Samling:07:50
Förlust mot FCH
2021-10-17 20:50

Dagens match var mot FCH. Vi var på G och redo för match.

Det är en tajt match från start och vi har flera chanser och har direkt träff i stolpen. Det är dock FCH som tar ledningen med 1-0 vid 08:02. Det är deras  forward tar sig igenom vårt försvar och får skjuta in bollen högt till höger om Ida.

Andra perioden är vi gång och har åter en ramträff men bollen går inte in. Vid 5:10 så kommer äntligen 1-1 kvitteringen. Det är Annie som kämpar om bollen på vänsterkanten och spelar in bollen till Johanna som sätter bollen i mål. Lyckan är kortvarig för FCH gör 2-1 vid 6:33. FCH får gå runt i försvaret och vi springer alla med en hand på klubban och vi lyckas inte rensa bort bollen. I slutet av perioden så har vi åter en ribbträff och bollen vill inte riktigt vår väg.

Vid 2:53 in i tredje perioden så åker Filippa P ur 2 min för hårt spel. Vi håller undan bra i boxen med några fjuttiga sekunder kvar så rinner bollen igenom vårt försvar till en helt ren FCH forward som kan slå in 3-1 i tom bur. Vi krigar och sliter genom hela tredje perioden men lyckas inte få in bollen utan den träffar antingen ramen på målet eller så plockar målvakten bollarna.

Dagens poängskörd:

Johanna 1+0

Annie 0+1

Summering av matchen.

Dagens match så rullade bollen inte vår väg. Trots att vi hade träffar i ribbor och stolpar så fick vi inte in bollen. De bollar som vi inte träffade ramen med fångade en storspelande FHC målvakt upp. Vi får ändå säga att vi spelade riktigt bra offensivt men bollen ville bara inte in i mål. Så är det ibland och det är bara att bryta ihop och komma igen.

Dagens Matchdrottning lämnade TildaLi över till Johanna för att hon hade kämpat och slitit hårt genom hela matchen och dessutom gjort dagens enda mål.