Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Åstorp/Kvidinge IBS F06
3 - 5
FC Helsingborg F06/07
Åstorp/Kvidinge IBS F063 - 5FC Helsingborg F06/07

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 11 januari, 11:45
Plats:Åstorps Sporthall
Serie:Pantamera Flickor D   Tabell >>
Samling:10:30
Trupp:Agnes Dahlberg
Alvina Lindberg
Amanda Petersen
Amanda Tibemo
Annie Axelsson
Ea Ström
Emily Camper
Felicia Friberg
Filippa Olsson
Filippa Pålsson
Hannah Berglund
Ida Farken Ericsson
Julia Pålsson
Moa Back
TildaLi Dahlberg Viebke
Tyra Stenström
FCH Blev för svåra
2020-01-12 19:18

Fler bilder (+10) >>
Foto: Bonny Lindberg
Årets första match stod mot FCH. Det enda laget som vi förlorade mot under höstsäsongen så tjejerna var revanschsugna. 

Vi kommer in bra i matchen och redan efter 1:28 så sitter 1-0 när Tyra stänker in bollen från till höger om målvakten. Vid 6:39 så kvitterar FCH till 1-1 deras forward kommer med fart på högerkanten i en löpning och får på ett bra skott som går via Ida och in. Strax efter så är det dags igen. Det blir Kamp om bollen till vänster om målet. FCHs forward kommer fri och får på ett lågt skott som går via Ida in i målet till 1-2 vid 7:47. Vid 10:16 kommer 1-3. Det är FCHs forward som bågar upp från högra hörnet och rundar vår back. Hon sätter bollen tätt vid stolpen. 


I andra perioden kommer nästa mål vid 1:09. 1-4 blir det efter att FCHs forward bågar in från vänster hörn. Vi har ett par vassa chanser med bland annat en stolpträff men det vill sig inte. 


Vid 6:27 kommer äntligen reduceringen till 2-4. Det är Amanda T frispelar Julia P i mitten. Hon sätter fart och skapar yta mellan sig själv och backarna.  Julia får på ett bra skott och sätter den säkert till vänster om målvakten. Tyvärr så svara FCH snabbt och gör 2-5 vid 8:27. Deras forward löper på högerkanten och skjuter ett skott utanför som studsar ut framför målet på andra sidan och de skjuter in  den i mål. Men vi ger inte upp utan krigar på och det ger resultat. 3-5 kommer vid 13:24 Det är Alvina som kommer med hög fart och rundar kassen och spelar in till Amanda T framför målet. Amanda T gör inga misstag utan stänker upp den i nättaket. Vi har lite vittring och tar Timeout vid 14:15. Vi stuvar om i laget för att få lite press och vi tar även ut målvakten men FCH håller undan och matchen slutar 3-5. 


Poängfördelning 

Tyra 1+0

Julia P 1+0

Amanda T 1+0

Alvina 0+1


Summering av matchen:

Vi var inte riktigt med idag. FCH var det klart bättre laget och vi kom ofta sent in i närkamperna. Det syntes att vi hade haft julledighet medans FCH hade spelat Gothia Cup. De hade ett högre tempo och det är bara att gratulera dem till segern. 


Guldbollen delade Amanda P ut till Moa Back med motiveringen på att hon kämpade bra i försvaret och slog många bra passningar!


Bra kämpat idag tjejer.


//Bonny, Ditte, Peter och Kim


<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort