Serie:Pantamera Pojkar E (P07) Svår   Tabell >>

Vi tar bara in 16 spelare per match och kan man inte så vill vi plocka in någon annan.

Till match så ska ni ha med er Svart Matchtröja, Vit Träningströja, Träningsbyxa och strumpor som ni har fått genom klubben, glasögon, klubba, skor och vattenflaska.

Ta även med ett härligt energifyllt innebandyhumör!
Stabil 8-1 seger för P07/08
2020-03-08 17:10

Idag så var det Eslövs IBF som stod för motståndet. Det var en tidig match med start 10:00 och det var lite halvlojt på uppvärmningen. Vi försökte tagga igång killarna men killarna kom inte riktigt igång. Hur skulle detta gå?

Matchen drar igång och vi tar kommandot direkt och för spelet. Vi spelar moget och håller i bollen så det känns som att vi spelar Powerplay. Vi fr ett frislag på vänsterkanten. Melker står framför målvakten och skymmer. Kalle petar bollen till Jakob som skickar bollen i mål till 1-0 vid 02:17. Vi rullar på boll bra men vid 7:01 så kommer en kontring på högerkanten och de tar skott i mål och har kvitterat till 1-1. De är inte helt ofarliga och det gäller att vi är med hemåt. I sista minuten av perioden så får vi ett frislag framför mål. Hugo R passar över till Elliot som skjuter ett stenhårt slagskott i vänstra krysset och vi har 2-1 vid 14:05. Vid 14:54 så gör vi även 3-1. Det är Kalle som bryter ett uppspel och laddar ett vasst dragskott. Bollen tar i stolen och sedan i ryggen på målvakten och studsar sedan vidare sakta men säkert in i målet.

Andra perioden börjar med att vid gör 4-1 redan efter 36 sekunder. Det är Hugo R bryter ett uppspel och sprätter upp bollen läckert i nättaket. Vi gör även

5-1 Albin spelar ut bollen till Erik som skjuter ett backskott mot målet. Bollen studsar runt Zachris klubba men han rör den inte och bollen går vidare hela vägen in i mål. Nu har samtliga 5 backar gjort ett mål var! Inte illa! Vid 8:48 så gör vi 6-1. Det är Elias tar vänster kanten med fart och vispar in ett dragskott till höger om målvakten. När det hettar till framför vår egen kasse så är Oskar stabil och räddar oss om och om igen. Vincent går hela vägen på kanten och vidare runt kassen och lägger in 7-1 köksvägen vid 13:15.

Vi fortsätter att trycka på i sista perioden och vid 4:00 så kommer 8-1. Det är  Zachris som bryter ett uppspel och tar ett dragskott på mål lågt. Målvakten är på den men den letar sig in i kassen. Eslöv har ett par vassa chanser i mitten av perioden men Oskar plockar dem. Även vi har ett par vassa chanser när vi kommer fria och Eslövs målvakt gör likaledes ett par vassa räddningar.

Albin: 0+1

Summering av matchen. Sömnigheten som vi fick se på uppvärmningen var som bortblåst när matchen väl startade. Killarna spelar mycket disciplinerat och moget idag. Bäst var det i första och andra perioden då det ibland känns som att vi spelar powerplay. I sista så blev vi ibland lite för målsugna och gick lite själva och lät inte bollen göra jobbet. Men inte ska man klaga när killarna gör en så bra match och vinner med hela 8-1. En extra eloge idag går till backarna som samlade ihop till 5 mål och två assist! Grymt bra jobbat! Något som var extra kul idag var att nu satte vi frislagen som vi har tränat så mycket på i veckan. Killarna hade en tanke när de tog frislagen och ställde upp rätt vilket resulterade i två mål på frislag och vi hade ett par bra andra också. Snyggt!

Guldbollen lämnade Erik över till Elliot för att han gjorde ett bra backjobb och ett riktigt snyggt slagskott i mål.

Vi tackar Eslöv för en juste och välspelad match. vi tackar även domarna som gjorde ett bra jobb.

Vi tackar föräldrar som hjälper till men sekretariat och kiosk. Vi tackar även publiken för stödet från läktaren.