Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Åstorp/Kvidinge IBS F04
6 - 1
Malmö FBC F04
Åstorp/Kvidinge IBS F046 - 1Malmö FBC F04

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 08 mars, 16:00
Plats:Åstorps Sporthall
Serie:Pantamera Flickor B   Tabell >>
Samling:14:45, Klubbrummet
Aktivitetsinfo: Kiosk: Moa P och Elsa J
Sek: Ida P och Elvis
Såväl kiosk som sarg ska vara öppen/uppe då P04 spelar innan oss. Vi behöver heller inte riva sarg eller stänga kiosk efter då H3 spelar efter oss.
Trupp:Alva Nilsson
Elsa Jönsson
Elsa Rundbäck
Elvira Persson
Evelina Månsson
Ida Månsson
Ida Pålsson
Jolina Camper
Jonna Nilsson
Maja Engwall
Moa Pålsson
Nathalie Nilsson
Tindra Gidlund
Revansch mot Malmö i Flickor B innebär minst silver!
2020-03-08 19:14
Tabellen just nu i Flickor B där minst ett silver är säkrat iochmed dagens 6-1 vinst mot Malmö FBC
Tack vare dagens 3p hemma i Sporthallen mot Malmö FBC innebär det även att minst silver i Flickor B är säkrat! Det betyder också att med F04 som bas, så är det fjärde året på raken som silvermedaljerna plockas hem till Åstorp/Kvidinge. From Flickor E säsongen 16/17, vidare via Flickor D, C och nu B har Å/K prenumererat på andraplatsen och stått för stabiliteten i serier där det varit olika lag med under alla säsongerna.
Revanschsugna tjejer som inte glömt höstens förlust nere i Malmö.
Två minuter in i matchen snappar Jolle upp ett felpass och hittar en fri Alva i mitten som gör sitt första mål för dagen. Tre minuter senare ser Jolle på egen hand från vänsterkanten till att utöka till 2-0. 2-0 står sig perioden ut.
Drygt fem minuter in i den andra perioden utnyttjar Malmö ett Power Play på ett fint sätt till 2-1. Vi vill dock inte vara sämre utan kvitterar Power Play-målandet när Alva trycker till dryga minuten efter Malmös mål. Vi får spela Box Play ytterligare en gång i perioden, men nu börjar vi förstå vad Malmö vill med sitt Power Play och reder ut stormen. I pausen pratar vi om att lugna ner oss lite. Det blir lite rörigt såklart med utvisningarna, men rent allmänt är det lite småkaosigt i försvaret.
Lite mer stabilitet i inledningen av den tredje perioden och när Natha får egen revansch på sina två utvisningar under dagen så betyder det 4-1. Malmö tar en time-out med fyra minuter kvar och chansar med att plocka målisen, men det utnyttjar Jolle på ett fint sätt när hon på pass från Moa kan rulla in 5-1 i tom kasse. Maja fastställer sedan slutresultatet till 6-1 med minuten kvar.
En mycket fin insats från hela laget med Elsa i målet (bra uppbackad av Adi som reserv), via fint och tryggt backspel upp mot bra offensiv kraft i kedjorna. Lägg därtill att Jonna var efterlängtat tillbaka efter längre frånvaro och där Agge fick göra ett par inhopp för att trötta ut Malmöspelarna ytterligare i den tredje perioden, så blev det en bra kombo i dagens match som innebär att minst silver är säkrat i den tuffa Flickor B-serien!

<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort