Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy
Marknadsavdelningen

Dirma

Stötta oss!

"Dirma är ett nytt sätt för dig att generera pengar åt din förening, utan att varken behöva sälja eller köpa några saker. Allt du behöver att göra är att registrera  dig på Dirma.se välja en förening att stötta och sedan fylla i vilka intressen du har. Efter det kommer Dirma att skicka skräddarsydda erbjudanden till dig om saker som vi tror du kommer att tycka om!

Dirma ger pengar till din förening för att du läser dessa erbjudanden. Det enda du behöver göra först är att visa att du har läst dem genom att svara på två enkla frågor om deras innehåll. På så vis slipper företag att lägga dyra pengar på ointressanta reklamutskick som bara fyller upp din brevlåda, och du får i gengäld spännande erbjudanden skickade till dig som din favoritföreningen dessutom får pengar för att du läser. Alla vinner!

Dirma är fullständigt gratis att använda, så vad väntar du på? Registrera dig idag och börja tjäna pengar åt din förening!"


 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort