Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy
Damer Juniorallsvenskan

Åstorp/Kvidinge IBS
7 - 5
Växjö IBK Utveckling/IBK
Åstorp/Kvidinge IBS7 - 5Växjö IBK Utveckling/IBK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 26 september, 14:00
Plats:Åstorps Sporthall
Serie:Juniorallsvenskan H DJ18   Tabell >>
Samling:12:45, Klubbrummet
Aktivitetsinfo: Seriepremiär.
Sek: Amilia, Elvis
Kiosk: Elin, Carro
(kan man inte ansvarar man själv för byte)
Trupp:Alva Nilsson
Amilia Persson
Caroline Jönsson
Elin Dahlberg Viebke
Elsa Rundbäck
Elvira Persson
Evelina Månsson
Filippa Pålsson
Hanna Svantesson
Ida Pålsson
Julia Pålsson
Julia Udd
Linnea Pfeiffer
Maja Finnhult
Maya Mäkelä
Nathalie Nilsson
Vinst i seriepremiären för JAS-tjejerna hemma mot Växjö!
2021-09-26 16:57
Så här glada är vi ofta, men seger i premiären gör ju inte saken sämre

JAS-serien inleddes på bästa sätt för Åstorps-tjejerna med en seger hemma i hallen mot gästande Växjö! Till slut skrevs siffrorna till 7-5 efter en kul match.

Matchen inleddes i ett rasande tempo och redan efter 37 sekunder tar Växjö ledningen med 0-1 efter att ha fått stå liiite väl fri i mitten. Vi låter dock inte Växjö njuta alltför länge och minuten senare kvitterar Linnea på ett fint skott. Två minuter senare är Alva framme och ger oss ledningen i matchen. Vilken start på säsongen - mål, mål, mål! Ytterligare varsitt mål hinner lagen med innan periodvila. 3-2 till oss.

Hyfsat snabbt mål även i den andra perioden då Växjö har lite tur med studsarna och pressar sdean på rätt så rejält innan Hanna skjuter ett fantastiskt skott rätt i krysset från lite distans på spelvändning. 4-3 inför tredje och vi håller oss fortfarande målet före dem.

För att vara denna matchen dröjer det sedan ovanligt länge innan det blir något mål i den tredje perioden, men efter prick 13 minuter så kvitterar Växjö rättvist. Vi är dock sugna på 3p i dag och bygger direkt upp ett anfallsspel vilket resulterar i ett PP för vår del. Efter ett par ramträffar kan så Udd till slut se till så att vi återtar ledningen. Nu går det fort och bara 30 sekunder senare utökar Alva vår ledning och Växjö blir alltmer stressat. De plockar målisen och det uppfattar Udd på ett fint sätt och placerar in 7-4 från halva plan. Växjö får sedan ett tröstmål, men med en briljant Maya i målet och disciplinerat försvarsspel kan vi relativt enkelt spela av matchen och kvittera ut 3p!

Ett par saker att notera: Maya valdes till matchens lirare och tredjelinan (som gjorde lite inhopp då och då) spelade 1-0 i sin match i matchen. Bra bra!

En rolig match och extra roligt att alla poängen stannade kvar i Åstorp!


<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort