Välkommen till F03
Från Mölndals Ungdomscup 2017
Vi välkomnar nya spelare. Alla nya tjejer är välkomna att provträna vid tre tillfällen utan att betala medlemsavgift.


När man bestämt sig för att spela med oss ska man omgående lägga upp sig som medlem på vår hemsida i menyn under rubriken Medlemsskap \  Medlemsanmälan - Spelare. http://www.akibs.se/form/?ID=107497.


Träningstider säsongen 2017/2018

Måndag  19:30 - 20:45 i Kvidinge Sporthall

Tisdag    17:30 - 19:00 i Hyllinge Sporthall

Fredag   17:00 - 18:30 i Kvidinge Sporthall

Träning under sportlovet
2018-02-15 21:53
På måndag 19/2 tränar vi 18:15 - 19:30 i Kvidinge. Den träningen kör vi tillsammans med F04. Det blir enda träningen under sportlovet. Tisdagen har vi ställt in sedan tidigare, och på fredagen har vi inga ledare.
Referat: FC Helsingborg - Åstorp/Kvidinge IBS
Förust mot FCH
2018-02-11 14:49
Sist vi mötte FCH slutade matchen 5-5 efter att vi stått för en mäktig upphämtning i slutet av matchen. Vi ledare hoppades på en lika välspelad och spännande match idag.
Lottning till Fair Play Cup
2018-02-08 21:52
Lottningen till Fair Play Cup är klar och kan hittas här.

Gruppspelet spelas på fredag och lördag. På söndagen spelas enbart slutspelsmatcher.

I gruppspelet kommer vi möta Solfjäderstaden (från Motala), Vimmerby och Växjö. De två förstnämnda har vi aldrig mött, och Växjö mötte i Växjö i julas. Den gången slutade matchen 1-1, så den här gången siktar vi på revansch.
Referat: Åstorp/Kvidinge IBS - Häljarps SK F02
Bra match mot Häljarp
2018-01-27 21:31
Dagens match mot Häljarp bjöd på bra spel och högt tempo. Vi ligger några poäng före dem i tabellen. Men det var helt jämnt ute på plan. 
Förlust mot Lund
2018-01-13 10:16
På fredagkvällen åkte vi till Södra Sandby för bortamatch mot Lund.

Vi började matchen helt ok. Men när vi gjorde några misstag utnyttjade Lund dem effektivt. Efter ett par snabba mål i första perioden lyfte de sitt spel ännu mer och vi hade tyvärr inte så mycket att sätta emot när de drog upp tempot. 

Vi skapade en del lägen framåt utan att få in bollen i mål. Våra avslut blev stressade eftersom vi visste att vi inte hade så mycket tid på oss när väl lägena kom. Matchen slutade 8-0 till Lund. Vi gjorde inte en dålig match, men Lund var ruggigt bra.

Till matchens lirare denna kväll valdes Carro som löste sina uppgifter på ett väldigt bra sätt genom hela matchen. Hon vann bollar och hittade ofta en bra förstapass när vi vände spelet. Bra insats mot så starkt motstånd.
Perfekt julavslutning
2017-12-17 19:28
3-0 efter samarbete mellan Thilda och Amanda
I sista matchen innan jul mötte vi Gårdarike/Höllviken i Kvidinge. Ett lag vi tidigare haft väldigt svårt för. Vi mötte dem i seriens första omgång och vann då en tät match med 1-0. Så det var inte någon risk att vi skulle underskatta våra motståndare. 
Seger igen
2017-12-09 18:24
Hanna efter att ha passat till vårt första mål
Idag kom Röke på besök i Åstorps Sporthall. Röke är ett lag som vi vet är svåra att slå. Men efter alla bra matcher vi gjort den här säsongen hade vi ändå bra självförtroende inför match.
Ännu en bra match!
2017-12-03 12:10
I förra omgången spelade vi oavgjort mot serieledarna efter att ha gjort en riktigt stark upphämtning i slutperioden. Idag följde vi upp det genom att återigen göra en riktigt stark match. 

Senaste matcherna har vi gjort mål när vi fått chansen med en spelare mer. Idag lyckades Ängeholm hålla oss borta från att skapa några riktigt heta målchanser i våra två powerplay. Å andra sidan hade vi två boxplay där vi var täta, och dessutom lyckades vi skapa farligheter framåt. 

Vi gjorde en stabil match från början till slut idag. Vi släppte inte till speciellt många målchanser bakåt. Och när vi gjorde det var Maya säker i målet och räddade alla utom ett skott. Framåt producerade vi tre mål. Och för andra matchen i rad fick vi ett mål bortdömt. Jag väljer att se det positiva i att vi verkligen vill få in bollen. Då kan det ibland hända att man har en hög klubba eller står i målvaktsområdet.

Alla var bra, men matchens lirare idag blev Emma som visade vägen för oss med sitt slit.

Poängen fördelades enligt följande:

Linnea 1 mål, 1 assist
Julia 1 mål
Frida 1 mål
Oavgjort mot FCH
2017-11-12 11:59
Kamp framför FCH:s målvakt
Vi har haft bra träningar hela veckan, något som säkert bidrog till att det var glada miner vid matchsamling. Precis som vi vill ha det. FCH är ett starkt lag som inlett serien med tre raka segrar. Inför matchen låg de tvåa i tabellen, så vi visste att vi skulle få tufft motstånd.
Skön seger
2017-10-29 12:22
Glada miner efter 4-0 målet i boxplay
Igår spelade vi borta mot Häljarp. Förra helgen gjorde vi en dålig match och vi har pratat mycket om hur vi ska bära oss åt för att vara på topp när det är match. Vi hade lite ändring i förberedelserna. Och det märktes redan innan match att alla var revanschsugna. Det var många glada miner och och pepp mellan tjejerna på uppvärmningen.
Tung förlust
2017-10-21 19:45
Maya hade mycket att göra
Idag spelade vi mot Hofterup borta. Återigen möter vi ett av skånes bästa lag i vår ålder. Efter förra veckans kanonmatch mot Lund hade vi bra känsla inför matchen. I målet hade vi Maya som gjorde sin första seriematch.
Skånes bästa F03-lag
2017-10-15 15:10
Idag var Julia tillbaka i målet
Vårt lag gör säsongens bästa match. Vi pressar våra motståndare hela vägen in till slutsignal. Men trots fint spel lyckas Lund ändå dra längsta strået.
Seriepremiär och en grym debut!
2017-10-07 18:00
Issa var säker i mål!
Issa gjorde sin första match någonsin i målet. Inför matchen var hon rejält nervös. Trots det gick hon in och storspelade och lyckades hålla nollan! Hela laget gjorde en bra match. Alla bidrog till att vi vann!
Lyckad matchledarutbildning
2017-09-12 21:10
Ikväll hade vi tillsammans med F01/02 matchledarutbildning i Kulturhuset Björnen. Som det så ofta är vid sådana här tillfällen var det lite stelt till att börja med. Men tack vare en riktigt duktig instruktör (Klas Sjölin) som lyckades engagera alla på ett fantastiskt bra sätt blev det bättre och bättre stämning ju längre tiden gick. Kul att se en så duktig och engagerad instruktör.
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort