Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy
Pojkar 07

Åstorp/Kvidinge IBS P07/08
8 - 4
FBC Engelholm P07
Åstorp/Kvidinge IBS P07/088 - 4FBC Engelholm P07

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 07 december, 10:00
Plats:Åstorps Sporthall
Serie:Pantamera Pojkar E (P07) Norra   Tabell >>
Samling:09:00
Aktivitetsinfo: Hej!

Svara snarast på denna kallelsen!

Vi tar bara in 16 spelare per match och kan man inte så vill vi plocka in någon annan.

Till match så ska ni ha med er Svart Matchtröja, Vit Träningströja, Träningsbyxa och strumpor som ni har fått genom klubben, glasögon, klubba, skor och vattenflaska.

Ta även med ett härligt energifyllt innebandyhumör!
P07/08 är fortsatt obesegrade!
2019-12-07 14:53
Foto: Kenneth Fridström

Idag så var det FBC Engelholm som killarna i P07/08 skulle möta. Vi hade många frånvarande pga sjukdomar och skador så vi fick stuva om bland spelarna så Erik och Noah fick gå ner på backplats för att vi skulle få ihop det. Engelholm ligger långt ner i tabellen men har haft flera uddamålsförluster så vi fick förklara för killarna att det inte bara var att ställa in skorna.

Mycket riktigt är det ett farligt Engelholm som visar att de inte är att räkna ut när de redan efter 24 sekunder gör 0-1 på ett skott från slottet där vi inte är med och täcker. Men vi svara nästan omgående med att kvittera till 1-1 när Hugo R snurrar upp hela motståndarlaget och stänker in bollen vid 00:37. Vid 3:21 så kommer 2-1. Det är en härlig dubbel backhand då Melker backhand passar till Albin som sätter ett läckert backhandskott som går in tätt vid stolpen. Vi fortsätter att trumma på och vid 8:26 så sätter vi 3-1 då Oskar bågar från hörnet och får på ett vasst skott som sitter i mål. Kort efter så blir vi hårt pressade i vårt försvar och vår back som slår en felpass in i mitten som det blir rörigt av och det hela slutar med att de går in köksvägen med bollen till 3-2 vid 8:44. Detta står sig perioden ut men båda lagen har bra chanser och målvakterna i båda lagen får göra flera bra räddningar. 


Andra perioden är mållös fram till 11:41 då vi utökar till 4-2. Det är en läcker frislagsvariant vid mittlinjen. Valter petar till Hugo O som går med bollen mot mittpunkten och släpper sedan tillbaka bollen till Valter bakom ryggen han spelar sedan in bollen till en helt fri Zachris framför mål som sätter ett dragskott i kassen. Nu känns det som att vi har matchen men Engelholm vill annat. De gör 4-3 vid 14:19 då vår back blir hårt pressad och de vinner bollen i hörnet och kan spela in bollen mot mål och sedan göra mål. Det blir lite hängigt i laget och killarna tappar lite fokus och Engelholm lyckas kvittera till 

4-4 vid 14:53 då de vinner boll i vårt anfall och kontar in bollen. Ett lite surt avslut på perioden men Engelholm gör det bra. 

 

Vi snackar ihop laget inför sista och manar på bättre uppspel. Vi är taggade från start och tar ledningen med 5-4 efter 2:19. Det är Noah som passar en lång boll upp till Zachris. Zachris slår in den läckert med enhands-backhand. Nu vaknar killarna till liv och spelet blir bättre. Albin tar bollen från hörnet och bågar in och sätter den i bortre med ett vasst dragskott och vi har nu 6-4 vid 5:02. Vid 5:56 kommer 7-4. Det är Noah som passar Oskar F han tar den från egen plan och snurrar upp i princip alla Engelholmare och avslutar med att sätta den i mål. Vid 9:52 så åker Engelholm ut 2 min för upprepade förseelser. Vi får inte till något vidare powerplay och Engelholm försvarar sig bra. Tiden rinner iväg och det känns som att matchen är i hamn. Engelholm ger sig inte utan ligger på in i det sista. Kanske lite för mycket då de åker ut 2 min för slag vid 14:16.  Vi kommer igång med powerplay och Vincent spelar in bollen från bakom kassen in till Zachris framför mål. Han  stänker upp bollen i nättaket till 8-4 fullbordar ett hattrick samtidigt som han fastställer slutresultatet vid 14:23. 


Poängfördelning:

Zachris: 3+0

Albin: 2+0

Oskar F: 2+0

Hugo R: 1+1

Noah: 0+2

Melker: 0+1

Valter: 0+1

Vincent: 0+1


Summering av matchen. Idag så möter vi ett bra lag som utmanar oss ordentligt. Engelholm ligger nog lite oförtjänt långt ner i tabellen då de bjöd på en bra innebandy. Vi spelar bra men tappar lite i uppspelet i delar av matchen men när vi spelar rätt och låter bollen göra jobbet så är vi jobbiga att möta. Vi tackar Engelholm för en spännande och välspelad match. 


Vi tackar publiken för stödet och föräldrarna som hjälper till i kiosk och sekretariatet. 


Bra jobbat idag killar!


Stolta tränare


//Bonny, Daniel, Henrik och Kalle.


<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort