Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy
Flickor 07/08

Åstorp/Kvidinge IBS F07/08
4 - 4
Häljarps SK F08
Åstorp/Kvidinge IBS F07/084 - 4Häljarps SK F08

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 14 november, 14:00
Plats:Åstorps Sporthall
Serie:Pantamera Flickor C   Tabell >>
Samling:13:00
Trupp:#8 Leah Palmkvist
#34 Linnea Skånell
#43 Nova Arvidsson Granqvist
#44 Saga Lindell
#45 Mathilda Magnusson
#46 Elin Persson
#57 Elsie Bladh
#63 Julia Nilsson
#65 Elinor Overgaard
#67 Iga Kulinska
#69 Leona Tetaj
#76 Filippa Olsson
#83 Alicia Christersson
#86 Emma Ekdahl
#94 Moa Back
#99 Alvina Lindberg
Emily Camper
Svängig batalj i hemmaborgen!
2021-11-16 18:07

Så var det matchdags igen efter ett litet uppehåll. Denna söndag var det Häljarp som kom på besök. 

Efter ett, av publiken uppskattat, inspring drog matchen igång. Tjejerna hann spela drygt 5 minuter innan första målet gjordes. Leah kommer fri på högerkanten, avlossar ett skott som målvakten lämnar retur på. Denna snappar Leah själv upp, bågar upp i banan igen och skjuter ännu en gång. Ribba in och 1-0 till ÅKIBS.


Vid 7.06 är det åter igen hemmalaget som gör mål. Nova vinner bollen på högerkanten, spelar in till kapten Iga, som med en piruett lurar sin motståndare för att sedan skjuta bollen stenhårt i nättaket. Bra start!


9.33 in i matchen spräcker Häljarp sin nolla. Efter lite kamp en bit framför mål får en Häljarpspelare tag på bollen och ganska oattackerad skjuta den i mål och därmed reducera till 2-1.


Knappt tre minuter senare gör Häljarp 2-2. Deras vänsterforward plockar upp bollen i vänsterhörnet, slår en chansboll till en helt fri lagkamrat framför mål som enkelt sätter bollen till höger om Linnea. Resultat står sig hela perioden ut.


Andra perioden är mycket jämn med chanser på bägge hållen och Häljarp har verkligen ätit sig in i matchen. Det blir dock inga mål i andra men det är otroligt spännande.


Tredje perioden drar igång och det är Häljarps tur att få leda matchen. Häljarps vänsterforward snappar upp vårt frislag, passar in till sin forwardkollega som skjuter bollen i mål och det står 2-3 på tavlan efter bara 36 sekunder in i perioden. 


Bara 30 sekunder senare utökar Häljarp sin ledning. En av våra backar rusar framåt på en ströboll men lyckas inte få den med sig och Nr 31 i Häljarp får friläge som hon förvaltar på bästa sätt. Tungt givetvis, men vi ger oss aldrig. 


Det visar inte minst Alicia genom att, 30 sekunder efter Häljarps fjärde, mål sticka upp i banan längst med vänsterkanten och skicka iväg ett skott som smiter in vid Häljarps målvakts vänstra stolpe. 3-4 och matchen lever!


Vid 7.45 kommer kvitteringen och det är Filippa som får en passning från Leah i hörnet och  snabbt avlossar ett snyggt skott som målvakten inte lyckas rädda. 4-4 och olidligt spännande. 
Vi tar time out och försöker lägga i en växel till för att ta hem de tre poängen och strax därefter åker Häljarp på en utvisning. Bra läge för seger, men resultatet står sig tiden ut.


I korthet:
Vi börjar matchen bra, men Häljarp låter sig inte nedslås och visar på god moral när man lyckas hämta upp ett 0-2 underläge. Vidare är vi lite väl bolltittande vid deras två första mål och missar i markeringen, kanske för att vi känner oss lite bekväma i ledningen. Samtidigt som Häljarp har luft under vingarna och vi gör ett par olyckliga misstag så sticker de ifrån lite resultatmässigt, men det är sådant som händer och sånt som vi lär oss av.
Vi visar sedan på en ännu bättre moral då vi tappat en tvåmålsledning, för att sedan ligga under med två mål. Trots detta fortsätter vi kämpa och lyckas både reducera och kvittera.

 

/Stolta ledare. 


<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort