Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy

F15/16 poolspel i Gantofta
2022-11-30 15:49
Gantofta 26/11 2022

I lödags 26/11, va flickor 15/16 på sitt andra poolspel för säsongen och det gick bättre än förväntat. På denna nivån räknar man inte mål, men det gör ju såklart tjejerna ändå, och då kom vi fram till att vi gjort stora framsteg sedan förra poolspelet där vi spelade mot samma lag i en match, Åkibs mot Gantoft. 

 

Denna gången hade vi tyvärr inte med oss full trupp pågrund av sjukdom och liknadne. Men vi tar nya tag och kommer igen med full trupp. 

 

Båda matcherna gick ungefär som vi tänkt, vi försöker träna in ett par små saker som tjejerna kan tänka på men det är inte alltid dem lysnnar på det men dem är jätte duktiga ändå, dem ger allt, springer, kämpar och krigar precis det vi vill se. 

 

Vi tackar Gantofta för ett bra uppstyrt poolspel i sin nya fina hall, vi tackar även domarna, VV-84 Bjuv och såklart vår egen publik. 

 

Nu laddar vi om och på söndag 4/12 är det dags för nästa poolspel som denna gången är på hemma plan i vår fina arena Åstorp. 

 

//Ledarna 

 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort