Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen till F09/10!

Nu är det dags att starta upp den nya säsongen, 2018/2019! Nya och gamla spelare hälsas välkomna till höstens uppstart. Vi tränar måndagar kl 17-18.15 i Rågenhallen, med start 27/8. Välkomna!


Hälsningar ledarna:

Janica Strid

Sandra Sandgren

Andreas Sandgren

Rickard Gran


Kioskansvarig: 

Malin C Johansson


Lotteriansvarig:

Sara Andreasson


Spelprogram flickor A:

https://www.innebandy.se/media/4851/flickor-a.pdf


Seriedirektiv grön nivå:

https://www.innebandy.se/media/3983/seriedirektiv-grön-nivå-18-19.pdfTräning 22/10
2018-10-22 19:17
Idag hade vi en ny tjej, Selma, som ville testa på att spela med oss. Välkommen!! Moa höll i dagens uppvärmning, och hon lyckades mycket bra med att värma upp alla. Det var på löpning, hinderbana och lite stretching. 

Vi gjorde sedan en ny övning, kvadraten. Där övade tjejerna både passningar, att jaga och på sin speluppfattning. 

Efter lite teknikträning var det dags för rörelselek, och idag testade vi att köra svansleken i lag. Roligt och fartfyllt. Klara och Lova fick sedan byta om till målvaktsutrustning och de blev uppvärmda av ledarna innan det var dags för spel. Det lag som inte spelade match fick öva tekningar och passningar utanför planen.

På onsdag är det alltså dags för lagfotografering i Björnen. Samling 17.45 i matchkläderna. Det bör vara klart till 18.30.

/Andreas, Rickard, Janica och Sandra
Träning 15/10
2018-10-15 18:49
Idag var både tjejerna och ledarna fyllda av energi efter lördagens matcher. Tjejerna berättade att de var glada att ha fått samarbeta, att det var roligt när passningsspelet fungerade och att det var roligt när de gjorde mål. 

Adina höll i dagens uppvärmning, och körde igång hårt på direkten. Därefter fortsatte vi med vår övning på passningsspel, idag med mera rörelse. Det är inte helt enkelt, men övning ger färdighet!

Vi hade sedan teknikbana och stafett med björngång, innan vi delade upp oss och spelade. Vi försökte göra små avbrott för att dirigera och få tjejerna mera medvetna om luckor och passningslägen.

Vi ses på måndag igen!
/Sandra, Janica, Rickard och Andreas
Säsongspremiär för Knatteligan!
2018-10-13 16:14
Så kom den äntligen, seriepremiären!! Extra roligt var det att starta säsongen på hemmaplan l Åstorps sporthall. Alla kom i god tid och hjälptes åt att ställa i ordning allt för matchstart. Vi har anmält två lag, och delade upp oss. Andreas och Janica tog hand om lag 1 och Rickard och Sandra lag 2. Målvakterna lottades. I lag ett var det först Wilma Lu och sedan Moa, och i lag 2 började Wilma La och Nike tog över i match två. Alla fyra tyckte det var roligt, och de gjorde verkligen ett bra jobb.

Det märktes att vi gått upp två serier, Och det var lite mera utmanade jämfört i våras. Tjejerna har utvecklats mycket, och i en del byten stämde passningsspelet riktigt fint. Vi blir ibland lite avvaktande/stillastående, och det tar vi med oss och pratar med tjejerna om.

Snacket i omklädningsrummet efteråt visar att tjejerna var mycket glada och nöjda med dagens insats, och det är även vi ledare. Tack alla för ett bra samarbete! Till sist vill vi uppmärksamma er på att onsdagen 24/10 är det lagfotografering i Björnen, och den tid som gäller är 18.00. Samling 17.45!

Vi ses på träningen på måndag igen!
/Andreas, Janica, Rickard och Sandra
Träning 8/10
2018-10-08 21:13
Sista träningen innan säsongens första matcher innebar förstås taggade tjejer med mycket energi. Lova höll i uppvärmningen, som även denna gång var en klurig hinderbana. Därefter pratade vi oss samman om olika moment, och tjejerna kom fram till att det är viktigt med repetition för att lära sig övningarna och för att kunna genomföra dem bättre. 

Första övningen var passningsövningen som vi introducerade förra gången. När vi väl lärt oss att det inte gick ut på att skjuta mål, knäckte flera tjejer koden och hittade riktigt snygga passningslägen.

Vi fortsatte med dribbling/skottövningar och en stafett. Som alltid hög fart och någon mindre skada, och kanske framförallt mycket vinnarskalle! 

Vi nötte in mycket spel idag. Wilma La och Alice var målvakter och vi körde köttbullen med högt tempo. Som avslutning blev det oavgjort i leken där de ska försöka rubba plastbollen med sina innebandybollar.

På lördag är det samling kl 08 i sporthallen. Alla föräldrar hjälps åt, och de olika stationerna fördelas enligt det utskick som Malin fixat. Ta med kläderna, skor, göasögon, klubba, vattenflaska och mellanmål. Sprid gärna till nära och kära, så får tjejerna lite publik. 

/Ledarna
Träning 1/10
2018-10-03 20:24
Idag testade vi några nya övningar, och det är riktigt roligt att se hur tjejerna fixar de nya utmaningarna. Vi körde ett alternativ till Mc Donalds där de på andra sätt fick öva både passning/dribbling/skott. En annan övning gjorde att de fick ordentlig övning på att hitta varandra med enkla passningar.

Under måndagen delades också kläderna ut. Den svarta matchtröjan är ett lån, och den är vi extra rädda om. 

Nästa vecka är det både träning och sedan poolspel på hemmaplan! Heja ÅKIBS!!

/Ledarna
Träning 24/9
2018-09-26 19:28
Måndagens träning inleddes med uppvärmning som Mia-Maria höll i. Vi fortsatte med skottövningar, varvat med passningar. En del är riktigt säkra, men det är inte fel att tjejerna övar på att ta emot och precisera vart passningarna ska gå. 

Vi körde sedan Köttbullen, vilket är fortsatt fartfyllt och populärt. Det är också bra för att testa på att vara målvakt, vilket ju är poppis. Vi avslutade med vanligt spel och slutligen lite lek!

Vi siktar på att dela ut kläderna nästa måndag, dock måste fakturan vara betald. :)

/Ledarna
Träning 17/9
2018-09-18 07:46
Under måndagens träning fortsatte vi att nöta in en del övningar. Vi tycker att det ger resultat och ser att de blir tryggare på att dribbla och att skjuta. Att vara målvakt är fortsatt populärt, och alla som vill kommer att få vara det. När det är matchdags lottar vi!

En annan punkt på måndagen var stafetter. Rörelseglädje är viktigt och som tjejerna bjöd till! Härligt att se!

Säsongens första poolspel äger rum 13 oktober, och det är på hemmaplan. Det innebär att ni föräldrar kommer att få ansvara för olika uppgifter. Malin som är kioskansvarig kommer att göra ett schema för detta. Tänk på att medlemsavgiften måste vara betald innan, annars gäller inte våra försäkringar.

Vi ses på måndag!
/Ledarna
Träning 10/9
2018-09-10 20:07
Här kommer lite bilder från dagens roliga träning. Glädjande nog var alla tjejer på plats, och dessutom två nyförvärv. Välkomna till oss, Ovelia och Isabelle! Tjejerna var taggade och uppmärksamma på övningarna, och de bjöd verkligen till när det var stafett och lekar. Att vara målvakt är verkligen populärt, och vi kommer att låta ett par tjejer testa varje träning. 
Tack för idag!
/Andreas, Janica, Rickard och Sandra

Träning 3/9
2018-09-03 18:27
Idag har vi haft träning med en efterlängtad nyhet - MÅLVAKT! Nästan alla tjejerna fick prova på utrustningen och att ta några skott. Vi har lekt vargen, övat passningar med rosetten, tränat skott med Mc Donalds och spel med köttbullen.

Bra jobbat!!
Lag-kick off 15/8
2018-08-17 20:17

I onsdags smygstartade vi den nya säsongen med att ses på fotbollsplanen på Björnås. Vi började med en hinderbana, sedan följde ett varv på slingan med olika styrkeövningar. Så duktiga tjejer!!


Sedan hade vi picknick med föräldrarna, innan vi avslutade med en brönnbollsmatch där tjejerna dessvärre fick se sig besegrade av oss vuxna.


Vi ser fram emot den nya säsongen! 

Ungdomsavslutning 25/4!
2018-04-25 20:48
Idag var det dags för klubbens stora ungdomsavslutning. Vi samlades utanför sporthallen och när sedan all publik var på plats, tågade alla ungdomslagen in på plan. Vi fotades och sedan var det dags för prisutdelning. Alla tjejerna fick gå fram och hämta sin plakett hos seniorerna som var prisutdelare. Därefter bjöds barnen på korv med bröd och dricka. En trevlig kväll!

Tack för den här säsongen. Vi kommer att skicka ut när vi har information om läget till nästa säsong.
/Ledarna
Säsongens sista träning
2018-03-28 15:23

I måndags körde vi säsongens sista träning. Vi testade denna gång upplägget ”Önsketräning”. Tjejerna fick vid samlingen hjälpas åt att skriva ner alla sina favoritövningar och -lekar. Sedan fick de dra en ny lapp varje gång det blev dags för ny övning. Vi hann inte riktigt alla, men bland annat Mc Donalds, Vargen, Jägarboll, Rensaleken, Köttbullen och dragkampen. Så himla roligt med dessa fina och kämpande tjejer!


Vi avslutade en kvart tidigare, och efter en snabbdusch tog vi oss till Rayans pizzeria och åt pizza tillsammans. Tack för en riktigt härlig säsong. Vi ses igen vid ungdomsavslutningen den 25 april.

Hälsningar ledarna 

Idag var det dags för match
2018-01-21 22:21
Halva gänget
21 januari - knatteligan i Höganäs. 
Denna grå vintersöndag var det äntligen dags för årets första match
Julfest
2017-12-04 17:00
Måndagen den 18/12 kl 17-19 är det dags för julfest hemma hos Janica. 
Adress: Fäladsvägen 38 i Billesholm. 
Det bjuds på fika o en massa skoj. 
Tomten kommer på besök så vi vill att alla tjejerna tar med varsitt paket för ca 50kr. 
Hoppas att alla kan komma. 

Vi har ingen träning under jullovet utan startar igen mån 8/1. 
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort