Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy
Styrelsen

Å/K IBS Vi är stolta! Intervju med Bonny Lindberg
2015-12-04 09:00
Bonny Lindberg, sekreterare, IT ansvarig & ungdomstränare.

Vi rullar vidare med "Å/K IBS, Vi är stolta" och nästa man är Bonny Lindberg som sitter med i styrelsen för Å/K IBS.

 

Kan du berätta lite om dig själv?

Jag heter Bonny Lindberg och är gift med Ditte och har tre barn som samtliga är innebandyspelare, Oliver, Alvina & Zachris. Jag jobbar på IKEA IT AB där jag just nu främst jobbar med hur vi ska sköta våra framtida Cloud baserade IT lösningar. På fritiden så är jag lite teknik geek och gillar att pilla med IT och teknik. Utöver detta så tränar jag nästan dagligen något som kallar Insanity Workout. Som ni säkert förstår så går mycket av den övriga tiden åt till just Innebandy vilket är fantastiskt roligt!

Vad har du för idrottslig bakgrund?

Jag har spelat ishockey i min ungdom och även lite innebandy. Jag och några skolkompisar på gymnasiet startade faktiskt Älmhults Innebandy Klubb någon gång på 90 talet. Den föreningen finns kvar än idag.

 

Hur kommer det sig att du valde att ställa upp i styrelsen?

När jag fick förfrågan att vara med för knappa två år sedan så kändes det som att det var rätt då mer eller mindre hela familjen redan var engagerad i klubben som antingen spelare eller tränare. Så jag tänkte att det skulle kunna vara kul att får hjälpa till och driva och utveckla föreningen framåt. Det fanns en lucka inom just IT då så jag kände att jag kunde bidra med min kompetens och försöka lyfta fram klubben ytterligare genom IT och media.

 

Vad har du för uppdrag i styrelsen och hur länge har du haft uppdraget?

Jag är sekreterare och IT ansvarig och har haft det sedan 2014.

 

Vilka är dina största utmaningar för att lyckas att genomföra ditt uppdrag?

Att vara sekreterare fungerar bra utan några större utmaningar. Vad det gäller IT ansvaret så har vi nog tagit oss över den största utmaningen när vi gick från den gamla hemsidan till SportAdmin. Vi har gjort ett stort jobb med att organisera om till den nya hemsidan och även städat upp i vårt medlemsregister och fått ordning på fakturering så nu ser det riktigt bra ut. Lagen har gjort ett kanonjobb som med bravur har börjat använda den nya hemsidan och alla dess nya egenskaper. En utmaning som kvarstår är att jobba på att nå ut mera i våra sociala medier både genom hemsidan, YouTube, Facebook och Twitter. Här handlar det mycket om att få våra medlemmar & supporters att gilla och dela med sig av våra inlägg. Ju större intresse vi skapar om Å/K IBS på denna väg ju flera blir det som blir intresserade av innebandy, både av att spela och att sponsra just Å/K IBS. Så nu hoppas jag att flera kan hjälpa till att dela Å/K IBS nyheter framöver så att jag kan sätta en bock framför den utmaningen också. ;)

 

Har du några andra uppdrag utanför styrelsen i föreningen?

Jo, jag är även huvudtränare för P08 som är ett nystartat lag för säsongen där Zachris spelar samt även assisterande tränare i F07 som också är nystartat om än sent in i denna säsongen där Alvina spelar. Sedan så hjälper jag till lite i innebandyskolan när det behövs. Jag har även jobbat mycket med att engagera föräldrar till att bli ledare i våra ungdomslag för att utöka våra ledarstaber där det har behövts. Det har fungerat bra då vi nu har fått stabila ledarstaber i våra ungdomslag. Det är riktigt roligt att se hur tveksamma föräldrar som säger att: ”Jag kan inget om innebandy…”. Sedan försiktigt kliver in i en ledarroll för ett lag för att sedan utvecklas till riktigt duktiga ledare!

 

Vad ser du fram emot under den kommande säsongen?

Jag ser fram emot att alla våra lag får en riktigt rolig innebandysäsong och att vi kan bjuda våra supporters på massor med spännande innebandy på både senior och ungdomssidan. Jag ser även fram emot att vi kan sprida Å/K IBS varumärke ännu mera!


Sedan så ser jag även fram emot att se våra engagerade ledare fortsätta att utveckla våra ungdomar till duktiga innebandyspelare för, Å/K IBS satsar för framtiden!


//Bonny Lindberg

 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort