Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Sommarträning!
Träning under sommaruppehåll!
Under denna perioden fokuserar vi mycket på den individuella spelaren. Vi kommer även fokusera på lite mer vad barnen önskar för dagen.

P06, P08 är vamt välkomna att delta på träningen.

Maj:
Tisdagar 17:30-19.00 
Torsdagar 17.30-19.00

Juni:
Tisdagar 17:30-19.00


Kontakt:
Vill ni komma i kontakt med oss klicka på fliken kontakt. 

Facebook Grupp: Akibs P07 (sluten grupp) 

Mvh Tränarna

Video - Sommarträning 2018
2018-05-27 15:12
Hej.
Då har jag publicerat videon som vi spelat in vid 3 olika träningstillfällen.
Hoppas ni gillar den.

Sätt på ljudet, luta er tillbaka och kolla hur vi har det...

Mvh Jocke
Säsongens sista träningspass, med 2 st gästtränare och pizza
2018-05-25 18:14
Bild: Träningspass 24 maj

Hejsan.

Lite information...

Nästa vecka är sista veckan som vi kör 2 träningspass, sedan går vi in i juni månad och då går vi ner till endast 1 pass i veckan som hålls på tisdagar.


Jag måste säga det att era killarna som kämpar genom varje träningspass vecka efter vecka under hela säsongen och även nu under de varma sommardagarna gör fantastiska framsteg.

För att boosta killarna ytterligare inför nästa säsong så har jag bjudit in 2 st gästtränare som kommer att hålla i det sista passet. (Har tackat ja i nuläget, men kan tyvärr komma att ändras pga jobb etc.)

Efter passet tänkte vi åka till en lokal pizzeria och avsluta säsongen med en pizza tillsammans med laget. (Självkostnadspris) Jag kommer även bjuda in P06 som vi kommer att träna/spela med i höst så vi inte riskera och stå där med enbart 5 spelare.

De 2 mystiska gästtränarna är inte helt okända inom innebandyn, och kan garanterat tillföra killarna det lilla extra. Med det sagt så presenterar jag nu...

#39 Yannick Häggström, FBC Engelholm (tidigare lagkapten i ÅKIBS)
#2   Linus Nordgren, FC Helsingborg (SSL)

Jag kommer skicka ut en kallelse till detta.
Mvh Jocke

Planering för ny säsong är påbörjad
2018-05-09 12:00
Hej!

Under tisdagskvällen påbörjade P06 och P07 en gemensam planering för nästa säsong tillsammans med Fredrik Udd, klubbens ungdomsansvarige. För lagen är det viktigt att klubben känner till läget och hur vi kan hjälpas åt att utveckla våra verksamheter.

Grundplanen är att hålla fyra träningspass i veckan. Ett teknik/fys-pass samt ett spelutvecklingspass blir gemensamt för lagen och så ett lagindividuellt träningspass vardera, efter helgens matcher. Vi kommer således att anmäla två lag tillsammans för seriespel, ett i Röd E (06) och ett i Röd D (05). På så sätt kan vi skapa förutsättning för träning och matchspel för alla våra spelare. 
Skånes Innebandyförbund kommer inför nästa säsong att förnya reglerna kring geografisk uppdelning i Röd E, vilket påverkar val av serie. 

Lagen står inför olika utmaningar, som vi behöver jobba vidare med.
P06: Inför nästa säsong så slutar en tränare och en lagledare kommer inte kunna stödja laget i samma utsträckning. Så laget har en alltför tunn tränarstab för att kunna hålla mer än ett lag själva och har några nya spelare, som behöver få utvecklas på sin nivå och matchas därefter.
P07: Har en väl fungerande tränarstab men en tunn trupp, vilket gör det svårt att få till träningar som utmanar spelarna och utvecklar lagets spel.

Vi tar tacksamt emot tankar och idéer i våra fortsatta förberedelser. Ni kanske vill hjälpa till eller ta en plats i tränarstaben, eller känner någon som kan och vill, tveka då inte utan ta kontakt med oss.
Ta tillfälle i akt att prata med oss eller ställ frågor, då P07 kör på med träning ett tag till och P06 kommer att ha en aktivitet i närtid.

/Ledarna    
1 Maj - Ingen träning
2018-04-22 16:51
Jag hoppas ni alla får en trevlig Valborgsmässoafton. För att kunna njuta fullt ut så ställer vi in träningen den 1 maj då det är en röd dag.

Torsdagen den 3 maj kör vi på som vanligt igen.


Träning, prisutdelning, sommar 2018
2018-04-03 16:51
Hejsan.
Säsongen lider mot sitt ordinarie slut, men vi tänker fortsätta träna ett bra tag till.
Även P06 och P08 har blivit erbjudna att träna med oss under denna tid. Mycket fokus kommer läggas på den individuella träningen.

Onsdagen den 25 april är det prisutdelningen i sporthallen. Mer info och tider kommer när vi får det.

Planerad träning är följande (Uppdaterar tider när jag får det).

April = 2 pass/ veckan (Ordinarie tider, Kvidinge)
Maj = 2 pass/vecka
Juni = 1 pass/vecka
Juli = Uppehåll
Augusti= Börjar när skolorna börjar, återkommer med tid.

Mvh Tränarna

Träning under Påsklovet!
2018-03-25 11:51
Hej,
Vi kör träning som vanligt tisdag 27 mars,
men på torsdag 29 mars (skärtorsdag) gör vi ett uppehåll.

Ha ett trevligt Påsklov

Mvh Tränarna
Sista poolspelet för säsongen 17/18
2018-03-17 16:58
BRA JOBBAT!

Då var säsongens sista Poolspel avklarat och glädjande nog spelade vi även en av årets bästa matcher.

Det vi tar med oss från dagen är det spelet som vi hade mot framförallt Emmaljunga där vi rullade boll, tittade upp och spelade innebandy på hög teknisk nivå vilket även resulterade i vinst.

Dagens mål:
Oliver, Gustav och Hugo 

Målvakt: (Oskar)
Oskar gjorde idag 5 st i särklass räddningar som i normala fall skulle blivit mål.

Backar: (Marcus, Ethan, Eliott, Adam, Liam) (Viggo sista matchen)
Vi började väldigt bra i första matchen för att sedan tappa lite, men stundtals briljerade ni verkligen.

Vi får inte glömma bort att en räddning bakåt motsvarar ett mål mindre på resultattavlan åt motståndarna och det vill jag gärna poängtera då många enbart koncentrerar sig på dem som gjort målen.

Forwards & Center (Oliver, Oskar, Hugo, Gustav, Erik, Viggo)
Ni tittade upp, rullade boll och sköt på mål. Ni rörde även på fötterna och löpte mer än vanligt, vilket skapade farliga lägen för motståndarna.


Fokus framöver:
Den individuella spelaren, vi kommer även fokusera på att bygga upp styrkan i knä och framförallt ländrygg där vi märkt att många är lite svagare. Detta gör vi för att förebygga framtida skador.

Tack för idag.
Mvh Tränarna

Sportlovsträning
2018-02-14 07:44
Under sportlovet kommer vi köra träning som vanligt för de som vill. Vi kommer lägga upp träningen efter antal person som kommer och lite efter vad de vill göra.

Välkomna! 
Första träningspasset 2018
2017-12-30 11:55
Hejsan.
Första träningspasset 2018 blir på torsdagen den 4 januari 16:30-17:45.

Observera också att vi ändrat tiden för tisdagarnas träning. Vi samlas nu 15 minuter tidigare är vanligt för att gå genom träningsupplägget.

Ny tid för tisdagar är alltså 17:45-19:15

Välkomna tillbaka!
Bilder från dagens träning
2017-09-05 21:49
Hejsan.
Då har jag lagt ut 4 bilder från dagens träning som Bertil Lindberg vas så vänlig och dela med sig av. Ligger under bildgalleriet.
Andra sammandraget
2016-11-20 14:56
Dagens matcher spelades i perstorp och det var ett laddat gäng som mötte upp. Elliot var tyvärr förkyld men då vi lånat in Noah och Johan från p06 så kunde vi trots allt ställa upp två hela femmor.

Första matchen mot willands blev tuff, det var dagens bästa lag vi mötte men vi spelade utan respekt och 3-3 speglade inte matchen utan denna förtjänade vi faktiskt att vinna.
Målen gjordes av Friberg, Hugo och isac.

Med en sådan bra match i ryggen så gick vi in mot Örkelljunga med en härlig attityd och där var vi ett nummer för stora. Snygga uppspel, härliga brytningar ja killarna trillade boll fantastiskt bra och seger 8-0 till slut. Mest glädJanne var saspelet och snacket mellan killarna.
Målen gjordes av Isac (3), Johan (2), Viggo (2) och Noah.

Sista matchen började med en sprucken läpp, två skador och en allmän röra. Alla kom tillbaka till spel men grabbarna blev avvaktande och hela matchen bestod av ett grötigt småfult spel med egna rusningar och chanspass in I mitten.  Detta spel behärskade Perstorp klart bättre än vi och vi lyckades aldrig sätta fart på bollen. Förlust 1-4 vilket var en lite tråkig avslutning på en så bra dag. Grabbarna kämpade in i det sista dock.
Målet gjorden av Oliver.

Nya tag på träningen imorgon men bra jobbat allihop och tack Johan och Noah för att ni stärkte upp laget.

Jimmy och Jocke 
Inför Julen
2016-11-18 12:07
God jul och gott nytt....ja inte riktigt ännu men det är dags att förbereda sig.

Vi kommer att ha ett uppehåll med träningarna vecka 52-01 så alla får gott om tid till firande, julbordande och kanske en del paketöppnande också. Vecka 2 är det träning som vanligt.

Söndagen den 27 November är det julskyltning i Åstorp och i egenskap av att vara kommunens största förening kommer vi självklart att vara på plats. Vi kommer att ha ett tält med lottförsäljning, speedshooting och prickskytte med fina priser i form av VIP biljetter, innebandyklubbor etc.

Vårt lag är ansvariga för att bemanna tältet mellan 14:00-16:00 och vi behöver åtminstone tre personer på plats. Jag kommer att skicka ut en kallelse som alla kan svara på, kan någon vuxen hjälpa till en timme eller två så har vi löst det för i år. Jag kommer själv att vara på plats bägge timmarna så vi borde kunna få ihop det gemensamt.

Jimmy
Nytt besök
2016-11-09 19:19
uppvärmning
Då var det dags för ännu ett besök från P08 och denna veckan var det Albin och Zachris som testade på spel på storplan.

Vi fortsätter att gnugga på att hitta våra positioner på planen och det blir bättre för varje vecka. Uppspelen är det som är svårast just nu men man hör mer och mer snack på planen och när vi hjälper varandra så kommer de enkla uppspelen som ett brev på posten.

På fredag siktar vi på att lira en träning med 06:orna och sedan har även 08:orna frågat om ett par av grabbarna vill komma och spela någon träning med dem.
Lite nya intryck och upplevelser kan vara både givande och skoj så jag hoppas att vi kan fortsätta med samarbetet mellan lagen.
Första matcherna avklarade
2016-10-29 19:01
Det var en spännande dag för spelarna och det var många som led av fjärilsmage innan första matchen kom igång.

Vi möter Lönsboda, FCH och Ängelholm och det är tre stabila lag med bra offensiv och vi blir pressade ganska hårt.

Defensivt tycker jag att vi har tagit stora steg, vi hjälper varandra och försöker ha koll på våra positioner. Vi glömmer ibland bort att täcka låga slottet (back) och där släppte vi in en del billiga mål tyvärr.
I övrigt så gick vi in bra i duellerna och klev upp på deras forwards när de skulle spela upp bollen vilket gjorde att vi vann bollen på mittplan framförallt mot Lönsboda och Ängelholm.

Offensivt hade vi svårt med uppspelen från mitten och framåt. Vi tog enkla uppspel via sarg vilket fungerade riktigt bra men efter att forward fått bollen så hade vi det svårare med det höga tempot och pressen som de andra lagen satte på bollhållaren.

Däremot fick vi många lägen på våra brytningar och skulle nog gjort fler än det mål vi fick med oss på dessa tre matcherna.

Totalt sett är jag väldigt nöjd med killarnas första match på stor plan. Vi kämpade på oerhört bra och ville verkligen spela innebandy. Det var ett tag sedan alla var så taggade, inte sedan cupen i Genarp har vi haft ett sådant go i laget. Bra kämpat!

Nu blir det att hålla helg, njuta av lovet nästa vecka men redan på måndag är det träning igen och då hopas jag på samma intensitet som vi fick se idag.

Jimmy
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort