Åstorp/Kvidinge IBS P077 - 0IBK Osby P07

Serie:Pantamera Pojkar C (P07) Svår Höst   Tabell >>
Samling:12:00
Seger för P07/08 i hemmapremiären
2021-10-16 17:00

Idag var det hemmapremiär för P07/08 laget och matchen var mot IBK Osby. Killarna var taggade för match och idag så var det dags att prova vårt nya försvarsspel som vi har tränat på.

Det börjar tajt och med böljande spel men vid 5:18 så spräcker vi nollan. Det är Melker som kommer på vänsterkanten spelar över till Felix som står till höger om målvakten och han kan slå in bollen i tom bur till 1-0. 2-0 kommer vid 10:59, det är Elias bryter ett uppspel och vänder om anfaller och sätter bollen lågt till vänster om målvakten. Vi hinner med 3-0 också innan perioden är slut. Felix kommer med fart på vänsterkanten och spelar över bollen till Isac på andra sidan som stänker in bollen. Vid 13:52 åker Harry ut 2 min hårt spel när han trycker en Osbyspelare över sargen. Vi har ett bra boxplay och håller tätt i perioden ut.

Vid 3:36 in i andra perioden så Isak dribblar i slottet och spelar över till Felix som vispar in bollen till 4-0. Vid 6:21 så åker IBK Osby ut 2 min för felaktigt avstånd. Vi har ett bra PP som avslutas med att Hugo R skjuter ett skott som går utanför och träffar sargen bakom målet och studsar ut till Zachris som snabbt vänder bort sin spelare och vispar in 5-0 högt till vänster om målvakten vid 7:00. När Osby trycker på och anfaller så stänger vi av ytorna och de kommer inte riktigt till avslut. De få bollar som går på mål plockar Oskar stabilt i målet. Vid 12:05 så åker Osby ut 2 min för slag. Vi har ett par bra chanser men lyckas inte sätta dit bollen.

Osby försöker och försöker att hota oss i deras anfall men vi håller undan dem ute längs sargen så att de inte kan komma till några farliga avslut. 9:09 in i tredje perioden så gör vi 6-0. Melker spelar snabbt upp till Isac på vänsterkanten som direkt-spelar över till Felix som sätter bollen i tom bur och fullbordar ett hattrick! Vi gör även 7-0, det kommer vid 10:08. Hugo R slår en pass till Isac som skjuter på målvakten. Returen studsar ut till Melker som snabbt sätter bollen i målet. Vid 11:25 så får vi en lite otäck situation. Harry trycks över sargen och landar med bröstet rakt över sargen. Det såg ut som att revbenen skulle gå sönder som tändstickor. Harry är av tuffare virke än så och reser sig och kravlar ut i båset. Det blev 5 min för hårt spel för Osbykillen. Efter en kort vila så var Harry på planen och kämpade igen!