Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Åstorp/Kvidinge IBS P07/08
4 - 3
FC Helsingborg P07-Blåsvart
Åstorp/Kvidinge IBS P07/084 - 3FC Helsingborg P07-Blåsvart

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 19 oktober, 10:30
Plats:Åstorps Sporthall
Serie:Pantamera Pojkar E (P07) Norra   Tabell >>
Samling:09:30
Aktivitetsinfo: Hej!

Nu är det dags för vår första hemmamatch.

Jag är väldigt ledsen för den sena kallelsen.
Svara snarast så att vi vet vilka som kan eller inte.

Till match så ska ni ha med er Svart Matchtröja, Vit Träningströja, Träningsbyxa och strumpor som ni har fått genom klubben, glasögon, klubba, skor och vattenflaska.

Ta även med ett härligt energifyllt innebandyhumör!

Hemmapremiärseger för P07/08!
2019-10-19 18:27
Foto:Bonny Lindberg

Idag var det hemmapremiär för P07/08 laget. Det var FCH som stod för motståndet. Killarna var taggade i omklädningsrummet inför matchen. Skulle det bli premiärnerver eller inte?

Vi tar tag i matchen direkt och redan efter 20 sekunder så har vi tagit ledningen med 1-0. Det är Adam som passar in till Melker i slottet och han vänder runt och vispar in bollen. FCH kvitterar till 1-1 vid 6:20. Det blir en snabb spelvändning i mitten och deras center sätter bollen otagbart i vänstra x-ett. Vi svarar snabbt på denna genom att sätta 2-1 vid 7:08. Vi har ett frislag vid mitten. Hugo O petar till Elliot som skjuter med sin bössa in bollen via en motståndare till höger om målvakten. Vi gör även 3-1 vid 7:47. Det är Hugo R skjuter på mål och Noah krigar in returen. Vid 12:11 så åker Engelholm ut 2 min för hög klubba. Killarna spelar ett bländande PP. Tyvärr så får vi inte in bollen.  I slutet av PP så tar Elliot samma utvisning  för hög klubba vid 14:06. 


Det är ställningskrig i början av andra perioden men FCH får ett litet övertag gör 3-2 vid 6:33 på en kontring där vi går på boll istället för att ta passningen. De kan spela ut Oskar som är helt chanslös i kassen. De får några kontringar till men Oskar spikar igen. 


Redan efter 1:55 av sista perioden så utökar vi till 4-2. Det är Melker som vinner boll på mitten tar löpningen mot mål och sätter skottet till vänster om målvakten resolut. Vi har kontroll på matchen även om FCH hotar ibland. Men sedan så kommer 4-3 på en kontring där vår back inte går in med kroppen. Forwarden kommer emellan backarna och skjuter i mål vid 7:35. Det går inte slappna av i innebandy. Vid 12:02 så åker FCHs spelare ut 2 min för hårt spel. Vi manar våra spelare till lugn men det blir kaos istället. FCH pressar på oss enormt. Vid 13:53 så åker ytterligare en spelare ut då FCH har varit för många spelare på banan. Det blir lite kaos till men sedan så får vi ett avbrott när Hugo R åker på en ordentlig smäll i vänstra hörnet. Hugo blir liggande och vi ledare springer in på planen. Han har ont i benet och i magen och grinar illa. Vi formerar en ny uppställning som får i uppdrag att bara spela av tiden och inte gå på mål. Det är bara 23 sekunder kvar. Spelet drar igång och FCH tar ut målvakten. Men killarna vinner bollen och behåller lugnet och försöker inte gå på mål. Sekunderna tickar neråt och hesa Fredrik ljuder slutligen och killarna rusar in på planen i ren glädje! Slutresultatet blir 4-3!


Summering av matchen. 

Killarna spelar tidvis riktigt bra och vårdar bollen. Vårt ena powerplay är exemplariskt! Vi har ett par svackor där det blir lite skakigt men på det hela taget så gör vi en riktigt bra match! Killarna spelar ett mera moget spel där de inte bara kastar iväg bollen. Det är roligt att se hur killarna tar till sig av övningarna som vi gör på träningarna. Det fick vi se idag. Domarnas insats var stabil och de styrde matchen på ett bra sätt. 

Blev det några premiärnerver? Knappast är svaret på den frågan!


Poängfördelning:

Melker 2+0

Elliot 1+0

Noah 1+0

Hugo R 0+1

Hugo O 0+1

Adam 0+1


Grymt bra jobbat idag killar!


Vi tackar föräldrarna för hjälpen i kiosk och sekretariatet. Vi tackar även publiken för stödet från läktaren!


Stolta tränare 

Bonny, Daniel, Kalle och Thore


<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort