Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Åstorp/Kvidinge IBS F05
1 - 3
Skurups IBK F04-06
Åstorp/Kvidinge IBS F051 - 3Skurups IBK F04-06

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 19 januari, 11:45
Plats:Åstorps Sporthall
Serie:Pantamera Flickor C   Tabell >>
Samling:10:30
Aktivitetsinfo: Kiosk: Eve och Linnea
Sek: Nellie och Maja F
Sarg och kiosk är uppe. Däremot behöver vi riva sarg och stänga kiosk efter matchen.
Trupp:Agnes Dahlberg
Alva Nilsson
Amanda Petersen
Elsa Rundbäck
Evelina Månsson
Hanna Persson
Ida Farken Ericsson
Jolina Camper
Maja Engwall
Maja Finnhult
Moa Martinsson
Nathalie Nilsson
Wilma Johnsson
Flickor C stod upp bra mot serieledarna!
2020-01-19 18:23
Seriefinal mot Skurup där det blev 6-6 nere i Skurup i höstas. Tjejerna gör en riktigt bra match mot ett lag som har ca hälften födda 2004 eller 2003 och trots spelövertag och bra tryck i slutet där vi plockar Wilma i målet så räcker vi inte ända fram i dag. Men som sagt, vi tar med oss att vi står upp bra mot ett lag med ett gäng överåriga, varav två födda 2003, men det blir lite skillnad i fysik jämfört med våra 05/06:or.
Matchen överlag är en väldigt jämn historia som lika gärna kunnat sluta med 3p till hemmalaget och den första perioden är ett praktexempel på matchens jämnhet. Båda lagen tar ut varandra och extremt få chanser skapas.
Den andra perioden är drygt fyra minuter gammal när en Skuruptjej driver boll och vi klarar inte riktigt att stå emot men lyckas iallafall hindra att hon får till ett hårt skott. Något slags skott blir det iallafall och den studsar lite oturligt rätt i gapet på en Skuruptjej som kan peta in 0-1. Med knappt en minut kvar av den andra perioden blir det en snarlik variant och återigen tar åldersskillnaden och den större fysiken ut sin rätt och med minsta möjliga marginal letar sig bollen in bakom en annars storspelande Wilma. 0-2 underläge in i den tredje perioden.
Den tredje perioden inleds med fortsatt box play efter en utvisning för felaktigt avstånd. Skurup spelar mycket bra i power play och gör ett snyggt mål. Efter det målet börjar vi ta över mer och mer och Alva kan reducera efter drygt sju minuters spel. En oturlig, men korrekt, utvisning efter drygt tio minuter ställer till det lite för vår press, men vi förlägger ändå spelet ner i deras zon under box play. När box play är slut fortsätter vi trycka på, plockar ut målis-Wilma, och ger oss verkligen chansen, men stolpar och annat är lite i vägen för ytterligare mål.
En jämn match med bra domarinsatser och där vi gör en klart bra match, trots förlusten. Vi ligger rätt i positionerna och spelar vårt spel, dvs med bollar längs med golvet och försöker sätta lite fart på matchen.

<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort