Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy
Styrelsen

Å/K IBS Vi är stolta! Intervju med Berit Camper
2015-12-07 09:03
Berit Camper, styrelseledamot & kioskansvarig
Nu är det dags för en riktig trotjänare i "Å/K IBS Vi är stolta!" nämligen Berit Camper!

Kan du berätta lite om mig själv?
Jag heter Berit Camper och jag bor i Kvidinge och är 61 år. Jag har jobbat i Åstorps kommun 25 år inom äldrevården. För tillfället är jag på backsippan som är ett äldreboende. Jag har fyra barn och sju barnbarn och nästan alla är inblandade i ÅKIBS, antingen spelar dom eller är tränare. På fritiden så umgås jag gärna med min familj, hjälper till med KIF loppis och på sommaren håller jag på med tennisbanan i Kvidinge. Jag sitter med i styrelsen för HSB där jag bor och sköter trädgården. Jag gillar att ha folk omkring mig och att hitta på roliga saker.
Vad har du för idrottslig bakgrund ?
Var med och starta Nyvångs damlag i fotboll i slutet avs 60 talet och spela där några år.  Var även med och starta ÅKIBS 1998. Vi hade då en innebandy förening i Åstorp och en i Kvidinge.  Satt som ordförande i Kvidinge . Sen dess har jag varit ÅKIBS trogen både i styrelsen och dom första åren även som tränare för pojk och flick -lag.  Hade även en mindre karriär som domare. Var även ordförande i ÅKIBS ett antal år. Har fått både Åstorp och Skånes idrottsledarstipendie, som jag är väldigt stolt över.
 
Vad har du för uppdrag i styrelsen?
Mitt uppdrag i styrelsen är kioskansvarig. Det är jag som beställer och tar i mot varor till kiosken och det har jag gjort några år nu.

Har du några andra uppdrag i utanför styrelsen i föreningen?
Andra uppdrag i föreningen är att ta hand om kiosk,  ta inträde och städa på herr matcher, I bland fixar jag lite pasta sallad till herr-lagets borta matcher.  Ordna lott försäljning på julskyltningen.Men den viktigaste uppgiften är att heja på våra lag och få i gång  klacken.
 
Vad ser du fram emot under den kommande säsongen?
Det jag vill mest är att en ny hall kommer i gång att byggas . Så vi kan ta i mot fler ungdomar som vill spela innebandy.  Jag vill att alla ska trivas och ha roligt i vår förening.
 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort