Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy
Flickor 03

Åstorp/Kvidinge IBS F03
3 - 0
IBK Höllviken F03-04
Åstorp/Kvidinge IBS F033 - 0IBK Höllviken F03-04

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 10 januari, 19:45
Plats:Åstorps Sporthall
Serie:Pantamera Flickor A   Tabell >>
Samling:18:45
Aktivitetsinfo: Vilka som ska ha kiosk och sek meddelas när vi vet vilka som spelar.
Säker seger mot Höllviken innebär andraplats i Flickor A!
2020-01-11 17:50
En stabil och säker seger hemma mot Höllviken på fredagskvällen innebar 3p och ett steg upp i tabellen till en fin andraplats tills vidare i Flickor A!
Vi tar direkt hand om kommandot mot Höllvikentjejerna och skapar en hel del chanser och skott på mål i den första perioden, men det dröjer ända till den 11:e minuten innan Linnea kan, via köksvägen, lirka in ledningsmålet. Drygt två minuter senare gör Elin i princip en repris och vi går till periodvila med 2-0 på resultattavlan.
Den andra perioden blir rätt så avslagen och trots att vi för matchen och ibland får till rena power play-spel i deras zon så vill bollen inte in. Höllvikenmålisen får jobba och gör det riktigt bra.
Även den tredje perioden är rätt så tam och båda lagen går lite på halvfart känns det som. Alva kan dock bryta dödläget i den 10:e minuten med ett stenhårt skott från vänsterkanten och fastställa slutresultatet till 3-0.
Alltid bra att hålla nollan (Elsa) och ta en trygg 3-poängare! Segern betyder även att vi flyttar upp ett steg i tabellen till en fin andraplats!

<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort