Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy
Pojkar 07

Åstorp/Kvidinge IBS P07
10 - 3
Bjärreds IBK P07 Svart
Åstorp/Kvidinge IBS P0710 - 3Bjärreds IBK P07 Svart

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 13 november, 11:00
Plats:Åstorps Sporthall
Serie:Pantamera Pojkar C (P07) Svår Höst   Tabell >>
Samling:10:00
Trupp:#1 Oskar Rasmusson
#3 Zachris Lindberg
#10 Teo Benschner
#11 Oskar Friberg
#17 Hugo Olsson
#21 Albin Brendheden
#33 Harry Staaf
#66 Kalle Jönsson
#70 Melker Camper
#83 Elias Schüler
#99 Hugo Rundbäck
Felix Nilsson
P07/08 vinner stabilt mot Bjärred
2021-11-14 17:15

Idag så var vi ont om folk pga skador och sjukdomar men Felix hoppade in så att vi fick 2 hela 5:or. Killarna hade koll på att Bjärred låg sist men vi ledare påpekade att vi inte skulle underskatta motståndarna. Vi hade ett snack innan matchen att vi skulle vara med från start och så blev det idag och det var full gas genom hela matchen!

Vi tog ledningen med 1-0 redan efter 1:23. Melker rundar kassen med fart spelar över till Zachris som skjuter ett direktskott till vänster om målvakten. Vid 10:14 så kommer 2-0. Albin pressar motståndarna bakom målet och när de försöker spela upp den så tar den på Albin och studsar ut till Zachris som slår ett läckert backhandskott och sätter bollen högt till höger om målvakten.  Här tar Bjärred time-out för att styra om sina formationer. Men vi är på gång och 3-0 kommer vid 12:57. Albin får bollen på mitten och petar till Felix som kommer med fart. Han slår en snabb pass till på andra sidan Elias som får på ett vasst direktskott i mål. Det rullar på och i bytet efter så sitter 4-0 vid 13:08. Bjärred försöker göra ett uppspel från hörnet men Zachris bryter bollen upp till Melker som kliver in i slottet och sätter bollen lågt till vänster vid sidan om målvakten. 

 

Andra perioden rullar på och vid 8:01 så kommer 5-0. Albin har ett skott på mål som målvakten stöter ut. Felix är med framför målet och slår in returen. Vi 10:09 så kommer 6-0. Felix rundar kassen och spelar upp till Hugo O på backplats, som skjuter ett skott som går via Bjärreds försvarare in i målet. Bjärred reducerar till 6-1 vid 13:30. Deras forward går igenom försvaret och tar skott högt och sätter snyggt bollen i målet.

 

 

Tredje perioden hinner bara bli 50 sekunder gammal innan Felix för 7-1. Felix snurrar upp hela försvaret och får på ett ruskigt dragskott som sitter i högra krysset. Kort efter så får Oskar göra en vass dubbel räddning. Bjärred gör 7-2 vid 8:47. Deras forward rundar kassen och försöker Zorra in bollen men tappar bollen, oturligt nog så går bollen via vår back in i målet istället. Bjärred är på gång och gör även 7-3 vid 13:07 när vår back slår en Indianare upp i slottet och de får prickaskjuta bollen i mål helt ohotat. Vi taggar till och främst Melker som fångar upp ett uppspel vänder om och sätter 8-3 i nättaket vid 13:54. Samma sak när vi gör 9-3 vid 14:15. Det är Felix som snor bollen och vispar in den med ett snabbt hårt dragskott kassen. Här skulle man kunna tro att det är slut men vi hinner med ett mål till. Zachris bryter ett uppspel och skjuter mot Harry för styrning och Harry är med och styr in 10-3 vid 14:45.

 

Poängskörd:

Felix 3+2

Zachris: 2+2

Melker: 2+1

Elias 1+0

Hugo O 1+0

Harry 1+0

Albin 0+1

 

Summering av matchen:

Då vi var ont om folk så fick vi stuva om lite i laget och Oskar fick gå ner på back och han gjorde det riktigt bra. Vi hade två jämna och vassa 5:or som levererade en jämn poängskörd mellan varandra. Kul att se hur alla är med och bidrar. Viggo som är skadad var med som extra coach och skötte det galant.

 

Snyggt jobbat idag killar!

 

Stolta tränare

 

//Bonny, Henrik, Thore och Kalle som stöttade från läktaren.


<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort