Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

IBK Lund F04-06
4 - 1
Åstorp/Kvidinge IBS F05
IBK Lund F04-064 - 1Åstorp/Kvidinge IBS F05

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 07 februari, 20:30
Plats:Killebäckshallen
Serie:Pantamera Flickor C   Tabell >>
Samling:19:30, Killebäckshallen, Hällestadsvägen 16, Södra Sandby
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Bortamatch mot Lund. Vi kör med vita tröjor, men ha alltid med båda.
Notera att matchen spelas i Södra Sandby.
Det är något slags vägarbete i området intill hallen, så vi har fått följande körinstruktioner från Lunds ledare:
På grund av grävarbeten är Hällestadvägen avstängd inne i Södra Sandby. För att komma till hallen fortsätter ni på Revingevägen till rondellen och sedan höger in på Öståkravägen. Fortsätt och ta höger i T-korset in på Hällestadvägen. Slingra er genom hindren så kommer ni sedan fram till Killebäck.
Trupp:Agnes Dahlberg
Alva Nilsson
Elsa Rundbäck
Evelina Månsson
Filippa Pålsson
Hanna Persson
Julia Pålsson
Maja Engwall
Maja Finnhult
Nathalie Nilsson
Nellie Fridström
Wilma Johnsson
Förlust mot ett bra Lund i Flickor C
2020-02-08 09:27
I det tredje mötet lagen emellan kunde Lund till slut ta säsongens första poäng mot oss när de vann med 4-1. De tidigare mötena har varit jämna tillställningar, där vi gått hem med alla poängen, men till denna matchen kom Lund till start med ett starkt lag där flera normalt spelar i Flickor A. Vi tappar matchen i den första perioden, men spelar sedan upp oss mer och mer!
En extremt sen fredagsmatch med matchstart 20.30 i Södra Sandby är inga drömförutsättningar precis och det var flera tjejer som "hade tagit helg" redan i den varma bilen ner från nordvästra Skåne. De vaknade till hyfsat efter en frisk promenad och sedan vaknade de till ännu mer när de klev in på golvet och nästan ramlade omkull direkt på det såphala golvet. Vi ledare försökte på patenterat vis få till lite fäste i skorna, men det var lönlöst. Lundatjejerna hade koll på golvet och halkade inte alls lika mycket, men det var flera tillfällen under matchen då man trodde spelarna glömt skridskoskydden på. Trist och tyvärr hög skaderisk att spela match på ett sådant golv på en relativt hög serienivå.
Matchen inleds direkt med att Lund tar hand om spelet och vi är lite vilsna i det defensiva arbetet, vilket innebär att Lund först kan göra två snabba mål efter ca fem minuter och sedan spä på till 3-0 med en minut kvar av den första perioden.
I den andra perioden spelar vi upp oss försvarsmässigt och försöker få till något slags offensivt spel på golvet, men tom skotten blir annorlunda på det hala underlaget och det blir till slut kontringar som får gälla för dagen. Lund gör iallafall en liten repris på de tidigare målen och kan kontra in 4-0 med fem minuter kvar av perioden.
Inför den sista pratar spelarna om att steppa upp och bara köra och med vår fysik och bättre grundspel får vi mer och mer till vårt normala spel, och till slut är det Julia på pass från Alva som kan reducera och spräcka nollan.
Rättvist resultat helt klart men vi tar med oss att vi lär oss underlaget successivt under matchen och spelar bättre och bättre och även gör matchens sista mål.

<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort