Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Åkarps IBK F06/07
1 - 3
Åstorp/Kvidinge IBS F06
Åkarps IBK F06/071 - 3Åstorp/Kvidinge IBS F06

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 13 februari, 19:00
Plats:Burlövs Sporthall
Serie:Pantamera Flickor D   Tabell >>
Samling:18:00, Burlövshallen, Svenshögsvägen 2, 232 38 Arlöv
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Kvällsmatch pga av att matchen blivit flyttad.
Trupp:Alvina Lindberg
Amanda Petersen
Amanda Tibemo
Annie Axelsson
Ea Ström
Emily Camper
Felicia Friberg
Filippa Olsson
Filippa Pålsson
Ida Farken Ericsson
Johanna Runfors
Julia Nilsson
Julia Pålsson
Moa Back
TildaLi Dahlberg Viebke
Stabil 1-3 seger för F06
2020-02-13 22:07
Foto: Bonny Lindberg

Idag så blev det en bortamatch18:00 i Åkarp utanför Malmö. En långresa helt enkelt med sen hemfärd. En sådan här match vill man gärna ha med tre poäng med i bagaget. 

Matchen drar igång och vi dominerar totalt i början av perioden och det blir som powerplay i varje byte men vi får inga avslut på mål. Alvina åker på en ruskig knuff i ryggen så hon flyger genom sargen men ingen åtgärd av domaren. Vid 9:56 kommer 0-1. Det är Filippa P som lastar ett skott från backplats. Målvakten släpper retur och Filippa O är med och slår in bollen i mål vid sidan om målvakten.

Vi får en kanonstart på andra perioden när Amanda P passar in till Ea som står framför målet och sätter 0-2 läckert har det bara gått 17 sekunder! Vi tappar fart i andra perioden och går in i Åkarps tempo. Annie åker ut 2 min för slag vid 5:37. Vi har en bra box och reder ut det utan problem. Johanna trampar snett framför målet och stukat foten illa. Snabb lindning och in mad Amanda T på hennes plats. Vid 9:32 gör Amanda P 0-3. Det är ett lite underligt mål. Amanda skjuter i burgaveln och bollen rullar utmed nätet upp i en båge och ramlar ner framför målvakten som slår in den själv med armen. Nåväl, ibland så får man ha lite tur med. Åkarp är inte att räkna ut för de har ett par vassa kontringar. Vid 13:50 kommer 1-3 reduceringen. Deras forward kommer in från bakom mål och får ta sig igenom backarna och lägga in den. 


In tredje perioden så får vi inte heller upp tempot som vi hade önskat. Matchen rullar på och vid 13:21 så tar Åkarp time-out. De plockar målvakten men kort efter så åker de ut 2 min för slag vid 14:05. Vi skickar in PP formationen och vi håller bollen tiden ut men får inte in något mera mål. 

Poängfördelning:
Amanda P: 1+1
Filippa O: 1+0
Ea: 1+0
Filippa P: 0+1

Summering av matchen:
Vi gör på det hela taget en bra match. Vi har klart spelövertaget men vi har för få avslut på målet. Vi spelar moget och bra och börjar om med backar när det tar stopp. Vi behöver dock få till lite bättre anfallsspel med mera sidoförflyttningar på målvakten. Mera att träna på alltså. :) Japp, det känns bättre med sen hemfärd med tre pinnar i baget!

Guldbollen lämnade Filippa O över till Ida för sin stabila insatts i målet! Grattis Ida!

Vi tackar Åkarp för en bra match. Vi tackar för stödet från läktaren!

Stolta tränare 

//Bonny, Ditte och Peter 

<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort