare.


Glöm inte heller avslutningen den 25e april där hela ungdomsavdelningen samlas i sporthallen för gemensam avslutning med bland annat prisutdelning.


Ni får kallelser som vanligt till sista träningen och avslutningen den 25e som ni gärna får svara på!


Hörs och ses!

//Tränarna

Sista sammandraget i Osby med finfin innebandy!
2017-03-12 11:49

I lördags var vi iväg på säsongens sista sammandrag i Osby. Arrangemanget var lite utöver det vanliga där killarna fick springa in i nersläckt hall med musik och "discobelysning". Ett trevligt inslag som gjorde att pulsen och adrenalinet kom igång lite extra inför första matchen.


Vi hade lite manfall denna gången så vi roterade runt killarna i till varje match och alla fick spela tre matcher denna gång. Killarna visade upp fin innebandy med helt underbart passningsspel och flera mål som resultat. Det var jämna matcher i 3 av 4 matcher och i sista matchen ställdes vi mot Göinge som hade några ett lag som var ett nummer för stort för våra killar. Efter hårt slit, många frislag, knuffar och fällningar (dock ej medvetna sådana...) så orkade vi inte hålla uppe spelet som vi hade i de tre första matcherna.  Killarna visade grym kämpainsats och vi sammanfattar detta sammandrag att killarna visade upp det bästa spelet för säsongen vilket vi kan vara stolta över vilket även är ett resultat av all vår träning under säsongen.


Tack alla som ställde upp med peppning och mellanmål mellan matcherna!


Ses på träningarna framöver!


//Tränarna

Vanlig träning igen
2017-03-05 10:38

Efter sportlovet så var vi tillbaks i vanliga rutiner med egen träning efter två veckors samarbete med P08. Vi började med uppvärrmning och det blev en tuff uppvärmning med nya inslag som killarna själva hittar på efter inspiration från andra träningar och sporter misstänker vi.  Vi fortsatte med prickboll där man ska försöka pricka en större boll med ett innebandyskott så att den rullar över til andra sidan och över motståndarnas sida. Kul övning för att öva upp sikte och få till lite fart I skotten. Passningsövningar och McDonalds nötades det på en del innan vi avslutade med matchspel.


Bra jobbat idag killar!

Ses nästa fredag!


//Tränarna

Sportlovsturnering
2017-02-25 08:30

Fler bilder (+8) >>
Fredagsträningen körde P08 & P09 tillsammans då P09 hade ont om tränare. Zachris tog tag i uppvärmningen och killarna hängde på. 

Vi var tillsammans 15 spelare på plats så vi delade upp i 5 lag och körde en Sportlovsturnering. Alla fick möta alla en gång och sedan så blev det några matcher till. Vi hann med 16 matcher och totalt gjordes det  58 mål!

Zachris råkade stuka foten lite i näst sista bytet men lite kylsprej, linda och en natts sömn verkar ha gjort susen. 

Det var bra stämning och killarna hade roligt tillsammans!

Bra jobbat killar!

//Bonny, Daniel och Henrik. 
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Åstorp/Kvidinge IBS, 14/10 11:10 
Åstorp/Kvidinge IBS, 03/10 11:50 
Åstorp/Kvidinge IBS, 07/09 17:00 
Åstorp/Kvidinge IBS, 31/08 10:32 
Åstorp/Kvidinge IBS, 19/05 09:19 
Åstorp/Kvidinge IBS, 15/04 17:10 
Åstorp/Kvidinge IBS, 04/04 15:00 
Åstorp/Kvidinge IBS, 02/04 18:22 
Åstorp/Kvidinge IBS, 24/03 19:48 
Åstorp/Kvidinge IBS, 10/03 09:17 
Åstorp/Kvidinge IBS, 06/03 18:46 
Åstorp/Kvidinge IBS, 26/01 07:44 
Åstorp/Kvidinge IBS, 15/01 10:33 
 
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Dirma
Gräsroten
Swish/Kontokort