Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy
Damer Juniorallsvenskan

Åstorp/Kvidinge IBS
3 - 6
Malmö FBC
Åstorp/Kvidinge IBS3 - 6Malmö FBC

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 10 oktober, 19:00
Plats:Åstorps Sporthall
Serie:Juniorallsvenskan H DJ18   Tabell >>
Samling:17:45, Klubbrummet
Aktivitetsinfo: Hemmamatch mot Malmö.

Kiosk: Ida och Moa
Sek: Linnea och Natha
Kan man inte så ansvarar man själv för att byta.
Tung förlust hemma mot Malmö
2021-10-11 21:13

Ett något mer taggat Malmö tog med sig alla tre poängen mot våra JAS-tjejer i en match med högt tempo sent på söndagskvällen.

Nio minuters ställningskrig i den första perioden innan Malmö kunde ta ledningen. Vi jobbar oss dock tillbaka in i matchen och Linnea kvitterar till 1-1 när hon trampar in i mitten och hittar krysset.

Lika jämnt i andra perioden, men återigen är det Malmö som tar ledningen med drygt fem minuter kvar innan paus när vi åkt på en utvisning.

Bollen studsar inte riktigt vår väg, och Malmö vill lite mer och kan utöka till 1-3 efter halva tredje perioden. Oturligt i dubbel bemärkelse då vi kände att vi var lite på gång där och då. Efter 12 minuter åker Malmö på sin andra utvisning för otillåten trängning när de återigen inte hinner med längs sargen. Vi utnyttjar överläget fint och Elsa kan, efter att vi flyttat runt på Malmö-boxen, klippa in 2-3. Glädjen blir dock kortvarig för Malmö utökar ännu en gång bara 30 sekunder senare och nu går luften lite ur oss. Malmö gör ytterligare två mål och Linnea ett vilket betyder förlust 3-6.

Revansch nere i Malmö senare under säsongen!

Lagets lirare blev Linnea som fick ansvara för den fina mössan.

 


<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort