Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Åstorp/Kvidinge IBS P07
5 - 2
VV-84 SK Bjuv
Åstorp/Kvidinge IBS P075 - 2VV-84 SK Bjuv

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 08 december, 11:00
Plats:Åstorps Sporthall
Serie:Pantamera Pojkar E (P06) Norra   Tabell >>
Samling:10:00
Dagens match - Gott med 3 pinnar
2018-12-08 13:22

Dagens match utspelade sig mot VV84-Bjuv och till denna matchen var vi bättre förberedda med spelare. Vi hade lånat upp spelare från P08 (Hugo, Zachris och Melker) och vi hade även några spelare från vårt samarbete med P06 denna säsongen (Isac, Linus och Emil).

Första perioden så började vi ganska svagt och lagets alla spelare fick lära känna varandra på planen. Under denna tid utnyttjar VV84 sina skottlägen och sätter första målet.

När vi sitter där och går genom första perioden med killarna, så kom vi på att vi inte berättat hur vi brukar göra i laget när vi gör mål för P08, jag berättar för killarna hur vi brukar göra och sade till dem att gå ut och göra ett mål i första bytet. Sagt och gjort så klipper killarna in ett mål och vi får tillfälle att göra det i verkligheten och kvitterar matchen samtidigt till 1-1 i ett tidigt skede.

I andra perioden hittade killarna varandra mycket bättre och satte press på motståndarlaget.

Tredje perioden hade spelarna verkligen spelat in sig och började spela sitt spel och skapade anfall efter anfall och även målen började komma. Men 1 minut kvar av matchen lägger Gustav upp ett mål i krysset för att spika igen kistan och säkerställa matchen.

Bra jobbat av alla killar.

 

Veckan som kommer:

Måndag: Fys och teknik, fortsatt fokus på den individuella individen och lite spel.
Tisdag: Mycket spel inför lördagens match mot Ängelholm.
Fredag: Spelförståelse tillsammans med vårt andra lag.

FORCA ÅKIBS


<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort