Plats:Sparbanken Wictory Center, Salmingplanen
Serie:Juniorallsvenskan G Dam   Tabell >>
Samling:12:50, Matbiten Åstorp, buss avgår 13:00
Aktivitetsinfo: Premiär!
Då var det dags för första seriematchen för säsongen! Vi åker buss och den avgår kl.13:00 från Matbiten så kom i tid. Bussen kommer att köra direkt upp utan stopp. Detta gäller också hem efter matchen (men ni hinner duscha ;-) )
Det finns platser över i bussen om föräldrar mm vill åka med. 150kr/per och först till kvarn gäller. Be dem att anmäla sig på damerjuniorer.akibs@gmail.com.

Vi ser gärna att ni som är skadade följer med om ni har möjlighet!

OBS! Ta även med den vita tröjan!

Ses på söndag, taggade!
Premiärförlust mot Warberg för Damjas
2018-09-23 21:42
Foto Linn Farken Ericsson
Då va det dags för seriepremiär och vi tog med klubborna mot Warberg.
På andra sidan planen va det ett gäng tjejer som va rejält taggade och började matchen med högt tempo och aggressivitet. Vi själva var lite avvaktande och lite premiärnerver fanns. Men vi jobbar oss hela tiden in i matchen och hittar det spelet som vi vill spela. 10:41 gör warberg 1-0 i PP där vi inte riktigt är på tårna och missar i markering. 16:04 får vi utdelning för våra chanser, Rebecca tar ett fint skott i bortre kryss utan assist.
Andra perioden börjar vi inte på det sättet som vi pratat om i pausen och Warberg gör 2-1, tid 1:04. Därefter höjer vi oss och kvitterar 09:02 genom ett fint skott av Emilia assist Rebecca. 13:17 tappar vi i markering som Warberg tar vara på, ställning 3-2. Kort därefter får Warberg en rättvis utvisning som Smilla tar vara på, på bästa sätt. Assist Jennifer, tid 16:49.
I tredje perioden startar vi precis så vi vill, med högt tempo och ett rullande passningsspel. Efter många chanser får vi äntligen ta ledningen i matchen, Maja sätter bollen distinkt i mål genom ett fint klapp-klappspel. Tid 06:35, assist Emilia. Vi fortsätter på det spåret och styr matchen och skapar ständigt lägen, däribland två träffar i ramen. Efter ett slarvigt byte gör Warberg 4-4, tid 11:41. Båda lagen har högt tempo och skapar lägen efter varandra. Efter en väldigt diskuterad situation låter domaren spelet gå vidare, vilket gör att Warberg kommer 2-1 läge och tar vara på chansen, 5-4 tid 19:27. Den sista 33 sekunderna gör vi allt för att få in bollen men tyvärr räcker det inte till poäng.
Vi tar med både bra och mindre bra saker från dagens match och jobbar vidare.
På söndag 30/9 har vi hemmapremiär mot Häljarp kl 15:00. Hoppas vi ses!!