Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy
Flickor 06

Åstorp/Kvidinge IBS F06
4 - 2
Malmhaug IBF F06/08
Åstorp/Kvidinge IBS F064 - 2Malmhaug IBF F06/08

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 21 januari, 12:45
Plats:Arena Åstorp - Klubbrummet
Serie:Pantamera Flickor A   Tabell >>
Samling:11:15, Klubbrumet
Äntligen seger!
2023-01-26 08:00

Fler bilder (+13) >>

Dagens match var mot Maömhaug som haft det tufft i serien och ligger på en sista plats. Det var väldigt viktigt att inte underskatta ett lag som Malmhoug.

Vi började bra i första perioen och Elin gjorde mål redan efter 7 minuter genom ett bra skott upp i nättaket.

Redan efter 9 minuter kommer nästa mål genom en passning från Elin til Amanda P som stänker upp bollen i nättaket även hon. Seden dröjer det inte lång tid förrän Julia slår en bra passning till Amanda T som sätter ett skott halvhögt öger om målvakten. så nu har vi 3-0 efter 13 minuter i första perioden.

 

När vi kommer till andra perioden så tappar vi lite tempo och blir lite bekväma i vårt spel.

Efter 9 minuter så kommer redusering till 3-1 genom ett bra skott som tar högt upp i krysset. Malmhoug får nu lite momentum och dom gör 3-2 redan efter 14 minuter igen, denna gången på frislag. Vi kommer inte rätt i våra positioner så do får till ett bra läge och avslut.

 

Vi jagar igång tjejerna i pausen och får dom att förstå att vi inte kan spela som vi gör. Detta fungerar väl och redan 20 sek in i perioden krigar Alvina till sig bollen och får den till Amanda T som skjuter direkt och sätter den i lagom höjd under armen på målvakten. Vi har nu 4-2 och lyckas hålla detta matchen ut trots flertalet kontringar som laget reder ut och Wilma gör flertalet bra räddningar i målet.

 

första vinsten på ett tag så det var välbehövligt och skapar lite extra självförtroende i laget.

Nästa match är den 27/1 då vi återigen möter Bjärred hemma i Åstorp 19:30.


<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort