Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy
Pojkar 07

Höllvikens IBF P07
3 - 3
Åstorp/Kvidinge IBS P07
Höllvikens IBF P073 - 3Åstorp/Kvidinge IBS P07

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 09 oktober, 12:30
Plats:Gyahallen
Serie:Pantamera Pojkar C (P07) Svår Höst   Tabell >>
Samling:11:45
Aktivitetsinfo: Nu är det dags för premiär!

I vanlig ordning ta med svart och vit matchtröja, egen vattenflaska.

Svara snarast om ni kan vara med.
Trupp:#1 Oskar Rasmusson
#3 Zachris Lindberg
#11 Oskar Friberg
#17 Hugo Olsson
#21 Albin Brendheden
#44 Jakob Notelius
#66 Kalle Jönsson
#70 Melker Camper
#77 Viggo Jönsson
#83 Elias Schüler
#99 Hugo Rundbäck
Höllvikens IBS - Å/K IBS 3-3
2021-10-10 16:00

Idag så var det premiär för killarna i serien. Det var ett taggat lag även om vi bara var 11 spelare på plats. Inför matchen så fick vi veta av Höllvikens ledare att vi skulle få två nya domare som inte hade dömt på röd nivå tidigare och att vi skulle vara lite förstående och självklart ställde vi upp på det.

 

Första perioden drar igång och killarna är med från start. Vi har ett par ruskigt bra chanser men Höllvikens målvakt räddar. Första perioden slutar mållöst men med en klar fördel för oss.

 

Andra perioden trummar vi på i samma anda men det blir mer och mer fysiskt spel med knuffar och slag och våra spelare börjar bli lite frustrerade av att det inte blir några åtgärder men vi manar till lugn. Det kommer som en kalldusch när Höllviken tar ledningen vid 6:48. Vår forward tappar markering och Höllviken får komma fria och deras forward får på ett bra skott som Oskar inte kan hålla. Det blir inte bättre när Höllviken gör 2-0 vid 8:57. De gör en kontring Oskar räddar första skottet men de slår in returen på volley med misstänkt hög klubba. Killarna hänger lite med huvudet och fokus ligger på fel saker. Men vi ger oss inte. Melker vinner bollen i vårt försvar efter att ha blivit knuffad och fått slag. Han slår upp bollen i ren frustration på kanten till Zachris och kliver sedan själv surt av banan. Zachris tar bollen och löper upp längs högerkanten två meter framför målvakten larmar Zachris på ett slagskott som sitter i nättaket och vi har reducerat till 2-1 vid 10:07.  Vid 12:19 så kvitterar vi till 2-2. Det är Melker som passar till Hugo R i mitten och han väggar tillbaka till Melker som tar ett skott från höga slottet. Målvakten är på bollen men kan inte hålla den och den går in i målet.

 

Då det har varit mycket slag och knuffar på banan så tar vi ledare från båda lagen ett snack med domarna för att få ordning på det.

 

Tredje perioden blir ett ställningskrig mellan de båda lagen. Tyvärr så blir det mycket slag och knuffar på banan som inte stävjas och så fortsätter det i matchen. Frustrationen är stor i lagen men vi peppar killarna att hålla modet uppe och spela innebandy på ett juste sätt. Oskar får göra ett par räddningar och fotskadan visade sig inte alls. Vid 13:28 så kontar Höllviken in 3-2 och det känns jobbigt. Vi stuvar om i laget inför de sista 1:30. Hugo R blir inte helt snällt nerriven framför Höllvikens mål och får kliva av pga skada. Vi får frislag i guldposition men lyckas inte få in bollen utan vi skjuter utanför. Höllviken får ett frislag i eget hörn. De slår bollen upp rakt på Zachris klubba och bollen droppar in framför deras mål där Elisas påpassligt kan vispa in 3-3 kvitteringen vid 14:09. Stort jubel i laget uppstår! Vi pressar på under sista minuten men matchen slutar 3-3.

 

Dagens poängskörd:

Zachris 1+1

Melker 1+1

Elias 1+0

Hugo R 0+1

 

Summering av matchen. Vi gör en bra match med moget spel. Vi vårdar bollen bra och gör det riktigt bra faktiskt. Man ska inte klaga på domarna men idag så var nog tyvärr inte tjejerna riktigt redo för denna matchen även om de gjorde sitt bästa. Kanske de skulle haft en rutinerad domare som kollega i sin första match för att ge dem en ärlig chans. Hade de plockat en utvisning eller två så hade nog matchbilden varit annorlunda. Självklart är det lätt att bli färgad men båda lagen hade vid flertalet tillfällen aspiranter på att få ta två minuter i Snickarboa.

Ett extra plus för dagen går till Hugo O som gick upp och spelade forward och fixade det kanon!

 

Vi tar det positiva med oss att vi lyckas resa oss från både ett 2-0 och ett 3-2 underläge och komma ut med 3-3 är inte dåligt. 

 

Snyggt jobbat killar!

 

Stolta tränare!

 

//Bonny, Henrik, Daniel, Kalle & Thore.

 

<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort