Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

IBK Höllviken F03-04
1 - 4
Åstorp/Kvidinge IBS F03
IBK Höllviken F03-041 - 4Åstorp/Kvidinge IBS F03

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 15 december, 14:00
Plats:Gyahallen
Serie:Pantamera Flickor A   Tabell >>
Samling:13:00
Trupp:#2 Saga Wallin
#33 Amilia Persson
#44 Elin Dahlberg Viebke
#48 Hanna Svantesson
#56 Caroline Jönsson
#96 Isabella Johnsson
Elsa Jönsson
Elvira Persson
Ida Pålsson
Johanna Jönsson
Moa Pålsson
Wilma Nilsson
Vinst i Flickor A nere i Höllviken innebär julfirande som serietrea
2019-12-15 19:51
En av tekningarna i vinstmatchen nere i Höllviken i Flickor A
Riktigt eländigt väder ute, lång bilresa och dessutom fick vi byta om i en annan byggnad för att sedan småspringa tillbaka in i hallen i hagelskuren. Kanonuppladdning? Absolut! En stabil seger borta mot Höllviken innebar 3p och en tredjeplats i serien inför juluppehållet.
Trots busväder och lång bilresa i benen var det ett gäng glada tjejer som själva pratade ihop sig om taktiken inför match. De fick bara lite info om hur Höllviken spelar, men sedan löste de själva taktiksnacket.
Det tar också bara knappt en minut innan Hanna skjuter ett otagbart skott från backposition förbi Höllvikenmålisen. Precis en sådan start vi ville ha. Efter sju minuter driver sedan Linnea från egen zon upp med boll och avslutar vasst. Pausvila med ledning 0-2.
En riktig kalldusch i den andra då Höllviken reducerar på ett turligt sätt när Ida i målet är lite skymd och bollen oturligt studsar in. Nya tag. Och mycket riktigt så är tjejerna verkligen taggade i dag och bara ett par minuter senare viker Wilma in från kanten och utökar ledningen till 1-3. Med en minut kvar av den andra perioden dyker Wilma upp i mitten och kan på pass från Linnea skotta in 1-4, vilket står sig till pausen.
I den tredje perioden höjer sig Höllviken ett snäpp, medan vi spelar lite på resultatet, så perioden slutar 0-0, vilket betyder vinst, 3p hem upp till nordvästra Skåne och dessutom en tredjeplats i den tuffa Flickor A-serien under juluppehållet!

<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort