Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy
Damer Juniorallsvenskan

CL98IC/FBC Kalmarsund
6 - 4
Åstorp/Kvidinge IBS
CL98IC/FBC Kalmarsund6 - 4Åstorp/Kvidinge IBS

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 12 december, 15:00
Plats:Falkenbergshallen
Serie:Juniorallsvenskan H DJ18   Tabell >>
Samling:09:00, Sibylla Åstorp
Aktivitetsinfo: Vi åker buss. Samling 09.00 på Sibylla.
Vi har med sallader (beställning av sallad kommer i en senare kallelse) på resan upp och så blir det typ donken på väg hem.
Tillbaks i Åstorp ca 22.00.
Trupp:Alva Nilsson
Elin Dahlberg Viebke
Elsa Rundbäck
Elvira Persson
Evelina Månsson
Filippa Pålsson
Hanna Svantesson
Ida Pålsson
Jonna Nilsson
Julia Pålsson
Julia Udd
Maja Finnhult
Martina Steen
Maya Mäkelä
Moa Pålsson
Nathalie Nilsson
Wilma Nilsson
Händelserik söndag för JAS-tjejerna
2021-12-12 19:03
Alva - lagets lirare

Under söndagen så var JAS-laget iväg på en utflykt till Kalmar och det skulle bli en händelserik dag. Vi hade bara kommit till Skånes Fagerhult innan bussen fick ett motorhaveri och det var bara att snällt sitta och vänta på att en ny buss skulle anlända. Detta gjordes i sällskap med diverse blåljus om stängde av delar av motorvägen. Men vi var ute i god tid och anlände till Falkenbergshallen i Kalmar en dryg timme innan avslag.

Stärkta av en härlig bussresa så rivstartar vi matchen och det tar bara en dryg minut innan Natha ger oss ledningen med 0-1. Vi har sedan flera bra chanser innan Kalmar kvitterar efter nästan 14 minuters spel. De kan också i PP sedan utöka till 2-1, men bara minuten senare kvitterar Filippa  med ett fint skott. Periodpaus 2-2.

Två snabba mål i inledningen av den andra perioden då först Kalmar gör 3-2 innan Wilma kvitterar. 3-3 står sig sedan resten av perioden.

Även i den tredje perioden så rivstartar vi och Julia P sätter ett otagbart skott i bortre krysset. Några minuter senare har Kalmar ännu en gång lite medflyt i domsluten och kan först snöpligt nog såväl kvittera som ta ledningen inom loppet av 90 sekunder. Där och då känns det som om luften lite går ur oss och när vi pressar i slutet så kommer som så ofta ett baklängesmål och Kalmar kan vinna med 6-4. En jämn rätt så fysisk match där oavgjort hade varit mer rättvist, men det är bara att fortsätta jobba!

Moa valde Alva till matchens lirare med motiveringen att "hon sprang och kämpade på bra under hela matchen". Bra val!


<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort