Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy
Damer Juniorallsvenskan

Åstorp/Kvidinge IBS / Åby IBK
vs
FBC Engelholm
Åstorp/Kvidinge IBS / Åby IBKvsFBC Engelholm

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 06 september, 15:00
Plats:Åstorps Sporthall
Samling:13:45, Klubbrummet
Aktivitetsinfo: Träningsmatch JAS mot Engelholm.
Vi samlas i klubbrummet och går igenom laguppställningen. Sedan promenad runt kvarteret.
Matchen kommer att spelas med minimalt antal i publiken. Bara körande föräldrar får se matchen. Inga kompisar etc. Tänk på att hålla avstånd.
Det behövs däremot funktionärer i sek (1-3 st) samt 1-2 personer som håller koll så att inga obehöriga kommer in i hallen. Dvs upp till 5st funktionärer behövs, så först till kvarn (svara i kommentar i kallelsen) så kan man kombinera funktionärsarbete med att titta på innebandy.
Ingen kiosk.
Pga covid-19 så sker ombyte/dusch efter matchen hemma.
Första träningsmatchen för säsongen
2020-09-06 18:04
Å/K Åby Dam-JAS spelade under söndagseftermiddagen säsongens första träningsmatch hemma i Sporthallen mot Engelholm. Det blev en fartfylld match där gästerna till slut stod som segrare.
Vi inleder piggt och äger den första perioden och går till pausvila med 2-0. I inledningen av den andra så utökar vi till 3-0, men då har redan Engelholm skruvat upp tempot. De blir mer desperata och får ett mål, momentum, två PP-mål och såklart studsarna med sig. Vi kunde nog gjort ett par till, men vi är lite matchovana. Lite för många chanspassningar och chansdribblingar i egen zon i kombination med att vi hade behövt varit lite mer rejälare framför vårt mål.
Slutresultatet skrivs till 3-5, men vi är ändå rätt så nöjda med hur spelet såg ut långa stunder. Lägger vi till lite mer matchvana, lite enklare spel i pressade lägen och något tuffare hemjobb så finns förutsättningarna för bra resultat! Det finns mycket innebandykompetens hos er tjejer!


<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort