Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy
Pojkar 07

Åstorp/Kvidinge IBS P07/08
4 - 4
Eslövs IBF P06
Åstorp/Kvidinge IBS P07/084 - 4Eslövs IBF P06

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 04 oktober, 12:00
Plats:Åstorps Sporthall
Serie:Pantamera Pojkar D (P07) Svår   Tabell >>
Samling:11:00
Aktivitetsinfo: Nu är det äntligen dags för match!

Till match så ska ni ha med Svart/Vit tröja., byxa, strumpor, klubba och glasögon. Egen vattenflaska.

Under rådande corona tider så behöver vi extra personal att hjälpa till för att kunna genomföra matchen.

Vi behöver 2st publikvärdar och 1st som kan filma(Funktionärer). Skriv i kommentarerna vilken uppgift som ni kan ta.

Är ni kioskpersonal eller sekretariat(Funktionärer) så skriv det i kommentarerna.

Ni måste även skriva i kommentarerna hur många som kommer från er familj som ska se matchen. Vi har 25 platser att dela på funktionärer ej inräknat.

Mera information kommer i ett separat mail.

Svara på denna kallelse snarast så att vi kan bemanna i god tid.

Nu hjälps vi åt så att vi kan genomför denna matchen!

Varmt välkomna!
Trupp:#1 Oskar Rasmusson
#3 Zachris Lindberg
#10 Teo Benschner
#16 Elliot Nilsson
#23 Viggo Jönsson
#33 Harry Staaf
#39 Elias Schüler
#44 Jakob Notelius
#52 Gustav Jönsson
#59 Oskar Friberg
#61 Albin Brendheden
#66 Kalle Jönsson
#70 Melker Camper
#73 Erik Leander
#86 Hugo Olsson
#88 Oliver Ryd
#99 Hugo Rundbäck
Tajt premiärmatch för P07/08
2020-10-05 21:36
Premiär för P07/08 som valt att ligga i Pojkar Röd D Svår. En tuff säsong att vänta som vi hoppas ska vara utmanande och lärorik. Att det var lite nerver på utsidan inför matchstarten av killarna syntes. Vi har bara hunnit med en träningsmatch så killarna är lite ringrostiga men helt klart taggade på match! Nu skulle det bli åka av!
Det är Eslöv som börjar bäst genom att ta ledningen med 0-1 efter 02:26. Deras forward slår en pass från vänster hörn in i mitten skott kommer direkt från centern som sätter bollen till vänster om Oliver helt otagbart. Kort efter är det dags igen. På ett backskott sitter 0-2 vid 02:37. Det är lite hängigt i laget just nu men vi peppar på killarna att matchen just har börjat. Sakta men säkert jobbar vi oss tillbaka. Vid 06:30 kommer reduceringen till 1-2. Det är Elliot som passar fram till Oskar som vispar in bollen under målvakten. I slutet av perioden tar Oskar en löpning på högerkanten och skickar in bollen på mål. Elliot styr in bollen i målet i periodens absolut sista sekund och kvitterar till 2-2! Glädjen är total i laget och vi är med i matchen igen!

Andra perioden drar igång och det är åter Eslöv som tar ledningen. Mitt i slottet får en forward chansen att skjuta fritt och skottet sitter otagbart i nättaket vid 04:43 till 2-3. Nu blir det uppförsbacke igen. Oliver får göra flera vassa räddningar för att hålla oss kvar i matchen. Vid hava andra så byter vi målvakt och in kommer Oskar som ska vakta buren andra halvan av matchen. Vi kämpar oss åter in i matchen och nu är det Zachris som slår en pass fram till Harry som styr in 3-3 vid 13:29. Andra styrningen för dagen! Något killarna har tränat på månntro? Vi har lika i Period paus igen i denna tajta match.

Sista perioden kommer igång och åter är det Eslöv som tar ledningen efter 04:49. 3-4 kommer på ett skott fritt från slottet otagbart för Oskar i kassen. Vi kämpar och sliter och förbereder på att ta en time-out. Men vid 11:03 så bryter Elias ett uppspel vänder om och får på ett vasst dragskott och där sitter 4-4. Eslöv tar sedan time-out och formerar om sig. Vi behåller våra formationer men med två minuter kvar tar vi också time-out och snackar ihop oss i laget. Vi stuvar om lite i laget och försöker pressa på. Vi har ett par chanser men matchen slutar 4-4 och vi får vara nöjda med det i denna täta matchen.

Poängfördelning:
Elliot: 1+1
Oskar: 1+1
Elias: 1+0
Harry: 1+0
Zachris: 0+1
Melker: 0+1

Summering av dagen. Det var lite skakigt idag det syntes. Kanske var det lite premiärnerver som spökade? Vi hade svårt att få till våra uppspel och blev lite inlåsta på egen planhalva. Här har vi lite att jobba på. Kul för dagen är att Teo gjorde sin första seriematch och han gjorde det riktigt bra! Han hade även ett par bra chanser men fick inte in den. Nästa gång kanske?

Vi får tacka Eslöv för en bra och spännande match!

Vi tackar domarna för en bra genomförd match!

Stort tack till alla föräldrar som ställer upp på killarna med kiosk, sekretariatet, publikvärdar och filmning i dessa Corona tider! Ni är guld värda!

Stolta tränare

//Bonny, Henrik, Daniel och Thore.

<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort