Välkommen till F04
Å/K IBS F04:or tränar måndagar, tisdagar samt fredagar.
Måndag 18.15-19.30 i Kvidingehallen.
Tisdag 17.30-19.00 i Hyllingehallen. Fokus på fys och teknik.
Fredag 18.15-19.30 i Kvidingehallen.
Vi välkomnar nya spelare. Alla nya tjejer är välkomna att provträna vid tre tillfällen utan att betala medlemsavgift.


När man bestämt sig för att spela med oss ska man omgående lägga upp sig som medlem på vår hemsida i menyn under rubriken Medlemsskap \  Medlemsanmälan - Spelare. http://www.akibs.se/form/?ID=107497.


Sammanfattning av matchen mot Malmhaug
2017-10-14 15:10
Seriepremiär! Hemmamatch! Inspring till tjejernas valda musik! Taktfasta applåder på en hyfsat välfylld läktare!
Tjejerna var lite nervösa innan match, men nervösa på ett bra sätt.
Vi inleder starkt och pressar direkt tillbaka Malmhaug. Vinner skotten klart i första perioden, men en kombination av bra målvaktsspel från Malmhaugs målvakt och kanske lite för enkla skott gör att vi "bara" leder med 2-1. Malmhaugs mål görs av deras nr 11 som är grymt bra med boll när hon får upp farten. Vi hade pratat om just henne innan match, men hon är svårstoppad. Vi gör iallafall en mycket bra period.
Andra perioden blir vi lite mer stillastående och faller in i deras tempo. Vi gör lite enkla misstag och spelar inte riktigt som vi brukar. 1-1 slutar perioden.
I tredje perioden kämpar vi och sliter och får lite bättre fart. Vi har pratat om att backarna behöver gå lite högre upp i banan och det ger utdelning. Två backskott leder till ett direkt mål och en styrning och vi går ifrån till 5-2. Överlag så är vi denna säsong redan mycket bättre på att få med backarna i anfallen och då blir det extra svårt för motståndarna. Med två minuter kvar reducerar Malmhaug och vi blir lite oroliga. Malmhaug tar ut målvakten och jobbar på, men vi är bra defensivt och med lite extra koll på deras nr 11, så löser vi säsongens första seger och tar tre poäng!
Vi har återigen fem olika målskyttar och ett säkert målvaktsspel av Ida. Stabil seriepremiär!
Lite noteringar från träningsmatchen mot Lomma
2017-09-20 14:28
Den fjärde träningsmatchen (vi har redan spelat åtta matcher om man räknar med FCH-cup!) spelades borta mot Lomma i deras fina hall.
12-0 (4-0, 4-0, 4-0) blev det till våra tjejer efter en klockren insats. Många fina passningskombinationer, positionsbyten och bra skott. Dessutom hade våra backar bra självförtroende och kunde fylla på rejält framåt.
Ida i målet hade inte mycket att göra, och när det blev lite farligt agerade hon tryggt och säkert.
Jag filmade stora delar av matchen och har klippt ihop lite bra sekvenser. Möjligen blev det lite skakigt filmat när tjejerna ibland lyckades få passningar mellan alla fem utespelare innan bollen slogs in i öppet mål. Galet snyggt.

/Björn
Sammanfattning FCH-cup
2017-09-10 23:01
Våra duktiga tjejer gjorde en riktigt bra insats i FCH-cup i dag söndag 10/9!
Första matchen mot Warberg förlorade vi knappt med 1-2, men den kunde vi lika gärna ha vunnit.
Sedan fick vi utdelning mot Häljarp där vi vann med hela 9-1. I sista gruppspelsmatchen mot Bjärred vann vi med 2-0, men där syntes lite nerver. Vinst iallafall och som grupptvåa med den fina målskillnaden 12-3 var vi i semifinal mot Lund.
Lund är dock ett otroligt bra lag. Vi gör tre mål och med tanke på att Lund enbart släpper in fyra mål under hela cupen, finalen inräknad, så gör vi det bra. 3-8 blir slutresultatet och visst hade tjejerna hellre vunnit matchen såklart, men vi tror nog att de är nöjda ändå.
Vi ledare är iallafall grymt nöjda med insatsen!
Tack till de inlånade spelarna Moa Martinsson, Martina Steen, Julia Udd och Linnea Pfeiffer och tack till publiken för läktarstödet!

/Björn, Andreas, Fredrik och Jenny
Lite om kvällens träningsmatch mot Engelholm
2017-09-04 20:26
5-5 blev det i en jämn träningsmatch mot Engelholm. Den andra inom loppet av en vecka. Kul med matcher!
Till kvällens match lånade vi även in tre tjejer från F05/06 (Amanda, Julia och Filippa) som gjorde en mycket bra insats!
En stor del av första perioden genomförde vi med enbart åtta utespelare, så speltid fick tjejerna verkligen i dag!
Nu ser vi till så att vi blir friska och laddar upp inför FCH-cup på söndag. Se till att svara på de olika kallelserna som mailats ut. Teknik och fys i morgon i Hyllinge mellan 17.30-19.00 och sedan träning på fredag 18.15-19.30 i Kvidinge. Under fredagsträningen planerar vi att prata frislag och lite om Power Play och Boxplay inför FCH-cup.
Tack för hjälp med sek och kiosk!

/Andreas, Björn, Fredrik och Jenny
Några rader efter träningsmatchen mot Engelholm
2017-08-28 21:33
Den första av två träningsmatcher mot Engelholmstjejerna blev en rolig och målrik match som våra tjejer lyckades vinna med 8-4 efter nära nog 100% utdelning på skotten i framförallt den första perioden. Vi hade sju olika målskyttar och det är riktigt bra.
Det var varmt i hallen i dag och tjejerna var ordentligt svettiga, men den största anledningen till de svettiga tjejerna var nog de vindsnabba Engelholmstjejerna som pressade tillbaka oss mot slutet av matchen. Engelholm är riktigt jämna över hela laget och spelar en juste och trevlig innebandy. Det ska bli kul att möta dem igen kommande måndag! Engelholm spelar dessutom i samma serie som vi, så det blir flera spännande matcher mot dem under säsongen.
Sista perioden försökte jag filma och när jag klippt ihop videosnuttarna, så kommer tjejerna få titta på saker som de gör riktigt bra och saker som vi ska jobba med under säsongen. Vi tar det under någon kommande träning.

/Björn med fantastisk fin hjälp av Jenny, Andreas och Fredrik
Säsongen 17/18 är igång!
2017-08-21 11:22
Så var säsongen igång med en rivstart! Ett intensivt dygn med två kanonträningar och en fint genomförd träningsmatch. Jisses, va grymma tjejer vi har. Vi ledare är galet imponerade av hur de genomfört träningshelgen!
En speciell sak jag tar med mig var hur de kämpade sig igenom söndagens träning då de, av utmattning, låg ner på golvet och vilade mellan övningarna, men när jag sedan slänger in en extra boll under avslutande tvåmålsspelet, så ger de verkligen det allra sista de har av ork. På ren glädje.
Träningsmatchen mot Munka Ljungby IBK Akademi genomför de också med full energi ända fram till slutsignalen. Full koncentration och skärpa i passningsspelet. Slutresultatet blev 8-0 till våra tjejer.

I morgon tisdag fortsätter vi med ett kombinerat fys/teknikpass tillsammans med F03. Till dessa träningar ska klubba/glasögon tas med. Gäller även målvakter. Målvaktsutrustning behöver inte tas med.

Kommande två måndagar, dvs 28/8 samt 4/9, så kommer vi att hjälpa Engelholmstjejerna då deras träningshall renoveras. Därför blir det ytterligare två st träningsmatcher, vilket är bra att ha i benen inför FCH-cup söndagen den 10/9! Vi kör träningsmatcherna under våra träningspass i Kvidingehallen. Ombytta och klara 18.00, uppvärmning 18.15-18.30. Match 18.30-19.30. Till de båda matcherna önskar vi hjälp med matchklockan!

/Björn, Andreas, Fredrik och Jenny
Förändringar ledare F04
2017-07-31 10:01
Inför kommande säsong, så blir det lite ändringar vad gäller ledare för F04.

Roland Pfeiffer slutar, men finns kvar i klubben som ledare för F03, och eftersom F04 och F03, med största sannolikhet, kommer att ha ett gemensamt fys- och teknikpass varje vecka kommer Rolle inte försvinna helt och hållet! Vi tackar Rolle för många års uppbyggnad av laget och avslutningen var av högsta klass när stora delar av laget vann 04-klassen samt kom tvåa i 05-klassen i Ängelholm Outdoor.

Till kommande säsong, så kommer ledarstaben att bestå av fyra st ledare. Förutom undertecknad, som fortsätter och som kommer att vara huvudtränare, tillkommer följande fina nyförvärv:
Jenny Rundbäck (Elsa R:s mamma). Jenny var assisterande tränare för F05/06 föregående säsong. 
Fredrik Månsson (Ida M:s pappa). Fredrik hjälpte bla till under Mölndalscupen i våras med ett mycket lyckat resultat.
Andreas Persson (Hannas pappa). Andreas har bla hoppat in som assisterande coach på bänken under ett flertal matcher föregående säsong.
Fredrik och Andreas var dessutom de som startade upp 03/04-laget för några säsonger sedan.
Vi kommer att fördela arbetet med träningar och matchledning mellan oss, men kommer fortsatt att behöva hjälp med kiosk- och sekretariatplanering/styrning och ev lottförsäljning.
Jag är fullständigt övertygad om att detta blir en mycket bra och rolig innebandysäsong!

/Björn

Vi blir starkare
2017-06-12 21:20
Vi hade bra uppslutning på dagens träning. Riktigt kul att så många vill vara med! 

För ett par veckor sedan introducerade vi en ny övning för att träna bålstyrka. Den gången var det inte många som klarade av den. Idag körde vi samma övning igen. Och redan nu två veckor senare gick det mycket bättre. Bra jobbat!
Medaljutdelning i Kvidinge
2017-05-09 22:30
Laget som tog andraplatsen i flickor E säsongen 16/17. Saknas på bilden gör Alice, Ida M. Nathalie J. och Tindra.
Efter en planeringsmiss i samband med ungdomsavslutningen har vi nu haft en träff med laget som tog andraplatsen i flickor E den här säsongen. 
Andraplatsen i serien säkrad
2017-03-05 22:08
I och med segern i dagens hemmamatch mot Skurup har nu ÅKIBS F04 säkrat andraplatsen i serien. I samband med matchen körde vi gemensamt intro tillsammans med bortalaget. Vi släckte ner i hallen och sprang in till samma musik som seniorlagen - Häftigt!

Detta verkade tända laget på bästa sätt. vi spelade en av säsongens bästa matcher idag. Vi gav aldrig motståndarna någon chans. Matchen slutade 7-1 efter periodsiffrorna 4-1, 2-0, 1-0. Starkt att vinna alla perioder. 
Lagkassa
2016-11-14 21:39
Beskrivning av hur lagkassan fungerar finns nu under fliken dokument.
Matchkläder
2016-10-10 22:38
Från och med nästa match (nu på söndag borta mot Malmhaug) ska både vit och svart tröja följa med på ALLA matcher. Gör vi det till en vana minimerar vi risken att någon ska ha tagit fel tröja till en hemma- eller bortamatch.
Lagkalender
2016-08-21 20:30
Du vet väl att laget har en egen kalender och att det går att prenumerera på den. På så sätt får du alla lagets matcher och träningar direkt i din mobil, surfplatta eller dator. Gå in under fliken kalender och klicka därefter på prenumerera för se hur man gör.
Facebook
2016-08-18 21:00
Laget har en facebookgrupp där föräldrar och spelare är välkomna Gruppen går under namnet F04 ÅKIBS (2016). Det är en privat grupp, och man måste begära att få gå med. 

Gruppen är till för att sprida information. Det är absolut förbjudet att lägga ut kritik eller negativa kommentarer.

/Ledarna
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Åstorp/Kvidinge IBS, 14/10 11:10 
Åstorp/Kvidinge IBS, 03/10 11:50 
Åstorp/Kvidinge IBS, 07/09 17:00 
Åstorp/Kvidinge IBS, 31/08 10:32 
Åstorp/Kvidinge IBS, 19/05 09:19 
Åstorp/Kvidinge IBS, 15/04 17:10 
Åstorp/Kvidinge IBS, 04/04 15:00 
Åstorp/Kvidinge IBS, 02/04 18:22 
Åstorp/Kvidinge IBS, 24/03 19:48 
Åstorp/Kvidinge IBS, 10/03 09:17 
Åstorp/Kvidinge IBS, 06/03 18:46 
Åstorp/Kvidinge IBS, 26/01 07:44 
Åstorp/Kvidinge IBS, 15/01 10:33 
 
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Dirma
Gräsroten
Swish/Kontokort