Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Åstorp/Kvidinge IBS F05
11 - 1
FBC Engelholm F06
Åstorp/Kvidinge IBS F0511 - 1FBC Engelholm F06

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 10 november, 14:00
Plats:Åstorps Sporthall
Serie:Pantamera Flickor C   Tabell >>
Samling:12:45, Klubbrummet
Aktivitetsinfo: Kiosk: Evelina och Wilma J
Sek: Alva och Maja F
Trupp:Agnes Dahlberg
Alva Nilsson
Elsa Rundbäck
Evelina Månsson
Hanna Persson
Ida Farken Ericsson
Jolina Camper
Maja Engwall
Maja Finnhult
Moa Martinsson
Nathalie Nilsson
Nellie Fridström
Wilma Johnsson
Wilma Nilsson
Fjärde raka vinsten i Flickor C
2019-11-12 20:44
På söndagseftermiddagen var det dags för den femte matchen för tjejerna i Flickor C när Engelholm kom på besök. Engelholm ställde upp med mestadels 07:or och gjorde en fin kämpainsats mot Å/K som för dagen mestadels bestod av 05:or. Årsskillnaden var en bidragande orsak till att Å/K till slut stod som segrare med siffrorna 11-1.
Vi tar direkt hand om det förväntade spelövertaget och drygt två minuter in i matchen ger Natha oss ledningen efter pass från Wilma. Drygt två minuter senare är det Wilma själv som utökar till 2-0 när hon vinner boll och driver inåt. Minuten senare är det återigen Wilma som vinner boll och denna gången dribblar förbi målvakten och lägger in 3-0. I den 15:e minuten gör så först Alva 4-0 på ett lågt, hårt skott innan Moa kan skjuta in 5-0 efter pass från Natha.
Överlag en bra period med effektiva avslut och bra jobb.
Drygt två minuter in i mellanperioden är det ännu en gång Moa som hittar in bakom målvakten med ett skott från vänsterkanten. 15 sekunder senare är Hanna bra placerad framför mål och Jolle upptäcker det med en bra pass. Innan den andra perioden är slut så hinner Wilma med två mål till och vi går till den sista periodpausen med ledning 9-0.
Matchen är sedan länge avgjord, men vi försöker ändå passa på att förbättra vissa detaljer. Vi märker tex att vi i den andra perioden bla står på tok för stilla.
I den tredje perioden gör Natha och Wilma varsitt ytterligare mål innan Engelholm reducerar genom ett mycket fint avslut i bortre krysset.
Engelholmstjejerna har verkligen framtiden för sig med tanke på att de enbart hade tre 06:or på plan, resten 07:or förutom en 08:a. Mycket löpstarka och med en fantastisk målvakt som gjorde några makalösa räddningar.

Vår första period är bra, sedan blir vi lite för passiva, men återigen gör vi en match med bra avslut (vilket vi hade problem med i seriestarterna), bra hemjobb och bra snack på bänken. Vi behöver jobba med några detaljer kring framförallt spel utan boll, men det löser vi. Nu laddar vi för seriefinal borta mot Skurup kommande helg.

<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort