Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy

Välkommen till Åstorp/Kvidinge IBS

Vi är en ideell förening vars främsta syfte är att erbjuda barn, ungdomar och vuxna möjligheter att under organiserade former träna och tävlingsspela innebandy. 

 

Vi har som målsättning att vara en klubb med en ungdomsverksamhet av hög kvalité och att vara ett naturligt steg mellan lägre div. och spel på högre/elitnivå för juniorer och seniorer.

 

Vi vill driva en verksamhet där den enskilde individen står i centrum. Det är oerhört viktigt att varje enskild individ utbildas i sin egen takt och att rent spel ska eftersträvas oavsett ålder och kön.

 

Å/K IBS är en ideell förening vilket betyder att föreningen vill minimera pengars inflytande över medlemmarnas motivation för att vara aktiva i föreningen, samt att maximera motivationsfaktorer som kamratskap, gemenskap, ansvarskänsla och glädje.

 

Verksamheten bygger på engagemang hos föräldrars, äldre spelares, och ledares lust att dela med sig av erfarenheter till barn och ungdomar. Föräldrar och spelare har möjlighet att påbörja en ledar- och tränarkarriär som är indelad i flera steg och arrangeras av innebandyförbundet. 

 

Besök gärna vår hemsida: www.akibs.se

Ni når oss alltid på styrelsen@akibs.se

 

Välkomna att följa och stötta oss!

 

ÅKIBS

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort