Välkommen till P07!
Börja spela innebandy!
Vill du börja spela innebandy? Eller har du en son eller dotter som vill.
 
Åstorp/Kvidinge IBS har en bred junior och ungdomsverksamhet med pojk- och flicklag i åldersklasser mellan 1998 till 2010.

Till er som spelat tidigare säsonger vill vi bara passa på att säga välkomna tillbaka till en ny säsong.

Säsongen 17/18
Vi tränar två gånger i veckan, båda tillfällen i Kvidinge sporthall.

Tisdagar 18.00-19.15
Torsdagar 16.30-17.45.

Matcher
Pojkar B, Norra Blå  (Poolspel)
2x12 minuter
5-man + målvakt

Vi kommer att spela vid 4 tillfälle på hösten och även 4 på våren.


För mer information angående detta, titta i flikarna KALENDER & MATCHER som kommer att uppdateras efterhand som vi får informationen.


Kontakt:
Vill ni komma i kontakt med oss klicka på fliken kontakt. 

Facebook Grupp: Akibs P07 (sluten grupp) 

Mvh Tränarna

Bilder från dagens träning
2017-09-05 21:49
Hejsan.
Då har jag lagt ut 4 bilder från dagens träning som Bertil Lindberg vas så vänlig och dela med sig av. Ligger under bildgalleriet.
Sammanfattning av läget
2017-02-14 07:40
Efter ännu ett sammandrag Är det nu dags att utvärdera säsongen och var vi ligger. Mot lite sämre motstånd spelar vi enkelt, vi rullar boll och fixar uppspelen vi gnuggar på träningarna. 
Mot tuffare motstånd blir det svårare då vi har svårt att hantera att bli pressade med boll. Det låser sig lite för grabbarna Och det är vad vi ska försöka hantera framöver.

Måndagarna kommer att vara teknikbaserade, samma.typer av övningar om och om igen för att få det att sitta i ryggmärgen. Framförallt gällande att göra saker i fart.
Onsdagar kommer att vara matchspel med fokus på taktik och placeringar.

Kalleser till lovet är utskickade, skulle vi bli ont om folk så ställer jag in träningarna så svara gärna snarast.

Vi vill tacka Elliots familj som skänkte målvaktskläder till oss, nu har vi möjligheten att ha två uppsättningar med oss till varje träning och dessutom i olika storlekar.tack så mycket!

Jimmy, Jocke och Malin
Andra sammandraget
2016-11-20 14:56
Dagens matcher spelades i perstorp och det var ett laddat gäng som mötte upp. Elliot var tyvärr förkyld men då vi lånat in Noah och Johan från p06 så kunde vi trots allt ställa upp två hela femmor.

Första matchen mot willands blev tuff, det var dagens bästa lag vi mötte men vi spelade utan respekt och 3-3 speglade inte matchen utan denna förtjänade vi faktiskt att vinna.
Målen gjordes av Friberg, Hugo och isac.

Med en sådan bra match i ryggen så gick vi in mot Örkelljunga med en härlig attityd och där var vi ett nummer för stora. Snygga uppspel, härliga brytningar ja killarna trillade boll fantastiskt bra och seger 8-0 till slut. Mest glädJanne var saspelet och snacket mellan killarna.
Målen gjordes av Isac (3), Johan (2), Viggo (2) och Noah.

Sista matchen började med en sprucken läpp, två skador och en allmän röra. Alla kom tillbaka till spel men grabbarna blev avvaktande och hela matchen bestod av ett grötigt småfult spel med egna rusningar och chanspass in I mitten.  Detta spel behärskade Perstorp klart bättre än vi och vi lyckades aldrig sätta fart på bollen. Förlust 1-4 vilket var en lite tråkig avslutning på en så bra dag. Grabbarna kämpade in i det sista dock.
Målet gjorden av Oliver.

Nya tag på träningen imorgon men bra jobbat allihop och tack Johan och Noah för att ni stärkte upp laget.

Jimmy och Jocke 
Inför Julen
2016-11-18 12:07
God jul och gott nytt....ja inte riktigt ännu men det är dags att förbereda sig.

Vi kommer att ha ett uppehåll med träningarna vecka 52-01 så alla får gott om tid till firande, julbordande och kanske en del paketöppnande också. Vecka 2 är det träning som vanligt.

Söndagen den 27 November är det julskyltning i Åstorp och i egenskap av att vara kommunens största förening kommer vi självklart att vara på plats. Vi kommer att ha ett tält med lottförsäljning, speedshooting och prickskytte med fina priser i form av VIP biljetter, innebandyklubbor etc.

Vårt lag är ansvariga för att bemanna tältet mellan 14:00-16:00 och vi behöver åtminstone tre personer på plats. Jag kommer att skicka ut en kallelse som alla kan svara på, kan någon vuxen hjälpa till en timme eller två så har vi löst det för i år. Jag kommer själv att vara på plats bägge timmarna så vi borde kunna få ihop det gemensamt.

Jimmy
Nytt besök
2016-11-09 19:19
uppvärmning
Då var det dags för ännu ett besök från P08 och denna veckan var det Albin och Zachris som testade på spel på storplan.

Vi fortsätter att gnugga på att hitta våra positioner på planen och det blir bättre för varje vecka. Uppspelen är det som är svårast just nu men man hör mer och mer snack på planen och när vi hjälper varandra så kommer de enkla uppspelen som ett brev på posten.

På fredag siktar vi på att lira en träning med 06:orna och sedan har även 08:orna frågat om ett par av grabbarna vill komma och spela någon träning med dem.
Lite nya intryck och upplevelser kan vara både givande och skoj så jag hoppas att vi kan fortsätta med samarbetet mellan lagen.
Första matcherna avklarade
2016-10-29 19:01
Det var en spännande dag för spelarna och det var många som led av fjärilsmage innan första matchen kom igång.

Vi möter Lönsboda, FCH och Ängelholm och det är tre stabila lag med bra offensiv och vi blir pressade ganska hårt.

Defensivt tycker jag att vi har tagit stora steg, vi hjälper varandra och försöker ha koll på våra positioner. Vi glömmer ibland bort att täcka låga slottet (back) och där släppte vi in en del billiga mål tyvärr.
I övrigt så gick vi in bra i duellerna och klev upp på deras forwards när de skulle spela upp bollen vilket gjorde att vi vann bollen på mittplan framförallt mot Lönsboda och Ängelholm.

Offensivt hade vi svårt med uppspelen från mitten och framåt. Vi tog enkla uppspel via sarg vilket fungerade riktigt bra men efter att forward fått bollen så hade vi det svårare med det höga tempot och pressen som de andra lagen satte på bollhållaren.

Däremot fick vi många lägen på våra brytningar och skulle nog gjort fler än det mål vi fick med oss på dessa tre matcherna.

Totalt sett är jag väldigt nöjd med killarnas första match på stor plan. Vi kämpade på oerhört bra och ville verkligen spela innebandy. Det var ett tag sedan alla var så taggade, inte sedan cupen i Genarp har vi haft ett sådant go i laget. Bra kämpat!

Nu blir det att hålla helg, njuta av lovet nästa vecka men redan på måndag är det träning igen och då hopas jag på samma intensitet som vi fick se idag.

Jimmy
Säsongens matcher
2016-09-14 19:45
Då var alla säsongens matcher inbokade. Ni hittar dem i kalendern alternativt under fliken matcher.

Våra matcher är placerade i Perstorp. Broby. Hässleholm, Strövelstorp och självklart hemma så resorna känns väldigt överkomliga.

Varje sammandrag innebär tre matcher på 2x12 minuter med 3 minuters paus.
träningstider kommande säsong
2016-07-10 14:33
Säsongen drar igång vecka 32 och i år har vi fått till en träning till per vecka och även tillgång till fullstor hall :)

Måndagar i rågenhallen 17.50-19.10
Onsdagar i kvidinge hallen 16.30-17.50

Tiderna är preliminära men det är inte troligt att något ändras. 

Så 8 aug ses vi i rågenhallen för en ny säsong.
Välkomna!!
Sommarträning
2016-06-15 17:56
Efter lite paus från innebandyn så kör vi igång lite lätt nu när regnet ändå faller över oss.
Kommande två måndagar i juni (20/27) kör vi träning i rågenhallen, ta med uteskor om vädret mot all förmodan skulle vara bra :)

Lite senare träning än vanligt då vi startar 17.30 istället, hoppas att det underlättar för se som hade svårt att hinna på onsdagarna.

Utöver dessa två måndagarna kommer jag eventuellt skicka ut kallelse för utomhusträning, tex en multiarena skogen eller liknande. Detta blir dock beroende på väder och intresse.

Kallelse för måndagarna landar i er mail i deg snaraste 

Jimmy
vi tränar vidare ett tag till
2016-04-18 21:10
Jag har fått bekräftat att vi kvar våra onsdagsträningar maj ut så vi kör vidare på samma sätt som tidigare 16.30-18.00 i rågenhallen.

Sommarträning återkommer jag med då vi väntar på svar från kommunen gällande hur det ser ut med hallar i sommar.

För er som missade avslutningen i sporthallen idag så har jag era priser. Matchtröjor ska samlas in snarast möjligt så ta med dessa på onsdag.

Jimmy
föräldramatch
2016-04-18 20:59
Nu på onsdag 20/4 är det dags för föräldramatch. Grabbarna får möjligheten att lira mot föräldrarna i en prestigefylld kamp om rätten att skryta hemma.

Vi kör en kortare uppvärmning sedan är det bara att snöra på skorna och vi hoppas ju såklart på många föräldrar som är med och spelar. Klubbor har vi ett par extra om det saknas så bara kom. 

Jag drar på mig målvaktsdress så en ren bonus för grabbarna blir att få skjuta på tränaren :)

Ses på onsdag!
Å/K IBS vi är stolta, Intervju med Jimmy Persson
2016-03-16 10:02
Jimmy Persson, huvudtränare P07

"Å/K IBS Vi är stolta!", tar ett snack med Jimmy Persson som är huvudtränare för P07 laget.


Kan du berätta lite om dig själv?

Hej jag heter Jimmy Persson är 37 år gammal och bor i Kvidinge med min familj. 


Å/K IBS, Vi är stolta! Intervju med Malin Stridh
2016-02-22 13:28
Malin Stridh, assisterande tränare i P07

"Å/K IBS Vi är stolta!", har vilat ett tag men nu är vi på gång igen och tar ett snack med Malin Stridh som är tränare för P07 laget.


Kan du berätta lite om dig själv?

Malin heter jag och är 38 år bor i Åstorp. Ensamstående mamma på halvtid till Liam 8år som är aktiv i föreningen. Till vardags jobbar jag inom vården på en korttidsenhet i Bjuv. Försöker att hinna med att hänga på gymmet när tids ges. 

Vilken vecka
2016-02-06 17:53
Ja snacka om att det svänger ibland. Förra helgen spelade vi matcher i Helsingborg och det gick sådär. Ett par bra perioder under matcherna men känslan var att vi inte riktigt var med och vi tappade positionerna titt som tätt.

Onsdagen följde med en kanske lite tråkig träning där vi bara tränade positionsspelet och pratade om att vara delaktiga i träningar och matcher. 

Och veckan bjöd sen på något härligt virus för av 21 spelare var det bara nio som dök upp idag på matchen.

Lyckligtvis var det 9 killar som var riktigt på g! Alla jobbade för varandra på planen, humöret var på topp hela dagen trots många matcher och positionsspelet satt som en smäck.

Det resulterade i de bästa matcherna jag någonsin sett oss prestera! 4 vinster, massor med mål men viktigast av allt alla hade riktigt kul tillsammans, som ett riktigt lag.

Full av beundran för grabbarna och Malin hade till och med ståpäls sista matchen, så bra var ni :)

Tråkiga träningar gör kanske roligare matcher så det är en balansgång vi har framför oss men tack för idag grabbar.....kan inte bli stoltare än såhär

Jimmy
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Åstorp/Kvidinge IBS, 14/10 11:10 
Åstorp/Kvidinge IBS, 03/10 11:50 
Åstorp/Kvidinge IBS, 07/09 17:00 
Åstorp/Kvidinge IBS, 31/08 10:32 
Åstorp/Kvidinge IBS, 19/05 09:19 
Åstorp/Kvidinge IBS, 15/04 17:10 
Åstorp/Kvidinge IBS, 04/04 15:00 
Åstorp/Kvidinge IBS, 02/04 18:22 
Åstorp/Kvidinge IBS, 24/03 19:48 
Åstorp/Kvidinge IBS, 10/03 09:17 
Åstorp/Kvidinge IBS, 06/03 18:46 
Åstorp/Kvidinge IBS, 26/01 07:44 
Åstorp/Kvidinge IBS, 15/01 10:33 
 
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Dirma
Gräsroten
Swish/Kontokort