Vi kommer utvilade och tjejerna är på ett härligt humör, lite för bra känner jag 😓

Vi vet ju vad som väntar oss och vad som står på spel!!😰

Vi möter ett Landvetter som är taggade till tusen.

Dom har ju också mycket att spela för, där ligger ju ett A-slutspel och kvartsfinal i potten!!

För oss räcker det med att spela minst oavgjort medan Landvetter är tvungna att vinna!

Första perioden börjar trevande från bägge lagen.

Vi kommer inte in i matchen som vi önskade, utan det ser ut som värsta Hawaii spelet ute på banan😲. Vi möter ett lag som inte har något som helst innebandy spel, utan det är låååånga bollar på Bengt hela tiden!! Detta märker vi väldigt tidigt och istället för ta ner bollen med kroppen eller benen så viftas det med klubborna som värsta elvisparna!!

Vi är i detta skede av matchen så långt ifrån fin innebandy som man kan komma!!

Jag och Pontus snackar med tjejerna att vi måste lugna ner oss, och börja spela VÅRT spel!!

Detta gör att vi sakta men säkert och börjar komma in i matchen, hitta rätt med våra positioner och rätta adresser på våra passningar!😫

Vi börjar få bra tryck framför deras mål och jag slutade räkna på alla våra målchanser efter ca 20 st. Helt OTROLIGT att vi inte kunde få in den lilla vita förbannade boll j..... en!!!!! Skall också sägas att deras målvakt var grymt duktig!

I slutet av första perioden så får vi utdelning för vårt hårda slit, och får efter en tilltrasslad situation äntligen in bollen och 1-0, och detta går vi till period vila med.

Vi går in i andra med vetskapen att vi är nu EN period från A-slutspel och en kvartsfinal på lördagen.

Detta är inget vi pratade om naturligtvis men vi kunde se de på tjejerna spel.

Vi är inte längre resoluta i våra närkamper och bjuder mer och mer in våra motståndare i matchen 😠

Vi tappar våra positioner och detta straffar sig till sist!! Landvetter kan efter en markeringsmiss till slut reducera och vi har 1-1 på tavlan😓

Nu börjar nog en av dom värsta avslutande minuterna jag och Pontus upplevt!!! 😫😫😫😓😓😓😥😥😥

Landvetter ligger på som illrar och ger oss inte en chans att slappna av. Tittar på klockan så mycket att jag idag snedögd och med nackspärr och 5kg lättare!!