Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Å/K IBS After work och Nätverksträff 2018-11-09 på Rosenbergs Hotell och Restaurang

Välkommen till  Å/K IBS Nätverksträff* på Hotell och Restaurang Rosenbergs i Åstorp den 9 November 2018, denna gång som ett after work upplägg!

Träffen är i samband med en av våra matcher som startar klockan 1930 och under after worken kommer vi ta del senasete information och status om kommande sporthall som vi alla längtar efter. Presentationen görs av Mikael Forss från Kvidingebyggen.

Kom och träffa samarbetspartners, supportrar och medlemmar och nätverka eller bara umgås och ha en trevlig kväll och uppladdning inför kommande match för er som vill följa med på den.

Agenda Å/K IBS After work/Nätverksträff den 9 november:

 • 1730 After work öppnas (dryck och tilltugg serveras)
 • 1800 Välkomna och info från Å/K IBS
 • 1815 Status ny sporthall i Åstorp – Mikael Forss, Kvidingebyggen  

 

För de som vill titta på innebandy när det är som bäst:

 • 1900  Avfärd till Åstorps sporthall
 • 1930 Matchstart Å/K IBS – IK Stanstad (Herrar A) - Vi har reserverade VIP platser i hallen

 

Befintilga sponsorer och samarbetspartners och  har tilldelats ett antal gratisplatser till denna nätverksträff, för övriga deltagare kostar en plats 150kr per person som inkluderar plats på after worken, 1 valfri dryck, tilltugg samt matchinträde till matchen.


Vi har begränsade antal platser, först till kvarn gäller.


Låt oss veta senast 2 november om ni vill delta!

För bokning meddela er på:  marknadsansvarig.akibs@gmail.com


Ses!


Thomas Bladh,

Å/K IBS Marknadskommitté*Å/K IBS Nätverksträffar

Å/K IBS Nätverksträffar är platsen där ni som är vill och kan är med och stöttar vår förening. Ni har möjlighet att träffas, nätverka och hitta nya affärsmöjligheter eller samarbeten. Eller så vill ni bara komma för att ha en trevlig träff tillsammans med våra samarbetspartners!

Ni som är Sponsor har möjlighet att presentera er verksamhet på dessa nätverksträffar. Anmäl intresse i samband med bokning av era platser.

Vi ser även dessa träffar som ett forum där vi har möjlighet att informera er om vår verksamhet, planerna framöver och framtida målsättningar.

Nätverksträffar 2018/2019 datum satta!

Hej,


Nu har vi satt datumen för kommande säsongs nätverksträffar.

Boka in 9 november och 20 februari för enklare nätverskträff från kl 1730 till 1900 med after work känsla.

Matchstart 1930 för de som vill följa med på detta.


Mer information och inbjudan kommer senare.Intressanta diskussioner på Å/K IBS Nätverksträff 3 Mars 2018
Foton: Kenneth Fridström

För andra gången den här säsongen bjöd Å/K IBS in nya och befintliga samarbetspartners till Hotell och Restaurang Rosenbergs i Åstorp. Denna gång träffades vi kl1000 en lördagsförmiddag för att hinna med att nätverka, diskutera och höra på intressanta föredrag och förutom Å/K IBS status information från Marknadskommittén, Ungdomskommittén och Seniorkommittén så hade A.Schulman ett intressant föredrag om plastens positiva påverkan på klimatpåverkan! Hmm funderar ni, hur går detta ihop? Alf Jensen gav intressant information om plast och hur vi i kanske många fall drar lite förhastade slutsatser när vi tänker på plast i allmänhet... Tack Alf för ditt intressanta föredrag där kopplingen till Innebandyn var såklart en bra avslutning; ingen plast, ingen innebandy :-)


Vi som samlades denna dag var representanter från klubben samt representanter från följande företag:


 • A. Schulman
 • Måleripartner
 • Prenad
 • Ganska
 • Advokatfirman Markus Bergdahl

Vi hade en härlig förmiddag med mycket intressanta diskussioner om både föreningsliv, sponsorskap, samarbetsformer och om plast och tiden rann iväg väldigt fort denna förmiddag. Tack alla som var där för ert engagemang och givande diskussioner samt er feedback hur vi kan utveckla nätverksträffarna framöver!


Presentationerna från denna träff hittar ni här:


Efter vår förmiddag fick vi serverat en fantastiskt god lunch med en läcker dessert hos Rosenbergs och vi alla tror jag åt nog lite mer än vad vi egentligen borde. Men det var ju så gott. När vi hade ätit klart fick vi nästen rusa till Sporthallen för att ta del av säsongens sista hemmamatcher av Herrar A och Damer A som tyvärr båda slutade med förlust.


Nu tar vi paus  och återkommer med nya datum inför nästa säsong där vi ser fram emot fler deltagare där vi kan ha intressanta föreläsningar av samarbetspartners och sponsorer och framförallt ha ett utbyte mellan alla parter som ger värde för alla.


Så håll utkik efter nya inbjudningar framöver och sprid gärna budskapet att detta nätverk finns så att vi kan växa även inom detta unika nätverk kopplat till Å/K IBS.


För er som undrar och vill veta mer kring bakgrunden till Å/K IBS Nätverksträffar, rekommenderar jag att läsa mer på: http://www.skibf.se/Nyheter/Senastenyheterna/temaborjailitenskalaochparattniva/


Hälsningar,

Thomas Bladh

Marknadsansvarig - Sponsorgruppen


Inbjudan till Å/K IBS Nätverksträff 3 Mars 2018 på Hotell och Restaurang Rosenberg

Välkommen till en Nätverksträff* Hotell och Restaurang Rosenberg i Åstorp, den 3 mars 2018!


Träffen är i samband med säsongens sista A-lagsmatcher på hemmaplan denna lördagseftermiddag där herrarna tar emot Warberg kl 1300 och damerna tar emot FBC Kalmarsund kl 1600 och givetvis ska vi vara där och stötta våra lag till seger


Agenda Å/K IBS Nätverksträff den 3 mars:

 • 1000-1015 Ankomst och registrering
 • 1015-1045 Å/K IBS Presentation
 • 1045-1100 Kaffe
 • 1100-1130 Sponsorpresentation: A.Schulman – Alf Jensen
 • 1130-1230 Lunchbuffé - mingel/nätverkning

 

För de som vill fortsätta:

 • 1230  Avfärd till Åstorps sporthall
 • 1300 Matchstart Å/K IBS - Warberg (Herrar A) - Vi har reserverade VIP platser i hallen
 • 1600 Matchstart Å/K IBS – FBC Kalmarsund (Damer A) - Vi har reserverade VIP platser i hallen
  • Om möjlighet finns kommer vi att träffa tränarna inför matcherna för en kort genomgång inför dagens matcher


 

Sponsorer har tilldelats ett antal gratisplatser till denna nätverksträff, inklusive inträde till matchen.

För övriga deltagare kostar en plats 300kr per person,  som inkluderar plats på nätverksträffen, lunch, kaffe, matchinträde till båda matcherna och VIP plats


Vi har begränsade antal platser, först till kvarn gäller.


Låt oss veta senast 21 februari om ni vill ta tillfället att stötta Å/K IBS i denna satsning!

För bokning kontakta mig på:

marknadsansvarig.akibs@gmail.com


Mvh

Thomas Bladh, Marknadskommittén


* Å/K IBS Nätverksträffar är platsen där ni som är vill och kan är med och stöttar vår förening. Ni har möjlighet att träffas, nätverka och hitta nya affärsmöjligheter eller samarbeten. Eller så vill ni bara komma för att ha en trevlig eftermiddag tillsammans med våra samarbetspartners!


Ni som är Sponsor har möjlighet att presentera er verksamhet på dessa nätverksträffar. Anmäl intresse i samband med bokning av era platser.


Vi ser även dessa träffar som ett forum där vi har möjlighet att informera er om vår verksamhet, planerna framöver och framtida målsättningar.

Artikel hos SKIBF om Å/K IBS Nätverksträffar (2018-02-08)

Skånes innebandyförbund har uppmärksammat Å/K IBS satsning av våra Nätverksträff!. Läs mer på följande länk kring hur Å/K IBS ser på sina Nätverksträffar och vad som behövs framöver för att föreningen ska kunna utvecklas:

http://www.skibf.se/Nyheter/Senastenyheterna/temaborjailitenskalaochparattniva/


Å/K IBS Nätverksträffar

Å/K IBS Nätverksträffar är platsen där ni som är vill och kan är med och stöttar vår förening. Ni har möjlighet att träffas, nätverka och hitta nya affärsmöjligheter eller samarbeten. Eller så vill ni bara komma för att ha en trevlig eftermiddag tillsammans med våra samarbetspartners!


Ni som är Sponsor till Å/K IBS har möjlighet att presentera er verksamhet på dessa nätverksträffar - anmäl intresse i samband med bokning av era platser till respektive träff.


Vi ser även dessa träffar som ett forum där vi, Å/K IBS, har möjlighet att informera er om vår verksamhet, planerna framöver och framtida målsättningar.


Det kommer vara begränsade antal platser för dessa träffa och våra Sponsorer kommer att ha förtur före Partners, Supporters och Medlemmar

Inför varje Nätverksträff skickas det ut inbjudan till sponsorerna, samt annonsering sker på Å/K IBS hemsida och Facebook sida.


Nästa planerade Nätverksträff kommer att ske den 3 mars 2018. Preliminärboka gärna datumet, så återkommer vi med mer information och inbjudningar framöver.


Välkomna om ni vill ta tillfället att stötta Å/K IBS i denna satsning och passa på att knyta upp nya kontakter i vårt nätverk!


Thomas Bladh, Sponsorgruppen/Marknadsansvarig

Nätverksträff på Lydinge Resort 11 nov 2017

Fler bilder (+4) >>
Bilder från Å/K IBS Nätverksträff 11 november 2017

Det var ett härligt gäng med en blandning av sponsorer, samarbetspartners, supportrar och medlemmar som träffades denna lördag ute på Lydinge Resort för att tillbringa eftermiddagen tillsammans för att nätverka, lyssna på föredrag och äta en bit mat. Agendan för dagen var fulltecknad och vi började med att samlas 1230 för en kort information om vad som väntades under eftermiddagen.


En buffé hade dukats upp till oss som vi började med att ta del av i restaurangen och därefter fortsatte eftermiddagen med intressanta två föredrag. Vi från Å/K IBS fick möjligheten att berätta lite mer om vår förening, vilken bakgrund vi kommer ifrån, vilken tillväxt som föreningen har gått genom och därmed vilka utmaningar och målsättningar vi står inför framöver. (se presentationen här) Vi passade även på att uppmärksamma våra sponsorers som var där genom att dela ut sponsordiplom som bevis och tack för deras stöttning till föreningen. Ni som inte var där få chans att ta del av dem på nästa Nätverksträff!

Deltagande sponsorer denna gång var:


- Klippan Buss

- A.Schulman

- Segra Gymnasium

- Möinge Hönseri

- Kvidingebyggen

- Kullabygdens shop


Tack för att ni kom och deltog!


Mikael Forss från Kvidingebyggen höll ett intressant föredrag om nya bostadsområdet Björnekulla ås och vad planerna är för "makadammen"/Stenbrottet. Ett uppskattat inslag där dessa projekt kommer beröra många som bor och verkar i Åstorp. Tack Mikael för att du ställde upp! (Presentationen kommer vi försöka lägga upp här så fort vi kan och har möjlighet)


Eftermiddagen avslutades med att diskutera när och vilket upplägg nästa Nätverksträff skulle kunna vara och se ut. Förslaget som ligger nu är att vi träffas igen den 3 mars som är säsongens sista hemmamatcher för både dam och herr lagen. Så preliminärboka gärna det datumet redan nu så återkommer vi med mer information och inbjudan framöver.


Efter träffen på Lydinge Resort, åkte vi till Sporthallen i Åstorp för att få träffa tränarna från både Å/K IBS och FBC Kalmarsund för att höra deras syn på dagens match. Och matchen blev lite som tränarna var inne på. Högt tempo och tuffa kamper och så hade FBC Kalmarsund med sig Kim Nilsson som var involverad i väldigt mycket på plan där Kalmarsund till slut tog med sig 3 poäng hem.


När en sådan här lyckad uppstart av Å/K IBS Nätverksträffar genomförts, så ser vi fram emot nästa träff. Så håll utkik efter nya inbjudningar framöver och sprid gärna budskapet att detta nätverk finns och att vi nu vill att dubbelt så många ska komma nästa gång!


Tack för alla deltagare!

Thomas Bladh

Marknadsansvarig - Sponsorgruppen 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort