Serie:Pantamera Pojkar C (P07) Svår Höst   Tabell >>
Aktivitetsinfo: Nu är det dags för match igen.

Samling 10:45.
Stabil 7-0 seger mot FCH för P07/08
2021-11-27 20:50

Fler bilder (+5) >>

Ny match i hemmaborgen åter mot FCH men denna gång mot Blåsvart. Vi hade ett gott peptalk innan matchen. Nu skulle det bli åka av!

Vi börjar lite trevande men FCH åker ut 2 min för slag vid 04:50. Vi lyckas inget vidare med vårt PP och FCH håller undan. Vi spelar väldigt nervöst och kommer inte igång med vårt spel. Det ser ut att bli mållöst i första perioden men vid 13:38 så kommer 1-0. Det är Melker som spelar fram bollen till Noah på vänsterkanten. Noah spelar in bollen till Zachris som är helt ren framför mål och kan enkelt slå in bollen i mål med ett snabbt direktskott.

Andra perioden tar vi tag i det lite bättre men får inte in de bollar som vi har på mål. Vid 06:28 så åker FCH åter ut 2 min för slag. Inte heller detta PP lyckas vi förvalta. Vid 10:39 så släpper det äntligen när Noah passar Oskar som drar ett hårt dragskott högt i mål till 2-0. Nu är vi på gång och gör 3-0 vid 12:12. Viggo passar upp till Zachris som petar vidare till Oskar som sätter bollen i vänstra krysset. Vid 14:23 så kommer 4-0. Melker spelar in bollen framför mål och den studsar runt men Albin är med och vispar in den i målet.

Tredje perioden hinner bara bli 1:57 när Elias sätter 5-0. Melker kommer med fart på vänsterkanten och spelar över bollen till Elias på högerkanten. Elias slår bollen i sargen och vänder om och bågar in och vispar in bollen till vänster om målvakten. Net rullar på bra nu och vid 5:39 så utökar vi till 6-0. Det är Zachris som slår en perfekt avvägd passning till Albin som kommer med fart. Albin fångar upp bollen och lägger den iskallt mellan benen på målvakten. Vid 07:51 så åker en FCH spelare ut 2 min för protest mot domslut. Vi lyckas inte heller här förvalta PP. Men vid 11:40 så utökar vi till 7-0. Melker kommer på kanten och kämpar om bollen släpper till Hugo R. Hugo vänder bort sin spelare och vispar in bollen mellan benen på målvakten med ett vasst dragskott. Vid 14:50 så åker en FCH spelare ut 5 min för hårt spel. Vi spelar av matchen som slutar 7-0.