Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Bjärreds IBK F04/05 Gul
1 - 7
Åstorp/Kvidinge IBS F04
Bjärreds IBK F04/05 Gul1 - 7Åstorp/Kvidinge IBS F04

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 08 februari, 14:00
Plats:Bjärehovshallen
Serie:Pantamera Flickor B   Tabell >>
Samling:13:00, Bjärehovshallen, Folkungavägen 4, Bjärred
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Bortamatch mot Bjärred. Vi kör med svarta tröjor, men ha alltid med båda.
Trupp:Alva Nilsson
Elsa Jönsson
Elsa Rundbäck
Elvira Persson
Evelina Månsson
Ida Månsson
Ida Pålsson
Jolina Camper
Maja Engwall
Moa Pålsson
Nathalie Nilsson
Tindra Gidlund
Wilma Nilsson
Lite ketchupeffekt mot Bjärred i Flickor B
2020-02-08 18:37
Seriens fjärde största seger lyckades tjejerna i Å/K Flickor B ordna under lördagens bortamatch mot Bjärred som slutade 1-7. "Full fart från start" var ordern inför matchen och den ordern utfördes klockrent.
Det tar bara en minut så hittar Jolle en fri Ida som inte gör något misstag. Efter drygt 10 minuter är det omvända roller då Ida hittar Jolle som vrider runt och får till ett fint skott. Med ca 40 sekunder kvar av perioden är det Wilma N:s tur att hitta nätmaskorna vilket innebär periodvila med 0-3.
Lagkapten Moa har några bra tips att ge till sina lagkompisar under pausen.
Den andra perioden blir som så ofta en lite lugnare period, men ett mål löser tjejerna iallafall när dagens målvaktsreserv, Wilma J, inte alls krånglar till frislaget framför mål utan hittar en fri Alva som har öppet mål.
"Full fart från start" gäller även i den tredje perioden och Wilma J börjar gilla det här med frislag så hon gör en repris på sin förra variant och nu är det Ida som bara har att lägga in den bakom Bjärredsmålisen. 0-5.
Knappt 50 sekunder senare rycker Wilma N på vänsterkanten och prickskjuter in 0-6. Drygt sju minuter in i perioden reducerar så Bjärred innan Jolle fastställer slutresultatet till 1-7.
Mycket bra spel där alla i laget är högst involverade i samtliga mål och den fina defensiven med Adi som sista och säker utpost. Lite ketchupeffekt i dag när vi kan leverera det försvarsspelet och samtidigt få till rörelserna offensivt som vi jobbar med under varje träning!<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort