Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy
Styrelsen

Å/K IBS Vi är stolta! Intrvju med Ulrika Svanberg
2015-12-06 09:00
Ulrika Svanberg, styrelseledamot & kassör
Vi fortsätter med "Å/K IBS, Vi är stolta" och nu är det dags att presentara Ulrika Svanberg som sitter med i styrelsen för Å/K IBS.

Kan du berätta lite om dig själv?
Ulrika Svanberg, ensamstående glad tvåbarns mamma och jobbar som Redovisningsekonom på Elopak Ab sedan drygt två år tillbaka och bor här i Åstorp. Är en sportälskande människa som gärna tittar på både fotboll, ishockey och naturligtvis innebandy så fort tid och möjlighet finnes till det. Frågade ni mina vänner skulle dom säkert beskriva mig som en social omtänksam människa som har lätt för att prata med människor.
Vad har du för idrottslig bakgrund?
Idrottslig bakgrund är nog min korta men intensiva fotbollskarriär i Nyvångs GIF när jag var 11-12 år.
 
Vad har du för uppdrag i styrelsen och hur länge har du haft uppdraget?
I styrelsen sitter jag som kassör och är nu inne på mitt andra år på mitt uppdrag och jag trivs som fisken i vattnet. Vill passa på att tacka Pernilla Nielsen för frågan om jag ville ta uppdraget, kan berätta att jag inte ångrat mig en sekund sen jag hoppade på det. Många nya utmaningar var det att lära sig när man började uppdraget men tycker jag kommit underfull med det mesta nu och allt flyter på, har haft stor hjälp av mina styrelsekollegor som stöttat och hjälpt till när det behövts.

Har du några uppdrag utanför styrelsen i föreningen?
Utanför kassörsjobbet så har jag inget mer officiellt uppdrag i föreningen men är en stöttande innebandymamma som ofta är med och kollar på min sons träningar och naturligtvis poolspel. Sen ställer jag gärna upp och hjälper till i kiosken under matcher när det behövs, tycker om att träffa nya människor.

Vad ser du fram emot under den kommande säsongen?
Vad jag ser framemot under säsongen är att vi ska kunna nå våra mål sportsligt och ekonomiskt och att ungdomssidan ska fortsätta öka antalet medlemmar så vi förblir en stor stark förening.

 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort