Damer Juniorallsvenskan

Serie-seger i DJ19
2017-03-09 21:31
Serie-Segrare!

Onsdag kväll i Staffanstorp och match i DJ19 mot Stanstad där vi till slut avgick med segern och står som serie-segrare i DJ19 efter sju raka vinster och två matcher kvar att spela i serien!

Vi var spelförande i princip hela matchen men var inte fokuserade framför mål och brände ett otal chanser i varje period, detta till trots tog vi ledningen redan efter 2.31 genom Smilla Ikonen som vi höll perioden ut. I andra perioden utökar vi ledningen till 0-2 genom Maja Ekström och har fortsatt bra tryck på motståndarna innan de reducerar till 1-2 vilket är resultatet efter två perioder.

Tredje perioden börjar som de två tidigare med att vi har kontroll på spelet men inte sätter våra chanser vilket medför att Stanstad kan kvittera till 2-2 efter 11.26 och efter 15.58 får vi en utvisning där de bara minuter tidigare friat motståndarna för en precis likvärdig förseelse som de utnyttjar och tar ledningen med 3-2 efter 16.21. Vi samlar ihop oss och vaskar om i kedjorna vilket resulterar i kvittering till 3-3 återigen genom Maja Ekström efter 18.15. I samband med kvittering tar vi time-out och peppar till att fortsätta jaga för seger och efter 19.10 får Sofia Cleasby utdelning, 3-4!

Vi spelar av de sista 50 sekunderna och bärgar 7:e raka segern och klar serie-vinst!!!