Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Åstorp/Kvidinge IBS P07/08
3 - 3
IBK Lund P07/08S Grön
Åstorp/Kvidinge IBS P07/083 - 3IBK Lund P07/08S Grön

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 09 februari, 12:45
Plats:Åstorps Sporthall
Serie:Pantamera Pojkar E (P07) Svår   Tabell >>
Samling:11:45
P07/08 spelade 3-3 mot IBK Lund
2020-02-09 21:30
Foto: Bonny Lindberg
Idag så var det IBK Lund som stod för motståndet. Vi hade haft strul med att få fram domare till dagens match men tränaren i IBK Lund hade en dotter som ställde upp som domare. Det tackar vi för!
Matchen drar igång och det är ställningskrig under hela första perioden och båda lagen har flera chanser men vi har ett visst övertag. Det dröjer till slutsekunderna innan det blir något mål. Vi får ett frislag på på mitten. Hugo R drar på ett stenhårt skott som går mot mål. Noah stor vid sidan om målvakten och slår in bollen läckert på volley och vi har 1-0 med bara 9 sekunder kvar på första perioden. Ett viktigt mål att ta med i periodvilan.  


Andra drar igång och vi har bra press på mål. Oskar petar fram bollen till Elias som ska dra på ett skott men han får bara på en halvträff och bollen går i snigelfart och målvakten blir helt ställd och bollen rullar sakta in i mål till 2-0 vid 5:31. Vid 8:43 så reducerar Lund till 2-1 genom en kontring. Vår back stänger bra men de lyckas få på ett skott som sitter snyggt i Krysset. De kvitterar vid 13:39 till 2-2. De får på ett studsskott på mål som Oskar räddar men bollen studsar upp i luften och deras forward slår in den på volley. 


Tredje perioden drar igång och Lund får en smakstart som blir som en kalldusch för oss för de gör 2-3 efter 27 sekunder. De gör ett riktigt snyggt klapp klapp uppspel och avslutar med att sätta bollen i tom bur. Vid 6:46 så kvitterar vi till 3-3. Erik vinner bollen bakom målet och spelar in till Noah som stänker upp den i krysset så det stänker om det! Riktigt snyggt! Matchen rullar på och båda lagen får visa att de har duktiga målvakter. Med mindre än en minut kvar så tar vi time-out. Vi sätter in en specialformation för att göra ett sista tryck på Lund. Vi har ett par chanser men Lund håller tätt och matchen slutar 3-3.


Poängfördelning:

Noah: 2+0

Elias: 1+0

Hugo R: 0+1

Oskar F: 0+1

Erik: 0+1


Summering av matchen. Vi har ett bra spel under matchen men kommer inte uppå till den nivån som vi har haft på sista tiden. Lund spelar bra och de stänger våra uppspel så att vi inte kan komma igenom som vi brukar. Vi hade taktpinnen i början av matchen men sedan så tog Lund över i andra. Vi tog tillbaka den i tredje men på det hela taget så var nog oavgjort ett rättvist resultat. En bra match för båda lagen. Guldbollen lämnade Harry över till Noah med motiveringen att Noah hade gjort en bra match och kämpat och dessutom gjort två mål! Grattis Noah!


Vi tackar Lunds Emilia som ställde upp och dömde matchen. Vi tackar även Thore som tog tag i visselpipan och hjälpte till. Båda skötte det bra!


Vi tackar IBK Lund för en bra match!


Vi tackar föräldrarna som hjälpte till i kiosken och sekretariatet. Vi tackar även publiken för stödet från läktare!


Stolta tränare


//Bonny, Henrik, Daniel & Thore.


<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort