Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Åstorp/Kvidinge IBS / Åby IBK
vs
FBC Engelholm
Åstorp/Kvidinge IBS / Åby IBKvsFBC Engelholm

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 06 september, 15:00
Plats:Åstorps Sporthall
Samling:13:45, Klubbrummet
Aktivitetsinfo: Träningsmatch JAS mot Engelholm.
Vi samlas i klubbrummet och går igenom laguppställningen. Sedan promenad runt kvarteret.
Matchen kommer att spelas med minimalt antal i publiken. Bara körande föräldrar får se matchen. Inga kompisar etc. Tänk på att hålla avstånd.
Det behövs däremot funktionärer i sek (1-3 st) samt 1-2 personer som håller koll så att inga obehöriga kommer in i hallen. Dvs upp till 5st funktionärer behövs, så först till kvarn (svara i kommentar i kallelsen) så kan man kombinera funktionärsarbete med att titta på innebandy.
Ingen kiosk.
Pga covid-19 så sker ombyte/dusch efter matchen hemma.
Första träningsmatchen för säsongen
2020-09-06 18:04
Å/K Åby Dam-JAS spelade under söndagseftermiddagen säsongens första träningsmatch hemma i Sporthallen mot Engelholm. Det blev en fartfylld match där gästerna till slut stod som segrare.
Vi inleder piggt och äger den första perioden och går till pausvila med 2-0. I inledningen av den andra så utökar vi till 3-0, men då har redan Engelholm skruvat upp tempot. De blir mer desperata och får ett mål, momentum, två PP-mål och såklart studsarna med sig. Vi kunde nog gjort ett par till, men vi är lite matchovana. Lite för många chanspassningar och chansdribblingar i egen zon i kombination med att vi hade behövt varit lite mer rejälare framför vårt mål.
Slutresultatet skrivs till 3-5, men vi är ändå rätt så nöjda med hur spelet såg ut långa stunder. Lägger vi till lite mer matchvana, lite enklare spel i pressade lägen och något tuffare hemjobb så finns förutsättningarna för bra resultat! Det finns mycket innebandykompetens hos er tjejer!


<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort