Serie:Pantamera Pojkar E (P07) Svår   Tabell >>
Samling:13:45, Norra Fäladsvägen 5, 247 71 Genarp

Vi tar bara in 16 spelare per match och kan man inte så vill vi plocka in någon annan.

Till match så ska ni ha med er Svart Matchtröja, Vit Träningströja, Träningsbyxa och strumpor som ni har fått genom klubben, glasögon, klubba, skor och vattenflaska.

Ta även med ett härligt energifyllt innebandyhumör!
Seger i seriepremiären för P07/08
2020-01-18 21:37

Efter att ha vunnit P07 Höst så har laget gått vidare och spela i en ny serie så idag var det premiär för oss att spela i P07 Svår Vår. Denna serie består av de tre bästa lagen i de fyra olika Skåne serierna från höst serien. Det var alltså ett nytt tuffare motstånd som stod på menyn i form av Genarp. Idag var det även Harrys första match i Åstorp tröjan.

Matchen drar igång och vi får en riktig smakstart! Vi gör 0-1 redan vid 0:32. Oskar passar Elias som vispar upp ett snabbt skott i mål. Tyvärr så går det inte att slappna av för Genarp kvitterar till 1-1 redan efter 1:29 i en kontring som vi inte hinner när bollen går in framför mål. Det blir ett ställningskrig resten av perioden men vi sätter 1-2 vid 14:31. Vi gör ett perfekt uppspel och Elias vänder ner i hörnet och spelar upp snett bakåt till Oskar som stänker in bollen i kassen!

Vi får även en smakstart i andra perioden då vi utökar till 1-3 vid 2:08. Andre bryter bollen framför mål och den går ut till Albin som skjuter ett skott som går via målvakten i mål. Genarp svarar direkt och gör 2-3 vid 3:06. Det är fajt om bollen vid mitten och bollen går över på andra sidan när Noah dras omkull. Skottet går via Oskars ben in. Genarp kvitterar till 3-3 vid 9:52. Deras forward bågar in från hörnet och vi tar inte jobbet och vi går inte på. Utan forwarden kan skjuta in bollen. När Genarp gör 4-3 vid 12:13 på en kontring där vi inte tar hemjobbet kommer de 3 mot 2 och kan enkelt sätta bollen. Nu blir det lite skakigt i laget. Men vi repar oss och kvitterar  till 4-4 vid 12:45. Noah kommer med full fart på kanten och kallar på Vincent att gå på mål. Noah slår en perfekt passning till Vincent som petar in bollen framför mål. Hela uppspelet blir riktigt elegant! Vi får nu ny energi och gör även 4-5 vid 13:39. Oskar snurrar upp försvaret och får på ett vasst skott som sitter stenhårt! En perfekt avslutning på perioden.

Från start i sista perioden så sätter Genarp full press och stressar oss till misstag. 5-5 kvitteringen sitter efter 1:09 i sista perioden efter missförstånd och en slarvig passning mellan backar bakom mål. Genarp knycker bollen och kan slå in den. Vi återtar ledningen genom att göra 5-6 vid 2:06. Zachris petar fram bollen till André som står framför mål och slår in den målet. Det är spännande resten av matchen och Oskar får göra flertalet kvalificerade räddningar. 11:23 så tar Genarp time-out och lyfter upp sitt spel ytterligare men vi spelar smart och håller bollen inom laget. Hugo R får ett slag över benet och får kliva av för kylning. Efter ett par bytens vila så är han med igen. Med ca 45 sekunder så åker Jakob på en propp och ramlar illa med armen under sig så vi får ta hand om honom. Vi stuvar nu in ett par duktiga boll hållare i laget och vi spelar av de sista 45 sekunderna och står som segrare efter en riktig nagelbitare. Seger med 5-6!