Vad roligt att du har hittat vårt lag på hemsidan. Är du sugen på att spela innebandy med vårt gäng är du välkommen till våran träning.  Träningstiderna  för säsongen 19/20 är följande:

Tisdagar i Sporthallen Åstorp 20:30-22:00

Torsdagar i Sporthallen Åstorp 17:00-18:30

Vill du kontakta någon ledare hittar du kontaktuppgifterna under fliken kontakt.

Hjärtligt välkommen!!

3-3 mot Örkelljunga
2019-02-09 17:02
Idag var det hemma march mot Örkelljunga, vi gör en riktigt bra första period och leder med 3-1 efter första.
I andra tappar vi spelet lite men jag tycker det är en jämn period som slutat 0-0.
I tredje är det fortsatt jämt  och målsnålt de första 6 minuterna, sen dra vi på oss ett matchstraff under dessa 5 minuterna så gör tyvärr Örkelljunga 2 mål, vi har några ribbskott på slutet men får tyvärr inte in bollen så matchen slutar 3-3.

Det går inte att vinna matcher från utvisningsbåset, och tyvärr går detta ut över hela laget idag att vissa inte kan hålla kontroll på sina känslor och klubbor. Vi ledare får ta diskussionen med dessa spelarna och de kommer vila några matcher framöver.

Men alla ni andra gör en riktigt bra match, de är kul att se när vi rullar boll och det ger utdelning, även Tim gör en riktigt bra match idag, bra kämpat idag killar.

Nu har vi några veckor till nästa match då det är sportlov, vi tränar på som vanligt under lovet.

Ledarna
Match mot vv84
2019-01-27 12:54
I onsdags så var vi i Bjuv och spelade en kvällsmatch mot vv84, vi startar matchen väldigt bra och tar ledningen med 2-0 lite för enkelt och för tidigt i matchen, vilket gör att vi slappnar av och släpper in Bjuv i matchen, även om jag tycker vi är det bättre laget hela första perioden, så ligger vi under med 3-2 när vi går till paus, andra perioden fortsätter vi spela bra även om vi inte får in bollen, tyvärr så får Bjuv in en boll och leder med 4-2 när vi går till paus.
Sista perioden spelar vi bra till stora delar och vi lyckas göra 2 mål, men då Bjuv gör ett, så förlorar vi denna jämna match med 5-4.

Vi spelar väldigt bra stundtals men i mellan åt så faller vi in i Bjuvs springa spel, och där är de bättre än oss, men när vi spelar vårt spel så är vi helt klart det bättre laget, vi har inte turen med oss idag, och får jobba hårt för våra mål samtidigt som Bjuv har några höstlöv från egen planhalva som letar sig in bakom en skymd Tim.

Nu laddar vi om till nästa helg
Ledarna
Match mot Lönsboda
2019-01-19 14:39
Idag var det hemma match mot Lönsboda, som vi vet är ett bra lag, vi spela äckligt disciplinerat i två perioder, och fortsätter med det i början på tredje, även om det blir lite nervöst i mellan åt i tredje, efter 6 minuter gör vi 3-0.
Sen får vi tyvärr lära oss den hårda vägen, att matchen är 45 minuter och inte 38, när Lönsboda gör 3-1 med 7 minuter kvar så tar vi en timeout, där vi pratar om att vi måste spela ännu mer disciplinerat ligga lågt på centern och vara hemma med backarna, med andra ord stänga matchen, men vi gör precis tvärtom, rent plötsligt så vill alla göra mål, backarna spelar forward centern ligger jätte högt och forwards som inte jobbar hem, vi försöker prata på bänken om detta, men det hjälper inte, så tyvärr tappar vi denna välspelade match och förlorade med 4-3.
Men vi får ta lärdom av detta, och vi kommer prata mycket om hur vi skulle gjort istället på träningen på tisdag, så vi inte gör samma misstag igen, för det är tråkigt att förlora när man är det bättre laget i 38 minuter.

Men åter till de första 38 minuterna, grymt bra spelat killar, vi ger dem inte några yter alls och täcker bort nästan alla skott, och de som går igenom plockar Tim ganska enkelt, även framåt ser vi till att ha kontroll när vi ska lyfta och inte, vi spelar enkelt och riktigt bra.

Nu laddar vi om till match på onsdag i Bjuv.

Ledarna
Gothia
2019-01-06 11:06
Ett stort tack till alla spelare och föräldrar som stöttat oss runt om.
Vi ledare tror i alla fall att killarna och Linn har haft väldigt trevligt, det lite sura miner ett par minuter efter en förlust vilket det ska vara, sen är alla lika glada och trevliga igen, det är väldigt kul att se hur ni tar hand om varandra, detta bygger lag känsla.

Vi tränar som vanligt i veckan, men det blir ingen match till helgen då Helsingborg inte får ihop lag.

Ledarna
Gothia
2019-01-05 23:34
Vi har haft lite prisutdelning under kvällen då vi tycker 2 spelare har utmärkt sig lite extra under helgen.

Albin har varit positivhela helgen och har varit en otroligt bra kompis, när någon har behövt lite extra stöttning så har Albin varit där.

Julle har varit positiv hela helgen och har även hjälp till att hålla alla andra på bra humör, en riktig glädje spridare.

Ledarna

Gothia
2019-01-05 21:02
Information om sista dagen.
Vi ställer klockan på 8:30
Frukost till 9:00
Sen packar vi ihop och städar, hämtning av saker och spelare mellan 9:00-10:00 på skolan.

Ända Åstorp lag som är kvar i turneringen är G18 som spelar final 13:20 lundbystrand 1, om ni vill titta på mer innebandy

Stort tack till alla föräldrar för att vi har fått låna era barn till detta underbara äventyr.
Vi spelade i pojkar 15 vilket visade sig vara för tufft för oss, så resultatet blev som det blev, men vi har haft otroligt roligt runt om.
Vi laddar redan för ett nytt Gothia äventyr till nästa år men då blir det i 04.

Ledarna

Borta mot Munka
2018-12-09 19:02
Idag bar det av till Munka för att spela innebandy, Munka har alltid varit ett väldigt spel skicklig lag, som vi haft problem med, men idag fick vi en liten chock, de spelade otroligt fult, och med domare som hade pipan för långt ifrån munnen, så fick vi också börja spela på gränsen, vilket gjorde att Munka tappade humöret och drog på sig en utvisning, men en stor eloge till våra killar som hade koll på känslorna hela matchen, även om vi fick ta emot både rappp med klubbor och motståndare som sprang och hånade oss vid varje mål.

Resultatmässigt så tappade vi tyvärr matchen de första 10 minuterna, där vi mest stod och tittade på utan att göra jobbet hela vägen. Sen spelade vi upp oss, men kom tyvärr inte ikapp på tavlan, men tar vi bort de 10 första så var det en jämn match.

Ser fram emot att möta dem på hemma plan till våren.

Bra jobbat idag killar.

Ledarna
En riktigt trevlig innebandy helg
2018-12-02 18:07
Tack för en riktigt trevlig innebandy helg som slutade med 6 pinnar.
Men vi börjar för 2 helger sedan, då vi åkte till Örkelljunga efter ett långt spel uppehåll, Örkelljunga som ligger i toppen på serien, vi visste att det skulle bli en tuff match, tyvärr så gör vi väldigt mycket misstag som står oss dyrt, men vi gör även en del snygga mål Affe och Arvid var i toppform denna dagen, men även Tim storspelade. Så matchen slutade 5-5 men det svider att spela lika när jag tycker vi är det bättre laget.
De vi behöver förbättra är att täcka skott och äga ytan i slottet. Vi pratar mycket om detta på våra träningar och det ger resultat till helgen efter.

Så nu till förra helgen.
Då vi tar emot Lund hemma som är ännu ett topplag i serien, vi lyfter vårt spel från helgen innan, tyvärr så går vi åter igen bort oss lite för mycket men då Tim storspelare även denna dagen så håller vi nere siffrorna vilket är tur då vi har svårt att göra mål, det var en mycket gämn match som slutade 2-2.

Nu till denna helgen.
Vi börjar lördag morgon med att ta emot vv84 som även de har haft en tuff start på säsongen, vi har mött dem innan och vet att de spelar väldigt tufft, så vi viste att det skulle bli mycket utvisningar, men tanken var att de skulle drabba Vv och inte oss, tyvärr har vi några spelare som inte klarar av att hålla styr på sina känslor, men om vi bortser från det så är vi klart det bästa laget på planen, men vi har återigen svårt att få in bollarna, vi är inte vana vid att föra matcherna så vi vinner bara med 2-1. Det bästa denna matchen var vårt defensiva spel, vi täcker skott och hjälper varandra över hela banan, och åter igen så har vi Tim mellan Stolparna, som även gör en straff räddning.

Och nu till dagens match borta mot Ängelholm som är ännu ett topplag i serien.
Vi gör en riktigt bra första period där vi är mycket bättre än Ängelholm men tyvärr har vi svårt att få in bollen, andra perioden är mycket jämnare, vi börjar bli otåliga när vi inte får in bollen och börjar slarva så matchen böljar fram och tillbaka, vi har lite tur som går till ledning med 2-1 efter andra.
I tredje tycker jag att vi spelar upp oss igen, men fortfarande svårt att göra mål, så det står 2-2 när det är 4 sekunder kvar och vi lyckas trycks in den.
Så vi vinner med 3-2 vilket jag tycker är rättvist.
Det bästa med dagen var att även om Ängelholm spelade på gränsen hela matchen och fick en del utvisningar så håller vi humöret uppe och spelar stundtals underbar innebandy.

Ett stort tack
Stolta ledare

Borta match mot Lönsboda
2018-10-20 19:41
Dagens resa gick till Lönsboda sporthall.
Vi åker dit med 1 målvakt och 14 utespelare.

Period 1
Redan i andra bytet får vi ett mål emot oss tid 1:26.
Vi spelar upp oss efter detta mål.
13:30 in i matchen gör vi en indianare in i mitten så står det 2-0.
Som det står i period paus. Helt ok period från vår del.

Period 2
Perioden hinner knappt börja innan vi får ett frislag 1 meter in på Lönsbodas planhalva.
Casper tar ett snabbt slagskott innan Lönsboda hinner samla sitt försvar tid 0:09.
Nu börjar vi lira bra innebandy . och det ger resultat.
3:42 i i matchen får Arvid en boll från hörnan av Elias 2-2.
Nu har vi övertaget.
7:14 in i perioden gör vi ett struligt byte så sitter 3-2.
Vi kämpar på under perioden .
13:15 har Lönsboda ett frislag , pet och skott så står det 4:2
Vi börjar mycket starkt och tror på det vi gör . Små misstag som straffar oss.

Period 3
Period 3 börjar med spel fram och tillbaka.
1:27 hittar Loke en pass till Casper som drar in 4:3.
Här tror vi att vi har häng på Lönsboda.
5:29 gör hemma laget 5-3 efter att vi hade ett frislag vid mitten som går i muren.
Vi gnuggar på . 8:16 får vi en utvisning för slag. Men boxen klarar vi av på ett bra sätt.
Vi trycker på för att komma ifatt men då vänder hemma laget och gör 6-3 tid 11:48.
Tid 14:13 gör Lönsboda 7-3 som blir slut resultatet .

Nu har vi 2 veckor som är spelledigt . Och då fortsätter vi gnugga på vår spelidè.

Ledarna

Serie premiär
2018-10-14 19:17
Då var premiären gjord denna säsongen.
Vi gör 40 riktigt bra minuter även om det är lite upp och ner, vi går bort oss några gånger, släpper några friläge, samtidigt som vi har bra spel framåt, och det står 3-4 på tavlan efter dessa 40 minuterna, och vi känner att vi är nära att göra nästa mål, fch tar en timeout så även de känner att det är vår tur att göra nästa mål.
Tyvärr drar vi på oss en riktigt onödig utvisning och här tappar vi matchen totalt, och det slutar 3-7

Om vi bortser från de sista 5 så gör vi vår bästa match sedan jag började träna detta laget förra året, vi spelar innebandy, och vi börja använda spelidén som vi tränat på ett tag nu, kan vi bara hålla humöret uppe på alla spelarna hela matcherna, och sluta ta onödiga utvisningar så kommer detta bli en rolig säsong.

Extra beröm till Julle idag som gör alla 3 målen.
Viktor som är ny för i år gör debut idag och han har kommit riktigt bra in i laget.

Ledarna
Då var kickoffen över för denna gången
2018-10-01 21:00
Efter några timmars sömn och en rejäl frukost, så var vi ute och promenerade en liten runda för att få lite frisk luft innan vi städade undan, sen körde vi igång med en 2 timmars träning blandat med lite teori pass på planen.
Sedan avslutade vi dagen med lite fika och ett sista teoripass, där vi knöt ihop helgen.

Vi kom fram till många bra saker under helgen, här kommer några av dem.

Killarna vill hitta på mer "utanför" innebandyn, då menar vi utöver matcher och träning, vi hoppas på mer stöd från föräldrarna om vi ska kunna uppfylla alla dessa önskningarna.
Exempel på saker.
Gothia
Fler kickoffer
Träningsläger kanske ihop med F04
Pizza kvällar
Fler cuper

Vad tycker laget att vi behöver jobba med.
Beteende på vissa spelare

Vad är vi duktiga på
Vi åker på cupper/DM
Vi har väldigt roligt ihop
Bra träningar

Vi utsåg kapten och vise för året, vi presenterar dessa på hemsidan när vi suttit ner med spelarna.

Vi har under hela helgen fortsatt att nöta in, och tagit ett steg vidare i vår spelide.

Stort tack för en trevlig helg
Lagfotografering
2018-10-01 12:47

Det är tid för lagfotografering. Vårt lag har fått tiden måndag 8 oktober kl 19:30.

Fotograferingen kommer att ske i Björnen.

Lite bilder från gårdagen
2018-09-30 07:21
Blev inte många bilder, men vi tog några när vi åt

Första kickoff dagen snart slut
2018-09-30 01:25
Vi startar dagen med en träningsmatch mot vv84.
Det blev en jämn match där jag tycker vi är det bättre laget, men vi har några svackor som håller på att kosta oss matchen.
Vi startar riktigt bra och tar ledningen med 1-0 men efter några minuter med stort övertag så slutar vi göra jobbet som krävs, det gör att Vv gör några snabba mål och tar ledningen med 1-3.
Vi spelar upp oss lite igen och lyckas göra 2-3 i PP innan perioden är över.
I andra är det vi som har övertaget hela perioden men vi lyckas bara få in ett mål även om vi har mycket skott på mål, så vi går till vila med 3-3 på tavlan.
Tredje perioden spelar vi med 4 spelare utan att vara utvisade för att testa lite olika boxplay.
Det går riktigt bra och vi lyckas göra ett mål i box, samtidigt som vi håller tätt bak.
Matchen slutar med vinst 6-5

Efter matchen så blev det fika och titta på damlaget som spelade hemma, sen var det dags för första teoripasset,
där vi pratade igenom dagens match, vad som var bra och mindre bra under förra säsongen, samt hur vi ser på kommande säsong, och vad vi behöver göra för att uppnå våra mål.
Sen var det dags för pizza, och bädda, innan vi körde igång med samarbetsövningar.
Och sen avslutar vi kvällen med lite filmklipp om innebandy, och till sist en film.

Stort tack för en trevlig dag, extra tack till de som fixat maten.