Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Lönsboda IBK P08-09
3 - 10
Åstorp/Kvidinge IBS P07/08
Lönsboda IBK P08-093 - 10Åstorp/Kvidinge IBS P07/08

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 15 december, 11:00
Plats:Lönsboda Sporthall
Serie:Pantamera Pojkar E (P07) Norra   Tabell >>
Samling:10:00, Badhusgatan , 283 72 Lönsboda
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Hej!

Svara snarast på denna kallelsen!

Till match så ska ni ha med er Svart Matchtröja, Vit Träningströja, Träningsbyxa och strumpor som ni har fått genom klubben, glasögon, klubba, skor och vattenflaska.

Ta även med ett härligt energifyllt innebandyhumör!
P07/08 är obesegrade seriesegrare i Röd E Höst!
2019-12-15 17:37
Foto: Bonny Lindberg

Idag så var det seriefinal i Pojkar Röd E Höst mellan två obesegrade lag Å/K IBS P07/08 och Lönsboda P07/08. Vinnaren skulle stå som seriesegrare av denna höstserien. Vid oavgjort så kniper Åstorp seriesegern.

Det var ett nervöst ÅK lag som klev in på planen. Osäkra passningar och vi får inte igång spelet. Det är inte helt oförtjänt att Lönsboda tar ledningen med 1-0 vid 5:56. Det är vår back som går in i mitten framför egen kasse och tappar boll Lönsboda forward tar och bryter bollen direkt och sätter den i tom bur då Oskar inte hinner med i sidoförflyttningen. Det blir lite deppigt men killarna jobbar sig in i matchen. Vid 9:22 kommer kvitteringen. Melker passar bollen från högerhörnet upp i slottet till Hugo R som får på en smaskig dragare upp i vänstra krysset. Nu är det glada miner i laget igen. Kort efter så får Lönsboda frislag uppe till höger i anfallet. Oskar är skymd och bollen går direkt in till 2-1 vid 10:50. Vi ökar tempot och det ger resultat. Oskar F jobbar hårt och får fram en passning till Albin drar på ett bra dragskott som går via back in i mål till 2-2 och vi har kvitterat vid 13:39. Det var viktigt inför andra perioden. 


Inför andra perioden så snackar vi ihop laget. Nerverna har lagt sig och vi säger att det är bara att gå in och spela innebandy som vi brukar. Låt bollen göra jobbet och gå in ordentligt i närkamperna. Redan efter 2:29 så får vi in 2-3. Noah passar Melker som snurrar upp försvaret på läktaren och drar ett vasst dragskott i mål. Vid 3:06 kommer 2-4. Hugo O tar ett backskott som går utanför. Bollen studsar i sargen och Kalle som gått upp i anfallet som forward idag sätter den iskallt i tom bur från andra sidan målet. Vi spelar vidare och har full kontroll på spelet. Vi får ett frislag där Hugo O petar till Hugo R och han drar ett skott på målet som målvakten lämnar retur på och Melker är snabbt framme och slår in returen till 2-5 vid 11:14 

Vid 14:36 så kommer 2-6. Det är Hugo R fångar upp en boll från Kalle på mitten och Hugo R får på ett bra dragskott som sitter i vänstra krysset. 


Tredje perioden startar och Lönsboda har inte kastat Im handduken. De reducerar till 3-6 redan efter 20 sekunder. De sätter full press och vi tappar markering på kanten och deras forwardblir fri i slottet och sätter den i högra Krysset otagbart för Oskar R. Vi skruva Rupp tempot och gör 

3-7 efter 1:37. Albin vinner boll i hörnet bågar upp och släpper till Zachris som sätter ett dragskott lågt till höger om målvakten. Detta skapar lugn i laget igen och nu blir det åter fin innebandy med smarta passningar. När vi får igång detta spelet är vi jobbiga att möta. Det är alltså dags för 3-8. Jakob passar till Elliot tar löpet på kanten slår in ett grymt backhandskott vid 4:28. 

3-9 sitter vid 8:48. G

Hugo R passar fram bollen till Albin som tar bollen över slottet och sätter ett vasst dragskott. Dagens sista mål blir 3-10 vid 10:19. Hugo R petar till Hugo O som skjuter på mål men bollen tar på en försvarare hela vägen ut till Hugo R som skjuter igen och målvakten släpper retur och  Zachris sätter snappar upp den och skickar den rakt upp i nättaket!


Summering av dagen. Det var ett nervöst lag dom kom in i första perioden och vi spelade lite skakigt. Detta var som bortblåst i andra perioden och framåt och vi tar över matchen helt och kan komfortabelt vinna med 4-10. Vi är nu obesegrade vinnare av Röd E Höst. Stort grattis killar!


Poängfördelning: 

Hugo R: 2+3

Albin: 2+2

Melker: 2+0

Zachris: 2+0

Kalle: 1+1

Elliot: 1+0

Hugo O: 0+1

Jakob: 0+1

Oskar F: 0+1

Noah: 0+1


Vi tackar Lönsboda för en bra match och föräldrarna för stöder från läktaren.


Superstolta tränare!!


//Bonny, Daniel, Thore och Kalle. 


<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort