Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy
Pojkar 07

Röke IBK P07-08
2 - 3
Åstorp/Kvidinge IBS P07/08
Röke IBK P07-082 - 3Åstorp/Kvidinge IBS P07/08

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 10 november, 14:00
Plats:T4 Sporthall Finjagatan 27, 281 51 Hässleholm,
Serie:Pantamera Pojkar E (P07) Norra   Tabell >>
Samling:13:00
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Hej!

Svara snarast på denna kallelsen! Vi tar bara in 16 spelare per match och kan man inte så vill vi plocka in någon annan.

Till match så ska ni ha med er Svart Matchtröja, Vit Träningströja, Träningsbyxa och strumpor som ni har fått genom klubben, glasögon, klubba, skor och vattenflaska.

Ta även med ett härligt energifyllt innebandyhumör!
P07/08 tar tredje raka!
2019-11-10 23:29
Vincent gör 0-1 på passning av Noah. Foto: Kenneth Fridström

Det var dags för säsongens tredje match och det var en bortamatch mot Röke. Vi hade fått lite backar som inte kunde vara med så vi fick stuva om i laget. Vi hade även Viggo som gjorde premiär på innebandyplanen. Det var 16 taggade men lite nervösa spelare i omklädningsrummet inför matchen. 

Vi går in och spelar vårt spel där vi försöker låta bollen göra jobbet och passa oss igenom motståndarna. Röke står upp bra och testar Oskar i kassen ett par gånger men han är med på noterna. Vid 8:33 gör vi första målet. Noah som tagit en backplats idag passar upp till Vincent som sätter bollen distinkt bortre hörnet till 0-1.  Det är tidvis lite förvirrat i våra byten och ett tu tre så är vi för många spelare på planen. Vi får helt rätt 2 min för många spelare på planen. André tar en för laget och sätter sig i snickarboa. Vi spelar riktigt bra i boxplay och vi reder ut stormen på ett snyggt sätt. 


Vi säger till killarna i pausen inför andra perioden att fortsätta låta bollen göra jobbet. Vi sätter 0-2 redan vid 1:28, en smakstart på andra perioden. Det är Hugo R som bryter ett anfall i mitten. Han får på ett bra  backskott och Melker skymmer målvakten så att han blir chanslös. 

Vid 4:52 kommer även 0-3. Det är Markus som slår en läcker  diagonalpass till en helt ren Elias på vänsterkanten. Hans vassa skott letar sig in nere till vänster om målvakten. Röke är inte helt ofarliga. De kommer i kontringar och vid 9:31  så sitter 1-3. Det är ett kontringsmål som vi inte hinner med deras löpstarka forward. 


Tredje perioden blir lite av ett ställningskrig. Båda lagen har chanser och målvakterna får visa upp sig. Men vid 7:34 så kommer 2-3 reduceringen. Röke får på en bra press och vi lyckas inte rensa undan i slottet och när skottet visslar upp i krysset är Oskar chanslös. Röke ökar tempot och försöker få till en kvittering men vi står emot. I slutminuterna blir det extra spännande och de får på några vassa skott som Oskar plockar som en blixt. Vi manar på lugn och när sekunderna närmar sig 15:00 så vinner vi bollen och Noah kan hålla undan och sedan lyfta ut bollen ur anfallet och vi står åter som uddamålsegrare. 


Poängfördelning:

Vincent 1+0

Hugo R 1+0

Elias 1+0

Noah 0+1

Markus 0+1


Summering av matchen. Idag får vi nog dela ut bästa spel till försvaret. Det var ett riktigt bra försvarsspel där vi alla hjälptes åt ordentligt. Backar gjorde jobbet, centrarna jobbade hem bra och även forwards hjälpte till. Längst bak gick hade vi en stabil Oskar! Vi fick se platsbyten i anfallet. Extra roligt då vi ha övat på detta. Det var lite skakigt i bytena i första perioden men sedan blev det bättre. Viggo som gjorde premiär gjorde även han en bra match där han visade på en god mognad och levererade flertalet snygga passningar och var delaktig i spelet på ett bra sätt. 


Snyggt jobbat idag killar!


Vi tackar den tillresta hejaklacken för stödet!


Vi tackar även Röke för en riktigt spännande och välspelad match!


Stolta tränare 


//Bonny, Daniel,Henrik, Thore och Kalle.


<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort